Grunnlagt i Berlin

Vår vilje til å skape innovasjoner kan spores tilbake hvor alt startet - i Berlin. En dynamisk by full av forskjellige kulturer, drømmer og ideer. For ikke å snakke om arkitekturen, kreativiteten og de sofistikerte berlinerne. Det er her grunnlaget for vårt tankesett stammer fra, og som veileder oss i alt vi gjør. Ved å se fremover, setter vi også pris på fortiden vår.

Godt er ikke nok

Vi er et ledende selskap som utfordrer konvensjoner. Vi skaper innovasjon som overgår dine forventninger til husholdningsprodukter og hvitevarer. Med vår ProSteam®-teknologi holder klærne formen lenger med 96% mindre vann. Målet er alltid å flytte grensene for hva som er mulig med smarte løsninger som passer deg. Bærekraft, formgivning og fullendt ytelse kombineres, slik at du aldri trenger å kompromisse på noe.

Redefinerer en bedre morgendag

Vi står fast på å utvikle bedre og mer bærekraftige løsninger slik at du ikke trenger å kompromisse på noe. Vi driver gjennom endringer med kvalitet og innovasjoner som minimerer miljøpåvirkningen, og muliggjør en mer bærekraftig livsstil våre kunder. Når vi utvikler ansvarlige, bærekraftige løsninger lar vi også alle som velger AEG å ta smartere valg for miljøet.

Ta smaken til et nytt nivå

Våre produkter hjelper deg å utvide din kunnskap og muligheter på kjøkkenet. Med innovasjoner som vår SensePro-platetopp, kan du lage mat med nøyaktighet, bevare næringsstoffer, tekstur og smak, samtidig som du sparer energi. Når du er ferdig å spise, trenger du ikke å bøye deg ned for å fylle oppvaskmaskinen. Med ComfortLift kan du heve nedre kurven til en behagelig arbeidshøyde, noe som letter både fylling og tømming av maskinen.

Forleng klærnes levetid

Vi vet hvor viktig det er å ha en bærekraftig garderobe. Dette er en av grunnene til hvorfor våre vaskemaskiner og tørketromler får klærne dine til å se nye ut lenger, samtidig som de reduserer belastningen på klimaet. Vårt utviklede AbsoluteCare-system hjelper til med å vedlikeholde og gjenopprette vanntett materiale, slik at klærne dine alltid tåler fuktige værforhold. Våre tørketromler med 3D Scan-teknologi analyserer klærne i trommelen slik at hvert plagg får riktig tørketid og klespleie.