Vaskemaskin med tørketrommel
Velg kategori
Woman standing next to washing machine.
Våre mest energieffektive vaskemaskiner med tørketrommel

AEGs vaskemaskiner med tørketrommel i EcoLine-serien er de mest energieffektive. Velg produktene med den beste energimerkingen i klasse A, A-10% og A-20%. Med vår varmepumpeteknologi reduseres energiforbruket med 55% under tørking, selv for delikate materialer som ull, slike og dun.*

Alt i ett: Vaske, tørke, spare

Med AEGs vaskemaskiner med tørketrommel varer klærne lengre og du sparer ressurser ved hver bruk – spar opptil 96 % vann med damp*, flekkfjerning på 30 °C og tørk selv dine mest delikate plagg samtidig som du sparer opptil 55 % energi med vår varmepumpeteknologi.*

*Basert på interne tester hvor man sammenligner energiforbruket mellom en varmepumpe- og en tradisjonell kondenstørketrommel i tørkefasen på Eco 40-60-programmet med maksimal mengde (6 kg IEC-bomull).
**Funksjoner avhenger av produktserie.

Spar energi når du tørker

Varmepumpeteknologi reduserer energiforbruket med opptil 55 %* samtidig som den sørger for at klærne dine varer lengre ved å beskytte dem mot unødvendig varme.

*Basert på interne tester hvor man sammenligner energiforbruket mellom en varmepumpe- og en tradisjonell kondenstørketrommel i tørkefasen på Eco 40-60-programmet med maksimal mengde (6 kg IEC-bomull).

Bruk 96 % mindre vann* med damp

Dampprogrammet bruker 96 % mindre vann* og er mer skånsomt enn et tradisjonelt vaskeprogram, noe som bidrar til at klærne dine holder på kvaliteten over tid.

*Intern test med 1 kg klesvask på dampprogrammet sammenlignet med finvaskprogrammet.

AutoDose bruker opptil 60% mindre vaskemiddel*

AutoDose bruker sensorer for å beregne nøyaktig mengde vaskemiddel og tøymykner som trengs ved hver vask.

*I følge en intern test med mengden vaskemiddel som brukes til 2 kg klesvask med AutoDose sammenlignet med en gjennomsnittlig manuell dosering.

 

Utvalget vårt

7000 ProSteam®

Damp, vask og tørk plaggene dine med en kombinert vaskemaskin og tørketrommel i 7000-serien.
Beskytt tøyet med AutoDose

Med Autodose slipper du å dosere vaskemiddelet hver gang du skal vaske klær. Du kan fylle på med opptil 1 l. vaskemiddel, og sensorene i vaskemaskinen vil beregne optimal mengde vaske- og skyllemiddel for hver klesvask. Det resulterer i at vaskemaskinen bruker inntil 60% mindre vaskemiddel⁴. Autodose forhindrer overdosering, og reduserer slitasje på bomullsklær.

UniversalDose - unikt kammer for vaskemiddel

UniversalDose passer for alle typer vaskemiddel, inkludert PODS®-kapsler. Den unike teknologien med vannstråler løser opp vaskemiddelet raskere. PODS® aktiveres 60% raskere sammenlignet med når de plasseres inni trommelen. Dette gir ekstra kraft til flekkfjerning i kalde og hurtige en-timesprogram⁵.

Les mer om våre kombimaskiner

Våre kombimaskiner er inndelt i serier som gjør det lettere å velge. Hver serie representerer forskjellige fordeler for klespleie, og kan hjelpe deg å prioritere hvilken pleie klærne dine skal få.

¹ Basert på interne tester hvor man har sammenlignet den høyeste temperaturen i trommelen på en varmepumpetrommel og en vanlig kondenstrommel.

² Sammenlignet med lufttørk

³ Intern test med 1 kg. vaskemengde i dampprogrammet for finvask.

⁴ Intern test med et en-times bomullsprogram i 30°C hvor PODS®-kapsel legges i UniversalDose-kammeret sammenlignet med en PODS®-kapsel i trommelen.

⁵ Basert på en intern testmetode der mengden vaskemiddel som brukes for å vaske 2 kg. tøy med AutoDose sammenlignes med en gjennomsnittlig manuell dose.