VELG EN VENTILATORKATEGORI

Vi bruker avansert teknikk, og tilbyr ventilatorer med kvalitet og formgivning på høyeste nivå.

Ren luft på kjøkkenet med våre energieffektive ventilatorer

Med AEGs mest energieffektive ventilatorer i energiklaasse A og høyere holder luften seg ren og frisk. Lag mat med venner og familie i en frisk kjøkkenatmosfære med lavt lydnivå på en mer energieffekitv måte.

Les mer om AEG EcoLine

Komfortabel matlaging – med ren kjøkkenluft og forbedret belysning

Med ledende teknologi leverer AEGs ventilatorer høy komfort på kjøkkenet. I sortimentet vårt finner du ventilatorer som effektivt og stillegående rengjør luften på kjøkkenet ditt. Med en forbedret belysning får du også bedre matlagingsresultater.

 • Gryte og stekepanne på komfyr
  TRÅDLØS TILKOBLING AV VENTILATOR OG PLATETOPP

  Få gleden av enkel matlaging og en frisk kjøkkenatmosfære med Hob2Hood®-funksjonen. Den aktiverer og justerer automatisk belysningen og hastigheten på ventilatoreren etter platetoppens varmenivå, noe som gir bedre kontroll på matlagingen.

 • Matlaging på kjøkken
  BEDRE BELYSNING

  Med Perfect Illumination ser du de faktiske fargene på maten du lager. Tilpass matlagingsopplevelsen ved å justere belysningen fra kald til varm når du lager mat, eller finn en skreddersydd nyanse til når maten skal nytes.

 • Mann og kvinne på kjøkkenet
  STILLEGÅENDE AVTREKK

  SilenceTech sørger for en behagelig atmosfære på kjøkkenet, slik at du kan få enda mer glede av matlagingen. Den innovative teknologien fjerner effektivt uønsket lukt på kjøkkenet på et minimum lydnivå.

Finn den beste ventilatoren til kjøkkenet ditt

Utforske vårt store utvalg med ventilatorer i en rekke forskjellige designer, og få hjelp til å velge rett design etter smaken din. Med oss får du kjøkkenet som du alltid har drømt om.

Klassens beste

9000 SilenceTech

Med hjelp av innovativ teknologi fjerner denne ventilatoren uønsket stekos - nesten helt umerkelig. Dessuten er ventilatoren tilnærmet stillegående, og øker komforten i hjemmet.

Vår mest populære ventilator

7000 Hob2Hood®

Hob2Hood kontrollerer utsuget og belysningen automatisk. Du kan fokusere på matlagingen mens Hob2Hood regulerer ventilatoren.

Nyhet

8000 Breeze

Denne ventilatoren i toppmoderne design, fjerner stekos med hjelp av smart og stillegående teknologi. Resultatet blir et koselig kjøkkenmiljø uten støy og uten unødvendige anstrengelser.

Les mer om våre beste ventilatorer

Ta del i vårt store utvalg - stilige og raffinerte ventilatorer som komplementerer interiøret og skaper bedre komfort.

Les alt du trenger å vite for og finne ventilatoren som passer på kjøkkenet ditt.