Utmerkelser og anerkjennelser

Vi strever stadig etter å forbedre våre kunders hverdag og dette har resultert i utmerkelser fra 3. parts institutter, og av internasjonalt anerkjente merker. Her nedenfor kan du se noen av de utmerkelsene vi har fått tildelt.

Electrolux tildelt Top Employer Europa

Electrolux er tildelt Top Employer Europe etter å ha tatt imot Top Employer Award for 2019 i fem av konsernets største markeder – UK, Italia, Spania, Frankrike og Tyskland. Top Employer-instituttet har erkjent Electrolux for sine eksepsjonelle forhold for de ansatte og for å være en innovativ arbeidsgiver. Electrolux utmerket seg med sine kommunikasjonsverktøy, utviklingsprogram, nettverksarrangement, ledelsen av talentarbeidet og lederskap.

AEG UTMERKER SEG FOR SIN PRODUKT INNOVASJON

AEG Induksjonstopp med innebygget ventilator kåret til Best i Test

AEGs induksjonstopp IDK84453IB er kåret til Best i test av Råd & Rön for platetopper med innebygget ventilator med kullfilter. Induksjonstoppen har en integrert ventilator med H2H, automatisk regulering av ventilatoren under tilberedningen som effektivt tar vare på biffen og lukten. Viften tilpasser seg platetoppens effektregulering. Vanndamp kondenserer i beholderen under koketoppen som lett kan tørkes eller dreneres.

Oppdag induksjonstoppen

AEG innbyggingsovn utmerkes av Best i test

Innbyggingsovner med varmluft fra AEG er testvinner i Danske TAENK - et testinstitutt bestående av konsumenter som får uttale seg og teste produkter. Alle tre ovnene er selvrengjørende med Pyrolytic, og har A+ energimerking. Ovnene er enkle å bruke med smarte funksjoner og praktiske kontroller, og enkel å gjøre ren - både på inn- og på utsiden.

I sine uttalelser skrive TAENK "ovnen oppnår nøyaktig den innstilte temperaturen med hjelp av den sirkulerende varmluften som lager maten både under og ovenfra. Utmerket matlaging, og lavt energiforbruk i alle tester."

Utmerkelsen gjelder følgende modeller: BPB331021M, BPB33102FM, BPB331022M

Oppdag en innbyggingsovn med varmluft

Oppvaskmaskin med QUICKSELECT

AEG oppvaskmaskin med QuickSelect har vunnet iF Design Award for sin  innovative produktdesign.

Oppvaskmaskinene med Quick Select har et innovativt kontrollpanel med en glidebryter som stiller inn programtid. Ecometer-skjermen viser energiforbruket og valgt tid. Slik guides brukeren til den mest bærekraftige måten å bruke produktet på.

Oppdag en oppvaskmaskin med QuickSelect

AutoDose vaskemaskin

Oppdag en vaskemaskin med AutoDose

SENSEPRO Induksjonstopp

AEG SensePro Induksjonstopp har vunnet iF Design Awards for sin innovative produktdesign.

SensePro-platetopp er en del av den nye SenseCook Family-serien. Den sofistikerte platetoppen er utrustet med smarte sensorer for å hjelpe konsumenter og få maten i perfekt temperatur av samme klasse som restaurantmat. Det professionelle steketermometeret aktiveres av en trådløs og betteridriven sonde som måler temperaturen med nøyaktig presisjon.

Oppdag en platetopp med SensePro