Vis alle kombiskap
Velg et kombiskap

eller finn ut mer i vårt utvalg

eller finn ut mer i vårt utvalg

Mann bredvid en AEG-kyl i ett kök
Våre mest energieffektive kombiskap

ECOLINE-kombiskap er våre mest energieffektive modeller. De har også en unik innredning av resirkulert plast og en brukerflate som viser deg de mest energieffektive innstillingene samtidig som du reduserer matsvinn.*

 

Sunnere kost og mindre matsvinn med riktig oppbevaring

AEGs kjøleskap holder maten fersk lengre og bidrar til å bevare opptil 95 % av matens vitaminer*. Beskytt kvaliteten på maten med en stabil temperatur og luftfuktighet i hele kjøleskapet. Effektive ventiler justerer temperaturen i kjøleskapet raskt etter hver gang døren blir åpnet. Dette bidrar til at matsvinnet reduseres med opptil 28 %**.

Opptil 28 % mindre matsvinn

Teksturen på ingrediensene blir beskyttet i hele kjøleskapet med Cooling 360°. Kald luft sirkulerer for å komme til i alle hjørner, og sørger for raskt å justere temperaturen hver gang døren åpnes. Dette kan bidra til at matsvinnet reduseres med 28 %.

Opptil 95 % av vitaminene bevares

Gjør det lettere å leve sunnere. Den forseglede GreenZone-skuffen bevarer riktig fuktighetsnivå for frukt og grønnsaker. Den lufttette skuffen sørger for at grønnsakene ikke tørker ut eller mister verdifulle mineraler.

Unikt kjøleskap med resirkulert plast

Vi introduserer et unikt kjøleskap med resirkulert plast på innsiden. Interiøret er produsert av opptil 70% resirkulert plast, noe som reduserer påvirkningen på miljøet.

Behold smakene

Våre nye innebygde kombiskap er utformet for å bevare maten din på den gunstigste måten. Og for å beskytte helsen din og jorden vår. Vi har løsninger som styrer temperaturen og luftfuktigheten. Takket være våre forseglede skuffer er det tilrettelagt plass for forskjellige matvarer.

For en bærekraftig hverdag

Vi begrenser vår miljøpåvirkning ved å redusere CO2-utslippet med opptil 20% sammenlignet med tidligere modeller i vårt utvalg. Dette gjør vi gjennom å øke bevisstheten og bruke resirkulerte materialer. I tillegg produserer vi våre kjøleskap i en fabrikk uten deponi.

Les mer.

*CO2-påvirkning fra materialer, prosess og bruk. Energipåvirkningen sammenlignes med inngangsnivået energiklasse F som er regulert av Universita Politecnica delle Marche.

Løsninger som varer lenge

AEGs visjon er å utfordre forventningene dine til husholdningsprodukter i hverdagen. Siden vi startet i 1887 i Berlin har vi aldri slått oss til ro med "godt nok". Vi tror på ansvarsfull innovasjon som skiller seg ut i dag og hjelper til med å bygge en bedre morgendag.

Overgår forventningene til kvalitet

Våre kjøleskap med fryser leverer høyeste kvalitet ved å tilby 45%* større oppbevaringsplass med MaxiSpace, og med en avansert parallellkjøleteknologi er kombiskapene stillegående og energieffektive. Vi har også den raskeste installasjonen på markedet.

Les mer.

*Sammenlignet med kombiskap i standardstørrelse.

Finn ut mer om våre kombiskap

9000 MultiChill 0°C

Fleksibel og optimal oppbevaring

Med AEG-appen får du de beste forutsetningene for å oppbevare råvarene dine ved å konfigurere kjøleskapet etter behov.

8000 Cooling 360°

Kan redusere matsvinnet med 28 %*

Beskytt kvaliteten på matvarene dine med stabil temperatur og luftfuktighet i hele kjøleskapet. Effektive ventiler justerer temperaturen i kjøleskapet raskt etter hver gang døren blir åpnet. Dette kan føre til at matsvinnet reduseres* med opptil 28%. Interiøret i rustfritt stål gir et stilrent uttrykk.

7000 GreenZone

Plassen for de sunne grønnsakene dine

Spis sunnere mat og bevar inntil 95% av vitaminer og andre fordeler med frukt og grønt i den forseilede skuffen GreenZone.

6000 TwinTech® NoFrost

Maten forblir saftig og hydrert

Maten holdes 60% saftigere, mer hydrert og beskyttet fra uttørking takket være intelligent NoFrost-teknologi med doble kjølesystem.

5000 ColdSense

Nyt mer, sløs mindre

Ingrediensene holder kvaliteten over tid takket være kjølesensorer som opprettholder riktig temperatur.

Les mer om våre kombiskap

Finn det kombiskapet som gir deg det du trenger på kjøkkenet og som matcher budsjettet ditt. Velg mellom en større fryser eller et mer romslig kjøleskap.