Hvordan redusere matsvinn

Løsning

Visste du at vi kaster bort 1/3 av all maten vi kjøper?

Hva om du kunne gjøre avfall til smak?

Kan matavfall unngås?

Avfallet vårt kan deles inn i tre kategorier: unngås, uunngåelig og muligens unngått.

Reduksjon av matavfall

61% av avfallet kan unngås - mat som kunne blitt spist hvis det hadde blitt styrt bedre,

19% er uunngåelig - ting som teposer eller kyllingben.

Oppskrifter for å redusere matsvinn

20% er klassifisert som mulig å unngå. Dette inkluderer potetskinn, brokkolistengler og bladgrøt etc.

Disse kan spises og nytes, hvis de er riktig forberedt.

Var denne artikkelen nyttig?

Skriv en anmeldelse om produktet ditt

Din mening er viktig for oss. Vi er takknemlige for alle tilbakemeldinger som vi får, og oppmuntrer alle kommentarer som reflekterer dine opplevelser av produktet.

Gi en anmeldelse