Produktdetaljer

Kjennere kan velge fra et utvalg av varme drinker, med integrert kaffemaskin fra AEG. Hjemmeløsningen lar deg lage kaffe på baristanivå, fra en intens espresso til en skummende cappucino, samt et bredt utvalg andre varme drikker. Alt er gjort for god smak, med svært responsive kommandohjul med klar fargeskjerm.

Produktfordeler

Tilbered kaffe eller varme drikker nøyaktig slik du ønsker.

Denne innebygde espressomaskinen gjør at du, med høy perfeksjonisme, kan tilberede en lang rekke kaffespesialiteter og varme drikker, helt etter eget ønske.

AEG - Integrert kaffemaskin - KKK994500T

Fra sterk espresso til varm melk. Eller noe midt i mellom

Fra en sterk espresso til en mild latte. Velg en kaffevariant som passer deg. Styrken kan justeres for å tilpasse den perfekte aromaen, fra mild til intens.

AEG - Integrert kaffemaskin - KKK994500T

Nøyaktig mengde melk for alle kopper kaffe

Enten det er snakk om en silkemyk latte macchiato eller en skummende cappuccino, så bruker du funksjonen av mengden melk for å oppnå den ideelle konsistensen. Angi nøyaktig mengde perfekt dampet melk for enhver kopp. Funksjonen sikrer at konsistensen er helt riktig, hver gang.

AEG - Integrert kaffemaskin - KKK994500T

Perfekt tilberedt melk. Gir virkelig eksepsjonell kaffe

Få akkurat rett konsistens på melken når du bruker varmemuggen. Den holder på melken med ideelle forhold. Perfekt skum og konsistens gjør at den passer med alle typer kaffe - enten det er en flat og silkemyk latte macchiato eller en skummende cappuccino. Eventuelt noe i mellom.

AEG - Integrert kaffemaskin - KKK994500T

Opptil seks kopper kaffe med ett knappetrykk

MultiCup-innstillingen er ideell for å servere flere gjester samtidig. Bruk det responsive kommandohjulet for å velge opptil seks kaffekopper, alle klare samtidig. Eksepsjonell kaffe uten lang ventetid.

AEG - Integrert kaffemaskin - KKK994500T

Perfekt skummet melk. Hver gang

Steamer med høyt trykk varmer opp vann og skummer melk til ideell konsistens. Rask oppvarming av vann er perfekt for te og andre varme drikker.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Andre produkter

AEG - Integrert kaffemaskin - KKE884500B
Innbygging Espressomaskin

Integrert kaffemaskin for 45 cm nisje i elegant sort design, med helautomatisk tilberedning fra kaffebønner eller malt kaffe. Melkekanne og melkeskummer hjelper deg med å lage en perfekt cappuccino. Rustfri kanne når du ønsker å lage flere kopper om gangen....

  • 150 dager åpent kjøp
AEG - Integrert kaffemaskin - KKK884500M
Innbygging Espressomaskin

Integrert kaffemaskin for 45 cm nisje, med helautomatisk tilberedning fra kaffebønner eller malt kaffe. Melkeskummer hjelper deg med å lage en perfekt cappuccino. Stort LCD-display med touch-betjening og detaljerte innstillinger for å perfeksjonere din kaffe.

  • 150 dager åpent kjøp
AEG - Integrert kaffemaskin - KKE884500M
Innbygging Espressomaskin

Integrert kaffemaskin for 45 cm nisje, med helautomatisk tilberedning fra kaffebønner eller malt kaffe. Auto Cappucino-funksjon for tilberedning av ekte cappuccino. Stort LCD-display med touch-betjening og innstilling av eget språk.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.