Spar opptil 20 % med sommertilbud -
Platetopper
Velg kategori
Woman standing next to hob in kitchen
Våre mest energieffektive platetopper

ECOLINE-platetoppene er våre mest energieffektive modeller. Våre induksjonstopper i Sense-serien bruker bare energien som er nødvendig når du lager mat og alle våre platetopper med innebygd ventilator har energiklasse A+.

Oppdag EcoLine-induksjonstopper

Spar energi, og forbedre matlagingsferdighetene dine

Tøy grensene for hva du kan gjøre på kjøkkenet, og spar opptil 18 % energi* med AEGs induksjonstopper. Sense-serien vår har en sensorteknologi som sørger for riktig temperatur under tilberedning for et perfekt resultat.

Gryte på platetopp med kokende vann
Spar opptil 18 % energi

Kok opp vannet på opptil dobbelt så kort tid og spar opptil 18 % energi med induksjonsteknologien fra AEG.*

Tilberedning av laks på platetopp
Lag mat med presisjon
La sausen småkoke eller stek biffen til perfeksjon. Du kan til og med lage mat med SousVide på platetoppen. SensePro® bruker bare energien som er nødvendig for nøyaktig temperaturregulering og for å oppnå bedre resultater på kjøkkenet.
Kokende pasta i en gryte på platetopp
Med SenseBoil koker det aldri over
SenseBoil forhindrer at det koker over, noe som sparer like mye energi som en fulladet mobil.**

* Resultatet kan oppnås på alle AEG induksjonstoppmodeller i seriene 3000-9000 (unntatt TotalFlex). Interne målinger sammenlignet med elektrisk keramisk topp (HK834060XB) ved å koke 1,5 liter vann på 180 mm kokesoner.

**Interne tester viser at å koke vann på full varme i 20 sekunder lengre enn nødvendig uten kokedeteksjon tilsvarer å lade et 4500 mAh telefonbatteri.

Lær mer om våre induksjonstopper

Bli en enda bedre kokk med vårt utvalg av platetopper. Nå kan du være sikker på å få gode resultater hver gang selv om du lager et måltid for to, eller for et større middagsselskap.