Velg kategori

- eller les mer om hva du skal tenke på før du kjøper

- eller les mer om hva du skal tenke på før du kjøper

Woman standing next to two ovens in a kitchen.
Våre mest energieffektive ovner

Ovnene i EcoLine-serien er våre mest energieffektive modeller. Disse ovnene har en avansert dampfunksjon som gjør det mulig å lage mat på lav temperatur. Dette kan spare opp til 20% energi.* Dessuten reduserer damprengjøring energiforbruket med hele 95%** sammenliknet med tradisjonell pyrolytisk rengjøring.**

Næringsrik, smakfull og inspirerende mat

Eksperimenter og lær deg nye ferdigheter på kjøkkenet. Med våre mest energieffektive AEG kombiovner i energiklassen A++ kan du lage mat med varme, damp eller SousVide. Lager du mat med damp bevarer du opptil 90 % av matens vitamininnhold* og sparer opptil 20 % energi.**

*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.
**Intern sammenligning basert på en (1) test av en Electrolux SteamPro-ovn [BSE998230M] og en Electrolux multifunksjonsovn [BPE556370M]. Testen er utført på laksefilet og kyllingfilet med SousVide som tilberedningsmetode.

Utvid dine kulinariske ferdigheter

Utforsk nye måter å lage mat på og eksperimenter med nye ingredienser. AEG har et utvalg av kombinasjonsovner som gjør at du kan lage mat med varme, damp, SousVide eller en kombinasjon av disse. Alle retter smaker bedre og er mer næringsrike.

Nøyaktighet uten stress

Vellykket matlaging uten stress hver gang med vår Assisted Cooking, en matsensor som overvåker matlagingen og Steamify®-funksjonen som gjør det lettere å lage mat i en dampovn.

Nyt sunnere matlaging

AEGs ovner beskytter ingrediensene slik at næring, smak, konsistens og farger maksimeres. Ved å lage mat med damp kan du lage mat med mindre salt og fett samtidig som mineraler og opptil 90 % av C-vitaminet* bevares.

*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.

 

Velg en ovn med rett dampnivå

Ovnene våre er inndelt i serier som gjør det lettere for deg å velge hvilken ovn som passer best for deg. Hver serie representerer ulike fordeler og gir muligheter for variert matlagning.

9000 SteamPro

Lag mat med damp og lever profesjonelle resultater ved å tilsette sous-vide-teknikken.

8000 SteamBoost

Med ovnens avanserte dampprogram kan du både steke, bake og grille.

7000 SteamCrisp®

Damp tilsetter ytterligere god smak til middagen din, og bevarer matens farge og tekstur.

6000 SteamBake

Ved å tilsette vann og bruke SteamBake funksjonen på ovnen, får brødene og bakverket en jevn og gylden overflate.

Les mer om ovnene våre

Opplev glimrende baking og matlaging med en ovn fra AEG. Finn den riktige ovnen for dine behov.