Utmerkelser og anerkjennelser

Vi strever stadig etter å forbedre våre kunders hverdag og dette har resultert i utmerkelser fra 3. parts institutter, og av internasjonalt anerkjente merker. Her nedenfor kan du se noen av de utmerkelsene vi har fått tildelt.

Electrolux tildelt Top Employer Europa

Electrolux er tildelt Top Employer Europe etter å ha tatt imot Top Employer Award for 2019 i fem av konsernets største markeder – UK, Italia, Spania, Frankrike og Tyskland. Top Employer-instituttet har erkjent Electrolux for sine eksepsjonelle forhold for de ansatte og for å være en innovativ arbeidsgiver. Electrolux utmerket seg med sine kommunikasjonsverktøy, utviklingsprogram, nettverksarrangement, ledelsen av talentarbeidet og lederskap.

AEG UTMERKER SEG FOR SIN PRODUKT INNOVASJON

Oppvaskmaskin med QUICKSELECT

AEG oppvaskmaskin med QuickSelect har vunnet iF Design Award for sin  innovative produktdesign.

Oppvaskmaskinene med Quick Select har et innovativt kontrollpanel med en glidebryter som stiller inn programtid. Ecometer-skjermen viser energiforbruket og valgt tid. Slik guides brukeren til den mest bærekraftige måten å bruke produktet på.

SENSEPRO Induksjonstopp

AEG SensePro Induksjonstopp har vunnet iF Design Awards for sin innovative produktdesign.

SensePro-platetopp er en del av den nye SenseCook Family-serien. Den sofistikerte platetoppen er utrustet med smarte sensorer for å hjelpe konsumenter og få maten i perfekt temperatur av samme klasse som restaurantmat. Det professionelle steketermometeret aktiveres av en trådløs og betteridriven sonde som måler temperaturen med nøyaktig presisjon.