VELG KATEGORI

Våre mest energieffektive platetopper

ECOLINE-platetoppene er våre mest energieffektive modeller. Våre induksjonstopper i Sense-serien bruker bare energien som er nødvendig når du lager mat og alle våre platetopper med innebygd ventilator har energiklasse A+.

Oppdag EcoLine-induksjonstopper

Spar energi, og forbedre matlagingsferdighetene dine

Tøy grensene for hva du kan gjøre på kjøkkenet, og spar opptil 18 % energi* med AEGs induksjonstopper. Sense-serien vår har en sensorteknologi som sørger for riktig temperatur under tilberedning for et perfekt resultat.

 • Gryte på platetopp med kokende vann
  Spar opptil 18 % energi

  Kok opp vannet på opptil dobbelt så kort tid og spar opptil 18 % energi med induksjonsteknologien fra AEG.*

 • Tilberedning av laks på platetopp
  Lag mat med presisjon
  La sausen småkoke eller stek biffen til perfeksjon. Du kan til og med lage mat med SousVide på platetoppen. SensePro® bruker bare energien som er nødvendig for nøyaktig temperaturregulering og for å oppnå bedre resultater på kjøkkenet.
 • Kokende pasta i en gryte på platetopp
  Med SenseBoil koker det aldri over
  SenseBoil forhindrer at det koker over, noe som sparer like mye energi som en fulladet mobil.**

* Resultatet kan oppnås på alle AEG induksjonstoppmodeller i seriene 3000-9000 (unntatt TotalFlex). Interne målinger sammenlignet med elektrisk keramisk topp (HK834060XB) ved å koke 1,5 liter vann på 180 mm kokesoner.

**Interne tester viser at å koke vann på full varme i 20 sekunder lengre enn nødvendig uten kokedeteksjon tilsvarer å lade et 4500 mAh telefonbatteri.

Oppgrader platetoppen til induksjon

Hvis du planlegger å bytte ut din High Light platetopp med en induksjonstopp, tilbyr vi et bredt utvalg uten å utsette skrogene for justeringer. Da luften sirkulerer under viften, er det ikke nødvendig med ytterligere ventilasjon.

Best i klassen

Induksjonstoppen 9000 SensePro®

Hvorfor gjette når du kan oppnå et resultat du kan stole på? Et steketermometeret måler kjernetemperaturen i maten, og sender korrekte innstillinger til platetoppen. Du får full kontroll over matlagingen, og den blir akkurat som du har tenkt deg.

Vårt mest populære produkt

Induksjonstoppen 7000 SenseBoil®

La induksjonstoppen 7000 SenseBoil® holde et øye med når vannet koker mens du gjør noe annet. Når platetoppen registrerer at vannet begynner å koke, senker den automatisk effekten slik at vannet begynner å putre i stedet for å fosskoke.

Nyhet

8000 TotalFlex

TotalFlex Hob oppdager automatisk gryter og panner i ulike former og størrelser, og lager en dedikert kokesone for dem. Du får mer frihet til å flytte gryter og panner nesten hvor som helst på den responsive glassoverflaten.

Lær mer om våre induksjonstopper

Bli en enda bedre kokk med vårt utvalg av platetopper. Nå kan du være sikker på å få gode resultater hver gang selv om du lager et måltid for to, eller for et større middagsselskap.