VELG KATEGORI

Våre mest energieffektive oppvaskmaskiner

EcoLine oppvaskmaskiner er våre mest bærekraftige og energieffektive modeller. Alle maskiner har funksjoner som sparer energi og vann samtidig som de leverer flekkfrie resultater.

Innovative oppvaskmaskiner

Designet for høyeste effektivitet

AEGs oppvaskmaskiner har unike program som hjelper deg med å spare vann og energi uten at det går på bekostning av kvaliteten. Våre innovative design har blant annet funksjoner som verdens første løftbare underkurv som gjør det lettere for deg når du skal tømme og sette inn i oppvaskmaskinen.

 • Nærbilde av en oppvaskmaskin
  Unik tømme og fylle-funksjon

  Vår unike funksjon ComfortLift hever den nederste kurven slik at det blir lettere for deg og tømme og sette inn i oppvaskmaskinen.

 • Nærbilde av en oppvaskmaskin
  Ecometer - sparer vann og energi

  Unik, enkel og visuell veiledning med Ecometer, et display som hjelper deg med å velge det mest miljøvennlige programmet og spare vann og energi.

 • Nærbilde av en oppvaskmaskin
  Bedre vanndekning uten å bruke mer vann

  Innovative oppvaskmaskiner. Designet for høyeste effektivitet.

Spar opptil 20% energi*

Ta riktig valg med QuickSelect Ecometer

Nå er lett å ta bærekraftige valg. Med slideren på QuickSelect-displayet kan du velge programtid, og Ecometeret viser deg det mest miljøvennlige programmet gjennom tydelige grønne søyler for at du skal spare energi og vann.

* Basert på en intern test som sammenligner ECO-programmet med et 90-minutters standardprogram. Testen er utført på en oppvaskmaskin med energiklasse C.

 • My AEG Kitchen-app
  Ta oppvasken med telefonen

  Våre QuickSelect-oppvaskmaskiner gir en smart og bærekraftig oppvask. Planlegg og få veiledning om riktig program, basert på mengde oppvask, tid og smussnivå for en energieffektiv oppvask. My AEG Kitchen-appen oppsummerer bruken din og gir deg tilbakemelding.

 • Vinglas i diskmaskin
  Spar opptil 90 liter vann og 60% energi ved å bruke oppvaskmaskin fremfor å vaske opp for hånd*

  *Sammenligning av vann- og energiforbruk per oppvask. Testet på en D-klasse maskins bruk av et ECO-program basert på EUs gjennomsnittlige vannforbruk ved oppvask for hånd. (Fastsatt av bla. Stammingers brukertester og -teknikker i Europa, 2017, med 12 tallerkensett.)

Best i klassen

9000 ComfortLift®

Hev standarden med å løfte opp den nederste kurven til en behagelig arbeidshøyde med et enkelt håndgrep.

Vårt mest populære produkt

6000 SatelliteClean®

SatelliteClean® har bedre spyledekning i oppvaskmaskinen, og gjennomfører en komplett, dyp rengjøring. Takket være den innovative spylearmen, gir den skinnende resultat.

Spar energi

Våre beste oppvaskmaskiner sparer mer enn 30% energi*

*Resultatet er basert på en energieffektivitetsindex (EEI for AEG A-klassede oppvaskmaskiner (EEI 31,9) sammenlignet med D-klassede (EEI 49,9) som utgjorde en EEI-forskjell på 36%.

Les mer om våre oppvaskmaskiner

Med energieffektive og kraftfulle funksjoner blir oppvasken renere, og hverdagen blir lettere. Finn riktig oppvaskmaskin for ditt kjøkken og dine behov med vår kjøpsguide.