Planlegg kjøkkenet ditt med AEG Premier Partner

Få drømkjøkkenet ditt! Når du velger å samarbeide med et AEG Premier Partner studio, vil du forstå hvor verdifullt det blir å jobbe sammen med eksperter samtidig som du får tilgang til eksklusive fordeler. I AEGs utvalg av innebygde og intuitive produkter for kjøkkenet, får du kvalitetsprodukter. La våre Premier Partner hjelpe deg med å skape kjøkkenet som du drømmer om.

CHALLENGE THE EXPECTED MED AEG PREMIER PARTNER

Vi er AEG - den uavhengige kjøkkenpartner. Vi tilbyr produkter og tjenester som utfordrer det forventede nivå i bransjen. Gør din hverdag lettere og kom nærmere ditt drømmekjøkken med vår hjelp. AEG Premier Partner programmet hjelper med nyskapende teknologier og design innenfor hvitevarer, samt i tett samarbeid med våre Premier Partnere i køkkenbrnasjen, for å skape ditt perfekte kjøkken.

 

Innovasjon møter service

Hvis du planlegger kjøkkenet ditt sammen med en Premier Partner, får du alle fordelene de seneste AEG-produktene har og medfølgende prima service. AEG-produkter er enkle å installere takket være systemet PerfectFit som sørger for raske, effektive og sømløse installasjoner. En verdifull fordel å ha når kjøkkenet skal planlegges. Velg en AEG Premier Partner og la oss sammen utfordre den tradisjonelle kjøkkendesignen.

åpent kjøp hos aeg-logo

150 dager åpent kjøp - eksklusivt på hvitevarer fra AEG

Vi er stolte over våre produkter og er overbeviste om at du kommer bli fornøyd med kjøpet ditt. Vi lar derfor alle som registrerer utvalgte hvitevarer fra AEG, kjøpt hos utvalgte kjøkkenforhandlere innen to uker fra leveransen, prøve dem hjemme i 150 dager. Tilbudet gjelder fra 1/9-2020 til 31/8-2023.

Helt fornøyd eller pengene tilbake!

De beste hvitevarer for det rette kjøkkendesignet

Hvordan skal produktdesign synkroniseres med kjøkkendesign? Hvilke materialer og farger vil du bruke for å få full glede av kjøkkenet ditt? Hvordan er matlagingen planlagt i kjøkkenet - fra oppbevaring og forberedelser, til matlaging og servering? Vi sørger for at AEG Premier Partner Studios er utrustet med et stort utvalg av innovativ teknikk, og de seneste produktene for hver eneste kjøkkendesign. Da trenger ikke du som planlegger kjøkkenet å kompromisse på ideene du har for utformingen.

 • dampovn fra AEG
  SteamPro

  SteamPro-ovnen med Steamify® lar deg bake, dampe og lage mat med Sous-vide.

  Lær deg hvordan

   

 • en hob2hood ventilator og platetopp
  Hob2Hood

  Funksjonen Hob2Hood starter automatisk viften og belysningen.

  Lær deg hvordan

   

   

 • en induktionshäll från aeg
  SensePro®

  Mål kjernetemperaturen i maten med Sensepro® og få et perfekt resultat.

  Lær deg hvordan

 • diskmaskin med comfortlift hos AEG
  ComfortLift®

  Med ComfortLift® kan du løfte nedre skuffen til en behagelig arbeidshøyde.

  Les mer om ComfortLift

Frihet i valg av design

Combohob er en kombinasjon av en ventilator og en kraftfull induksjonstopp. Den gir deg full fleksibilitet for utformingen av ditt kjøkken. Nå trenger du ikke lenger å ta hensyn til den vanlige plasseringen av platetoppen når du planlegger kjøkkenet ditt. Du får toppen komfort, et moderne og et minimalistisk utseende i kjøkkenet ditt.

Matt Black-designserie

Du kombinerer beste funksjonaliteten og elegansen med designserien Matt Black. Perfekt kjøkkenutrustning for alle kjøkken uansett om du har kjøkkenluker i tre eller benkeplaten i marmor. Alt for en elegant kjøkkendesign som du har tilgang til gjennom våre forhandlere i AEG Premier Partner.

AEG Mastery-sortimentet

Velkommen til en kjøkkenopplevelse som svarer til behovene dine. Du kan planlegge kjøkkenet ditt med produkter som matcher din egen stil og som alltid er tilpasningsbare for å kunne møte behovene dine. Kjøkkenet venter på deg, kjøkkensjefen!

Lær dig alt om kjøkkenutvalget

Uansett om du planlegger et kjøkken med en åpen planløsning eller leter etter innovativ teknikk, stilren design, forskjellige farger, innredning eller diskrete vifter, så hjelper vi deg å realisere alle kjøkkenideene dine. AEG har utformet banebrytende kjøkkenprodukter i over 130 år. Mens andre innhenter oss, har vi allerede gått videre og skaper ideer for framtiden. Er du ute etter det mest moderne, se her.

Funksjonelt. Integrert. Personlig. Smart kjøkken

Du kan kontrollere ovnen på avstand, få personlig hjelp med matlagingen, og utforske våre partnere via vår My AEG Kitchen App. Det er en lett og rask måte å forsterke din Smart Kjøkken-opplevelse.

My AEG Kitchen App

Vi ønsker å gi deg ro i sinnet når du har kjøpt et AEG-produkt. Du kan laste ned My AEG Kitchen Appen hvor du finner brukervennlige guider som gjør bruken og registreringen av produktet ditt til en enkel prosess. Appen fungerer også som en fjernkontroll og assisterer deg med matlagingen når du ikke er i kjøkkenet, og hjelper deg å organisere dine favorittoppskrifter.

Nyt den fulle opplevelsen av ditt smarte kjøkkenprodukt!

Last ned fra App Store

Last ned fra Play Store

  
 

FINN DIN NÆRMESTE PARTNER NEDENFOR

HTH Köksforum - Askim
Sisjövägen 45, 436 33 Askim, 031 757 25 00, info@sisjon.hth.se, HTH Köksforum, Göteborg/Sisjön

HTH Köksforum - Göteborg
Skånegatan 23, 412 52 Göteborg, 031 757 25 00, info@goteborg.hth.se, HTH Köksforum, Göteborg

HTH Köksforum - Kungens Kurva
Geometrivägen 3-7, 141 75 Kungens Kurva, 08 506 607 10, kungenskurva@hth.se, HTH Köksforum, HTH Köksforum, Kungens Kurva

HTH Köksforum - Kristianstad
Jochums väg 4, 291 59 Kristianstad, 044 777 02 00, info@kristianstad.hth.se, HTH Köksforum, Kristianstad

HTH Köksforum - Luleå
Besiktningsvägen 19 F, 973 45 Luleå, 092 025 15 00, infolulea@hth.se, HTH Köksforum, Luleå

HTH Köksforum - Lund
Avtalsvägen 3, 227 61 Lund, 046 313 430, info@lund.hth.se, HTH Kök i Lund AB

HTH Köksforum - Malmö
Grophusgatan 3, 215 86 Malmö, 046 313 430, infomalmo@hth.se, HTH Köksforum, Malmö

HTH Köksforum - Växjö
Mörners väg 112, 352 46 Växjö, 0470 799 840, info@vaxjo.hth.se, HTH Köksforum, Växjö

Les mer