VELG KATEGORI

Oppgrader platetoppen til induksjon

Hvis du planlegger å bytte ut din High Light platetopp med en induksjonstopp, tilbyr vi et bredt utvalg uten å utsette skrogene for justeringer. Da luften sirkulerer under viften, er det ikke nødvendig med ytterligere ventilasjon.

Best i klassen

Induksjonstoppen 9000 SensePro®

Hvorfor gjette når du kan oppnå et resultat du kan stole på? Et steketermometeret måler kjernetemperaturen i maten, og sender korrekte innstillinger til platetoppen. Du får full kontroll over matlagingen, og den blir akkurat som du har tenkt deg.

Vårt mest populære produkt

Induksjonstoppen 7000 SenseBoil®

La induksjonstoppen 7000 SenseBoil® holde et øye med når vannet koker mens du gjør noe annet. Når platetoppen registrerer at vannet begynner å koke, senker den automatisk effekten slik at vannet begynner å putre i stedet for å fosskoke.

Nyhet

8000 TotalFlex

8000 TotalFlex registrerer automatisk størrelsen og formen på kokekar og stekepanner, og danner en kokesone for dem. Det gjør at du kan flytte rundt og plassere kokekarene nesten hvor som helst på platetoppens glassoverflate.

Les mer om våre induksjonstopper

Ta matrettene dine til et nytt nivå. I vårt utvalg av platetopper har vi utmerkede alternativer for forskjellige kjøkken og ambisjonsnivåer - fra hverdagsmat til finere selskaper.