Vaskemaskin
Velg kategori
Man standing next to a washing machine unit.
Bedre enn den beste energiklassen*

AEGs vaskemaskiner i Ecoline-serien består av utvalgte modeller som sparer 30% mer energi enn den høyeste energiklassen A. De tilpasser vaskeprogrammet automatisk, slik at energi- og vannforbruket reduseres ved hver vask.*

Spar energi med UltraWash
Spar vann ved å bruke damp
Spar vaskemiddel med AutoDose

Vaske. Dampe. Pleie. Spare.

AEGs vaskemaskiner hjelper deg med å spare på ressursene hver gang du bruker dem. De sparer tid, vann og bruker opptil 30% mindre energi enn energiklasse A* samtidig som klærne dine ser nye ut lengre.

*I energiforbruk sammenlignet med en vaskemaskin i energiklasse A i henhold til EUs energimerking.
**Funksjoner avhenger av produktserie.

Spar 96% vann* med damp fremfor tradisjonell klesvask

Å dampe fremfor å vaske er en av de beste måtene å friske opp klær som ikke trenger en full vask. På kun 25 minutter.

*Bruk damp for å friske opp klærne og spar mer enn 40 liter vann per syklus, testet på 1 kg finvask med FreshScent-programmet sammenlignet med bruk av Finvask-programmet.

Effektiv flekkfjerning, også på lav temperatur

PowerClean-programmet aktiverer vaskemiddelet, også på 30°C, for enestående vaskeresultater på 59 minutter.

AutoDose bruker opptil 60% mindre vaskemiddel*

AutoDose bruker sensorer for å beregne nøyaktig mengde vaskemiddel og tøymykner som trengs ved hver vask.

*I følge en intern test med mengden vaskemiddel som brukes til 2 kg klesvask med AutoDose sammenlignet med en gjennomsnittlig manuell dosering.

Vårt utvalg

9000S ABSOLUTECARE®

Behold følelsen av nye klær dobbelt så lenge med AbsoluteCare®

8000S POWERCARE

Uslåelig vaskeevne – på mindre enn en time ved kun 30°C. De gjennomtenkte funksjonene gjør det enkelt å ta vare på klærne.

7000S PROSTEAM®

Bruk damp i stedet for å vaske. Klærne friskes opp på kun 25 minutter som gjør klesvasken og klespleien enklere.

6000S PROSENSE®

Regulerer automatisk vann-, tid- og energiforbruk basert på mengde klesvask. Opplev en mer økonomisk pleie av tøyet ditt.

*Tilgjengelig på utvalgte produkter

Beskytt tøyet med AutoDose

Med Autodose trenger du ikke å dosere vaskemiddel for hver gang du skal vaske klær. Du kan fylle på med 1 l. vaskemiddel og sensorene i vaskemaskinen beregner optimal mengde vaskemiddel og skyllemiddel for hver vask. Som et resultat bruker vaskemaskinen opptil 60 % mindre vaskemiddel* - Autodose forhindrer overdosering, noe som reduserer slitasje på bomullsklær.*

UniversalDose - vaskemiddelskuff for alle vaskemidler

Den unike vaskemiddelskuffen er utviklet for alle typer vaskemidler, inkludert PODS®. Det unike designet og teknologien med vannstråler gjør at vaskemiddelet løses opp og effekten av vaskemiddelet øker. PODS® aktiveres 60% raskere sammenlignet med når de plasseres i trommelen. Dette gir ekstra kraft til å fjerne flekker ved lave temperaturer og raske en-times vasker.**

Les mer om våre vaskemaskiner

Våre vaskemaskiner er inndelt i serier slik at det blir lettere for deg å velge. Hver serie har unike fordeler og teknologier, og guider deg til å ta rett valg for klesvasken etter dine behov.

 

*I følge en intern testmetode som målte hvor mye vaskemiddel AutoDose bruker for 2 kilo klesvask, sammenlignet med en gjennomsnittlig mengde vaskemiddel som doseres manuelt.

** Intern test av ett en-times 30°C bomullsprogram med PODS® plassert i UniversalDose-skuffen sammenlignet med PODS® i trommelen.