Skriv en anmeldelse om ditt produkt

Din mening er viktig for oss! Søk etter ditt produkt i feltet nedenfor og skriv din anmeldelse.

  • {{ errorText }}

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Bli med i MyAEG og få 20% rabatt på ditt neste kjøp

Ærlige anmeldelser

Vi samler alle anmeldelser om våre produkter for å hjelpe andre å finne det produktet som passer best for dem. Vi er transparent og endrer ikke noe i inneholdet eller fjerner negative anmeldelser. Men vi publiserer ikke anmeldelser som strider mot våre retningslinjer.

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe? Vi har samlet svarene på ofte stilte spørsmål til oss på vår FAQ-side. Her kanskje du finner svaret på det du lurer på.

Kontakt oss

Om du fremdeles ikke har fått svar på dine spørsmål, får du gjerne kontakte vår kundeservice. De hjelper også til med å booke service. Du når oss på telefon eller e-post.