Ventilatorer
Velg kategori
Man in kitchen
Ren luft på kjøkkenet med våre energieffektive ventilatorer

Med AEGs mest energieffektive ventilatorer i energiklaasse A og høyere holder luften seg ren og frisk. Lag mat med venner og familie i en frisk kjøkkenatmosfære med lavt lydnivå på en mer energieffekitv måte.

Les mer om AEG EcoLine

Komfortabel matlaging – med ren kjøkkenluft og forbedret belysning

Med ledende teknologi leverer AEGs ventilatorer høy komfort på kjøkkenet. I sortimentet vårt finner du ventilatorer som effektivt og stillegående rengjør luften på kjøkkenet ditt. Med en forbedret belysning får du også bedre matlagingsresultater.

TRÅDLØS TILKOBLING AV VENTILATOR OG PLATETOPP

Få gleden av enkel matlaging og en frisk kjøkkenatmosfære med Hob2Hood®-funksjonen. Den aktiverer og justerer automatisk belysningen og hastigheten på ventilatoreren etter platetoppens varmenivå, noe som gir bedre kontroll på matlagingen.

BEDRE BELYSNING

Med Perfect Illumination ser du de faktiske fargene på maten du lager. Tilpass matlagingsopplevelsen ved å justere belysningen fra kald til varm når du lager mat, eller finn en skreddersydd nyanse til når maten skal nytes.

STILLEGÅENDE AVTREKK

SilenceTech sørger for en behagelig atmosfære på kjøkkenet, slik at du kan få enda mer glede av matlagingen. Den innovative teknologien fjerner effektivt uønsket lukt på kjøkkenet på et minimum lydnivå.

Les mer om våre beste ventilatorer

Ta del i vårt store utvalg - stilige og raffinerte ventilatorer som komplementerer interiøret og skaper bedre komfort.

Les alt du trenger å vite for og finne ventilatoren som passer på kjøkkenet ditt.