Tørketrommel
Velg kategori
Woman standing next to washing machine and dryer unit..
Vår beste energiklasse A+++

AEGs tørketromlere i EcoLine-serien er våre mest energieffektive, med energiklasse A+++ som gjør at du sparer opptil 68% mer energi enn ved bruk av tradisjonelle tørketromlere.* På grunn av den lave temperaturen beskyttes selv dine mest delikate tekstiler mot krymping.**

Tørke. Pleie. Spare.

AEGs EcoLine tørketromler bruker opptil 68 % mindre energi sammenlignet med tradisjonelle tørketromler*, og du kan tørke selv dine mest delikate plagg – ull krymper ikke*, silke beholder fasongen*, dunjakker forblir luftige og varme, og gjenoppretter ytterklærnes vannavstøtende evne.*

*68 %: Beregnet ved å sammenligne det årlige energiforbruket for vår 8 kg varmepumpetørketrommel (Energiklasse A+++) med vår 8 kg kondenstørketrommel (Energiklasse B).
**Funksjoner avhenger av produktserie.

Skånsom tørking på dobbel så lav temperatur

AEGs tørketromler med varmepumpeteknologi sørger for at klærne tørker jevnt på lav temperatur. Klærne dine får en skånsom tørking med nøyaktig varmemengde, noe som bidrar til at klærne dine varer lengre.

Garantert ingen krymping

Tørketromlens skreddersydde bevegelser og tilpassede temperatur sørger for at ull ikke krymper og silke holder på fasongen.

Dyner og dunjakker blir som nye

Vår 3DScan-teknologi gjør en dypgående skanning for å avlese luftfuktighetsnivået på innsiden av plaggene. Alt det du vil tørke, også dunjakker og dynetrekk, får en jevn tørking og holder seg luftige og varme.

Vårt utvalg

9000 AbsoluteCare® Plus

Lar deg tilpasse og kontrollere klespleien etter hvilke behov du har

8000 AbsoluteCare®

Tar forsiktig vare på klærne dine ved hjelp av gjennomtenkte funksjoner som er utviklet for å hjelpe til i en travel hverdag.

7000 SensiDry®

Oppdag hvor lett det kan være å vaske klær og ta vare på favorittene i garderoben

*Tilgjengelig på utvalgte produkter

UNNGÅ KRØLLETE KLÆR OG STRYKING - OPPDAG PROSTEAM®

ProSteam® nøytraliserer lukt og fjerner krøller i klærne dine.* Mindre krøller betyr mindre stryking, og klærne dine beholder kvalliteten lenger. ProSteam® bidrar til at plaggene varer lenger.

Vaskemaskin og tørketrommel i 9000-serien som en pakke

Tørketromlene og vaskemaskinenen i 9000-serien fra AEG (Premium Edition), er fantastiske produkter hver for seg, men passer enda bedre sammen. Med matchende design, samspilte program og felles app, er tørketrommelen og vaskemaskinen et perfekt pakketilbud. Når maskinene er tilkoblede leverer de en integrert klesvask-service på under tre timer - du får en enkel og smidig klespleie. 

Kjøp vaskemaskinen i 9000-serien

Kjøp tørketrommelen i 9000-serien

Les mer om tørketromlene våre

Det er like lett å forstå seg på tørketromlene våre som på vaskemaskinene. Hver produktserie inkluderer teknologier fra forrige nivået. Med serie-etiketten på hvert produkt kan du slå sammen maskinene dine like lett som når du velger energieffektivitet eller kapasitet.