Oppdag våre oppskrifter

Oppdag våre oppskrifter

Dampovn har vært en av de store hemmelighetene til topprestauranter. Få mest mulig ut av ovnen og kok som proffene med våre enkle dampovnsoppskrifter.

  • Løksuppe rett ut av posen

    En ny vri på en tidløs klassiker. Lag en suppe med varme og dybde som få kan måle seg med.

  • Gazpacho med dampede tigerrekers

    Denne kalde spanske-inspirerte suppen er en smakfull rett.

  • Dampete vårruller

    Disse sunne rullene har en fengende kvalitet som gjør de perfekt for selskap.

  • Blåskjellsuppe

    For en rett som ser bra ut og er rask og enkel å forberede er det lite som slår denne franske klassikeren.

  • Kamskjell med fennikel

    En imponerende og veldig rask rett med overlegen aromatisk struktur.

  • Pacific Perception cæsarsalat

    av Catalina Velez

  • Restene av Caesar-salaten

    av Culinary Misfits

  • Hengetørket Cæsarsalat

    Av Ludwig Maurer

  • True Flavour Salad

    av Mark Schatzker

  • Bouillabaisse

    En klassisk fransk fiskesuppe. Fennikel gir et hint av anisfrø og safran gir rik og gyllen farge.

  • Limemousse med bringebærcoulis

    Den skarpe coulisen skjærer gjennom den søte limemousse. Dermed skaper den, den perfekte balanserte dessert som også ser bra ut.

  • Pærer i rødvin

    Inkluder krydderet med mindre du virkelig ikke kan utstå det. De tilfører nemlig en fantastisk varme og dybde til retten.

  • Sjokoladeroulade

    En smaksrik, voksendessert passende for selv det mest sofistikerte middagsselskap.

  • Hobbykokkens

     Boller

  • Hobbykokkens

    Kanelsnurrer

  • Hobbykokkens

    Scones med ost og bacon

  • Dampbakte boller