Nyheter og arrangementer i nærheten av deg

Gled deg over mer med AEG

Gled deg over fler ekskulsive arrangementer, kampanjer og prisvinnende produkter med AEG. Vi har noe inspirerende for enhver smak, enten det gjelder å lære seg mer om sous vide, eller finne en oppskrift på verdens beste sjokoladekake. Vær mer på kokkekurs og hold deg oppdatert på markedets beste produkter. Denne siden oppdateres gjevnlig, så følg med på nye oppdateringer.

NØYAKTIG SELVDOSERING AV VASKEMIDDEL. EFFEKTIV PLEIE.

Hver klesvask har forskjellige behov for vaskemiddel. La vår AutoDose, selvdosering, sørge for rett mengde av vaskemiddel så slipper du å tenke på om det er for lite eller for mye neste gang.

Last ned vår My AEG Care App og få en behagelig opplevelse når du vasker klær.

FORSTERK SMAKEN MED RETT TEMPERATUR

Stjernekokker, hjemmekokker, amatører og profesjonelle. Alle har sine smak om den perfekte temperaturen til for eksempel et godt stykke kjøtt. AEG nye dampovnen SteamPro forstår nøyaktig hva du vil og hvordan du vil ha det!

Det ultimate testen!

Vi ville bevise at vår nye moderne teknikk kan vaske selv det mest uvaskbare. Derfor gikk også Whyred med på å maskinvaske og tørketromle utvalgte visningsplagg. Bare noen timer før visning.

Arrangement og opplevelser du ikke vil gå glipp av

Vær den første som oppdager våre begivenhetsrike arrangementer, og hold deg oppdatert på den seneste teknologien for hvitevarer og husholdsprodukter.

Oppskrifter

Her finner du fristende, sunne og spennende oppskrifter. Og selvsagt oppskrifter for kos og hygge. Noe for en hver smak!

De seneste nyhetene fra AEG og Electrolux

Vi tror på å alltid ligge en idé forran. Vi ønsker å dele det som er spennende, og vise deg det fremtiden vil kunne bringe.

Få mer av AEG

Våre eksklusive tilbud gir deg rabatter på våre seneste produkter, gratis gaver og mer.