Velg et kombiskap

eller les mer om vårt utvalg.

Behold smakene

Våre nye innebygde kombiskap er utformet for å bevare maten din på den gunstigste måten. Og for å beskytte helsen din og jorden vår. Vi har løsninger som styrer temperaturen og luftfuktigheten. Takket være våre forseglede skuffer er det tilrettelagt plass for forskjellige matvarer.

 • en mann står i et kjøkken med et åpent kjøleskap
  For en bærekraftig hverdag

  Vi begrenser vår miljøpåvirkning ved å redusere CO2-utslippet med opptil 20% sammenlignet med tidligere modeller i vårt utvalg. Dette gjør vi gjennom å øke bevisstheten og bruke resirkulerte materialer. I tillegg produserer vi våre kjøleskap i en fabrikk uten deponi.

  Les mer.

  *CO2-påvirkning fra materialer, prosess og bruk. Energipåvirkningen sammenlignes med inngangsnivået energiklasse F som er regulert av Universita Politecnica delle Marche.

 • en kvinne i et kjøkken med åpent kjøleskap
  Løsninger som varer lenge

  AEGs visjon er å utfordre forventningene dine til husholdningsprodukter i hverdagen. Siden vi startet i 1887 i Berlin har vi aldri slått oss til ro med "godt nok". Vi tror på ansvarsfull innovasjon som skiller seg ut i dag og hjelper til med å bygge en bedre morgendag.

 • Åpen kjøleskapsdør
  Overgår forventningene til kvalitet

  Våre kjøleskap med fryser leverer høyeste kvalitet ved å tilby 45%* større oppbevaringsplass med MaxiSpace, og med en avansert parallellkjøleteknologi er kombiskapene stillegående og energieffektive. Vi har også den raskeste installasjonen på markedet.

  Les mer.

  *Sammenlignet med kombiskap i standardstørrelse.

Nyheter

8000 Cooling 360°

Kombiskapet 8000 Cooling 360° bevarer maten lenger med 30 % bedre temperaturfordeling på hver hylle. Flere luftkanaler sørger for at temperaturen holder seg stabil, og rustfritt stål skaper et elegant og førsteklasses utseende.

Vårt mest populære produkt

6000 TwinTech® No Frost

TwinTech® NoFrost forhindrer at maten tørker ut og beskytter kvaliteten på maten. Våre avanserte og doble kjølesystemer (separat for kjøle- og fryseskap) er overlegne sammenlignet med NoFrost-systemer i et standard kombiskap.

Finn ut mer om våre kombiskap

Mindre matsvinn takket være 30 % bedre fordeling av temperaturen til hvert hjørne av kjøleskapet.
 • Riktig fuktighet
 • Forseglet skuff med administrert miljø
 • Stabil temperatur
Spis sunnere mat og bevar inntil 95% av vitaminer og andre fordeler med frukt og grønt i den forseilede skuffen GreenZone.
 • Riktig luftfuktighet
 • Forseilet skuff for optimal oppbevaring
 • Stabil temperatur
Maten holdes 60% saftigere, mer hydrert og beskyttet fra uttørking takket være intelligent NoFrost-teknologi med doble kjølesystem.
 • Riktig luftfuktighet
 • Stabil temperatur
Ingrediensene holder kvaliteten over tid takket være kjølesensorer som opprettholder riktig temperatur.
 • Stabil temperatur

Les mer om våre kombiskap

Finn det kombiskapet som gir deg det du trenger på kjøkkenet og som matcher budsjettet ditt. Velg mellom en større fryser eller et mer romslig kjøleskap.