Oppdag våre induksjonstopper

Våre slimme platetopper med induksjon monteres enkelt også i tynnere kjøkkenbenker. Induksjonstoppene har følgende mål 60 cm, 68 cm, 80 cm og 90 cm. Det finnes en størrelse for alle kjøkken, og siden luften sirkulerer under platetoppen er det ikke nødvendig med ventilasjonsspjeld hverken fram eller bak.

Les mer
wn kvinne i et kjøkken bak en induksjonstopp med mat

Nå har du muligheten til å tilberede retter enklere enn noen gang, som profesjonelle kokker

Platetoppen 9000 SensePro® kommer med ett trådløst steketermometer som måler kjernetemperaturen i maten din. Sensoren kommuniserer med platetoppen slik at du kan koke, steke, pochere eller bruke Sous Vide-teknikk akkurat som på de fineste restaurantene.

9000 SensePro®

9000 SensePro®

 • Det trådløse steketermometeret måler kjernetemperaturen på maten slik at du får nøyaktige resultat.
 • Platetoppen blir enkel å bruke med den smarte touch-betjenten.
 • Med Bridge-funksjonen kan du få en dobbelsone eller en stor kokesone.

9000 SensePro®-funksjoner

 • steketermometer
  steketermometer-ikon
  Steketermometer

  Med SensePro®-steketermometer kontrollerer du hver matrett. Det trådløse steketermometeret måler temperaturen til ønsket grad og kommuniserer temperatur-justeringer til platetoppen din. Termometeret kan til og med måle og opprettholde nøyaktig grad på ditt kokende vann som gjør at det nå er mulig å bruke Sous Vide-teknologien på platetoppen.

   
 • Touch-kontrollpanel i alle farger
  Display-ikon
  Touch-kontrollpanel i farger

  Få fullstendig kontroll over platetoppen med den smarte touch-betjenten. Velg maten som du vil lage så justeres innstillingene på hver kokesone deretter. Denne finessen krever kun et enkelt touch.

   
 • Bridge
  Bridge-ikon
  Bridge

  Bridge-funksjonen kombinerer to kokesoner for å passe til stekepanner eller til større kokekar. Med samme temperatur og tidsinnstilling gjør de koblede kokesonene matlagingen enklere.

 • Hob2Hood®-platetopp
  Hob2Hood®-ikon
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler platetoppen trådløst til ventilatoren. Ventilatoren justeres automatisk basert på varmen fra platetoppen - du trenger ikke å løfte en finger.

 • PowerBoost
  PowerBoost-ikon
  PowerBoost

  Nå slipper du å vente på at vannet skal koke opp. PowerBoost-funksjonen reagerer umiddelbart så vannet begynner å koke på mindre enn 90 sekunder. Det er raskere enn en ordinær vannkoker. Meget bra når du skal gjøre en hurtig pastarett.

 • Timer på platetoppen med AEG i skrift
  Timer-ikon
  Timer til forskjellige kokesoner

  Når du bruker en kokesone, kan du raskt og enkelt stille inn timeren via den smarte touch-betjenten. Hver sone har en separat timer slik at du kan koordinere matlagingen med full kontroll.

8000 Totalflex

Én platetopp, uendelig inspirasjon

TotalFlex Hob oppdager automatisk gryter og panner i ulike former og størrelser, og lager en dedikert kokesone for dem. Du får mer frihet til å flytte gryter og panner nesten hvor som helst på den responsive glassoverflaten.

8000 TotalFlex

8000 TotalFlex

 • TotalFlex gir deg mer fleksibilitet på platetoppens glassoverflate.
 • Når en stekepanne settes på platetoppen, slår Active Touch-funksjonen på de aktuelle kontrollknappene på touchskjermen.
 • Hob2Hood® justerer automatisk styrken på platetoppen basert på varmen fra toppen. Du trenger ikke å løfte en finger.

8000 TotalFlex-funksjoner

 • mye mat lages samtidig på en induksjonstopp fra AEG
  TotalFlex®-ikon
  TotalFlex®

  TotalFlex lar deg lage mat med gryter og kokekar i ulike former og størrelser. Du kan plassere, flytte og omorganisere kokekar og gryter på den store responsive glassoverflaten uten å avbryte matlagingen.

 • ActiveTouch-funksjon
  ActiveTouch-ikon
  ActiveTouch

  Når du plasserer en kjele på platetoppen, registrerer de smarte sensorene hvilken kokesone du vil bruke og de aktuelle touchpanelet lyser opp. Alt du trenger å gjøre er å stille inn ønsket temperatur med et trykk.

 • Hob2Hood®-platetopp
  Hob2Hood®-ikon
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler platetoppen din trådløst til ventilatoren, som automatisk justerer seg etter platetoppens varmeinnstilling uten at du trenger å løfte en finger.

 • kokende vann i et kokekar
  PowerBoost-ikon
  PowerBoost

  Nå slipper du å vente på at vannet skal koke opp. PowerBoost-funksjonen reagerer umiddelbart og vannet begynner å koke på mindre enn 90 sekunder. Det er raskere enn en ordinær vannkoker. Meget bra når du skal tilberede en hurtig pastarett.

 • Timer for forskjellige kokesoner på en induksjonstopp
  Timer-ikon
  Timer til forskjellige kokesoner

  Når du bruker en kokesone, kan du raskt og enkelt stille inn timeren via den smarte touch-betjenten. Hver sone har en separat timer slik at du kan koordinere matlagingen med full kontroll.

 • låsfunksjon på en platetopp med induksjon
  Lås-ikon
  Låsfunksjon

  Lås innstillingene for matlagingen på platetoppen din. Når du har valgt rett temperatur og stilt in timeren, kan du låse innstillingene med kun et tastetrykk. Dette forhindrer at du ved et uhell endrer eller slår av noe mens du for eksempel tørker av glassoverflaten. Trykk igjen for å deaktivere låsefunksjonen.

kokende vann på en 7000 senseboil platetopp fra AEG

Ta kontroll med et tastetrykk

Det finns mer spennende ting å titte på enn kokende vann. Induksjonstoppen 7000 SenseBoil® oppdager økende koking, og reduserer varmeeffekten automatisk slik at vannet overgår til jevnt småkok. Du trenger ikke å passe på, og kan heller fokuserer på menyen.

7000 Sense

7000 Sense

 • SenseBoil®-funksjonen oppdager økende koking, og reduserer den automatisk til jevn småkoking.
 • Hob2Hood® stiller inn styrken på ventilatoren basert på varmen fra platetoppen. Du tenger ikke løfte en finger.
 • Direkte tilgang til platetoppens innstillinger

7000 SenseFry- og 7000 SenseBoil-funksjoner

 • fine og brune pletter på en svart platetopp
  Fry Sensor*-ikon
  SenseFry*

  Med en avansert SenseFry får du samme resultat hver gang du tillager en matrett. Platetoppen registrerer, kontrollerer og regulerer en jevn temperatur over overflaten av glasskeramikk. Du får smakene du forventer deg.

 • kokende vann i et kokekar
  Assisted Boiling**-ikon
  Assisted Boiling**

  Sensoren oppdager økende koking og minsker temperaturen automatisk for jevn småkoking. Du trenger ikke lenger å overvåke hvert trinn, men sparer både tid og energi.

 • matretter i friske farger på en platetopp med induksjon
  FlexiBridge®*-ikon
  FlexiBridge®*

  Lager du fler retter samtidig eller forbereder et måltid til et større middagsselskap? FlexiBridge-funksjonen lar deg kombinere flere kokesoner. Den er ideell for store eller lange stekepanner, eller til å lage flere ting samtidig. Men det fungerer selvsagt også til mindre enkle retter etter jobb.

 • store reker som tilberedes på en induksjonstopp
  Bridge**-ikon
  Bridge**

  Bridge-funksjonen kombinerer to kokesoner for å passe stekepanner eller større kokekar. Når du har samme temperatur og tidsinnstillinger på de sammenkoblede kokesonene, blir det enklere for deg å lage mat. Svært bra når du skal imponere på middagsgjestene.

 • Hob2Hood®-platetopp
  Hob2Hood®-ikon
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler platetoppen trådløst til ventilatoren. Viften justerer automatisk etter varmen på platetoppen. Du trenger ikke å løfte en finger.

   
 • et touch display på en svart platetopp med induksjon
  PowerBoost-ikon
  PowerBoost

  Nå slipper du å vente på at vannet skal koke opp. PowerBoost-funksjonen reagerer umiddelbart og vannet begynner å koke på mindre enn 90 sekunder. Det er raskere enn en ordinær vannkoker. Meget bra når du skal tilberede en rask pastarett.

* Kun tilgjengelig på platetoppen SenseFry

** Kun tilgjengelig på platetoppen SenseBoil®

 
6000 Flex-platetoppen i et kjøkken

En allsidig platetopp for alle formål

Planlegger du å lage flere retter samtidig eller forebereder et større festmåltid? Med platetoppen Flex Bridge® kan du kombinere opptil fire kokesoner som fordeler en jevn varme til kokekarene og pannene. Det er ideelt når du er i behov av ekstra plass.

6000 Flex Bridge®

6000 Flex Bridge®

 • Med Flex Bridge®-funksjonen kan du kombinere flere kokesoner etter plassen du har behov for.
 • Hob2Hood® justerer automatisk innstillingene på ventilatoren etter varmen på platetoppen. Du trenger ikke å løfte en finger.
 • Platetoppens XL-trippelsone gir meget gode muligheter - uansett om du bruker en liten eller en stor panne.

6000 Flex Bridge®- og 6000 Bridge-funksjoner

 • Tre panner og en stekepanne på en platetopp
  Flex Bridge®*-ikon
  Flex Bridge®*

  Planlegger du å lage flere retter samtidig eller tilberedelse av et større festmåltid? Med platetoppen Flex Bridge® kan du kombinere opptil fire kokesoner som fordeler en jevn varme til kokekarene og pannene. Det er ideelt når du trenger ekstra plass.

   
 • En langpanne på en induksjonstopp
  Bridge**-ikon
  Bridge**

  Bridge-funksjonen kombinerer to kokesoner for å passe stekepanner eller større kjeler. Når du har samme temperatur og tidsinnstillinger på de sammenkoblede kokesonene, blir det enklere for deg å lage mat. Svært bra når du skal imponere på middagsgjestene.

 • Hob2Hood®-platetopp fra AEG
  Hob2Hood®-ikon
  Hob2Hood®

  Hob2Hood®-funksjonen kobler platetoppen trådløst til ventilatoren. Viften justerer automatisk etter varmen på platetoppen. Du trenger ikke å løfte en finger.

 • en hånd flytter kjelen på induksjonstoppen
  PowerSlide*-ikon
  PowerSlide*

  Fra kok til småkok til jevn varme: når du trenger raske forandringer av varmen når du skal lage en matrett, bruk PowerSlide. Du drar helt enkelt pannen mellom de forskjellige varmesonene uten å måtte justere temperaturen. Bruk PowerSlide når du er i behov av å veksle raskt mellom fosskok og småkok. Skyv helt enkelt pannen fra varme til varme uten å måtte stoppe opp for å justere temperaturen. Med PowerSlide kan du bruke platetoppens forhåndsinnstillinger eller så kan du gjøre dine egne.

 • touchdisplayet på en induksjonstopp med varemerket AEG på
  PowerBoost-ikon
  PowerBoost

  Nå slipper du å vente på at vannet skal koke opp. PowerBoost-funksjonen reagerer umiddelbart og vannet begynner å koke på mindre enn 90 sekunder. Det er raskere enn en ordinær vannkoker. Meget bra når du skal tilberede en rask pastarett.

 • En platetopp i Pure Design*
  Pure Design*-ikon
  Pure Design*

  Forestill deg en blank, kullsvart overflate av glass som helt sømløst smelter sammen med din benkeplate. Platetoppens kokesoner og betjeninspanel er usynlige til de blir aktivert av dine fingertupper. Pure Design kombinerer elegant design med responsive funksjoner. Det forvandler matlagingen din til en fornøyelse.

* Kun tilgjengelig på platetoppen Flex Bridge®

* Kun tilgjengelig på platetoppen Bridge

3000 Induksjonstopp fra AEG

En raskere vei til velsmakende retter

Når du lager mat på induksjon, lager du bedre matretter på kortere tid. 3000 Induksjon tilbyr overlegen temperaturkontroll og varmes opp raskere enn noen annen platetopp. Du har full kontroll og platen går fra fosskok til småkok på kun et par sekunder.

3000 Induction

3000 Induction

 • Responsiv regulering og nøyaktig varme for bedre kontroll
 • Platetoppen kjøles raskt ned etter bruk, og med den flate glasskeramiske overflaten, er den både trygg og enkel å rengjøre.
 • Hob2Hood® justerer automatisk innstillingene på ventilatoren etter varmen på platetoppen. Du trenger ikke å løfte en finger.

3000 Induksjon-funksjoner

 • en hånd med en klut som rengjør en induksjonstopp
  enkel å rengjøre-ikon
  Enkel å gjøre ren, hurtig og sikker

  Med induksjon mestrer du matlagingen raskere, og du kan koke opp vann på mindre enn 90 sekunder. Du kan finjustere varmen slik at du får fram de fineste smakene og teksturene hver gang.

 • Hob2Hood®*-platetopp
  Hob2Hood®*-ikon
  Hob2Hood®*

  Hob2Hood® justerer automatisk innstillingene på ventilatoren etter varmen på platetoppen. Du trenger ikke å løfte en finger.

 • XL Triple Zone*-funksjon på en induksjonstopp
  XL Triple Zone*-ikon
  XL Triple Zone*

  Uansett om du bruker en stor eller liten panne leverer XL-trippelsonen en jevn varme som tilsvarer størrelsen på pannen. Funksjonen kan brukes på kokekar fra 25 mm til 320 mm.

 • En finger beveger touchdisplayet på platoppen
  Direct Touch-ikon
  Direct Touch

  Med DirectTouch kan du styre kokesonene hver for seg. Du plasserer pannen på platetoppen og tilpasser varmen med pluss- eller minusknappene. Du får smakfulle resultater hver gang du står ved platetoppen.

   

   
 • PowerBoost-funksjon på en induksjonstopp
  PowerBoost-ikon
  PowerBoost*

  Nå slipper du å vente på at vannet skal koke opp. PowerBoost-funksjonen reagerer umiddelbart og vannet begynner å koke på mindre enn 90 sekunder. Det er raskere enn en ordinær vannkoker. Meget bra når du skal tilberede en rask pastarett.

 • barnesikring på en induksjonstopp
  Lås-ikon
  Barnesikring

  Barnesikring sørger for at platetoppens innstillinger ikke kan endres ved uhell. Det er altså sikkert og trygt å bruke platetoppen når dine barn er i nærheten.

   

* Kun tilgjengelig på utvalgte produkter

Lær mer om våre induksjonstopper

Bli en enda bedre kokk med vårt utvalg av platetopper. Nå kan du være sikker på å få gode resultater hver gang selv om du lager et måltid for to, eller for et større middagsselskap.

Mål

Mål

30 cm - Denne platetoppen kan du kombinere med andre modulplatetopper som gjør at du kan bruke flere matlagingsmetoder. Velg mellom induksjon og High-Light

60, 70, 80 og 90 cm - Med disse standardstørrelsene på platetoppene våre, kan du være fleksibel på kjøkkenet uavhengig av hvilke behov du har for plass og matlaging.
 
Forskjellige typer platetopper

Forskjellige typer platetopper

En platetopp med innbygget ventilator gir deg frihet når du designer kjøkkenet ditt. Du er ikke lenger avhengig av en fritthengende ventilator, nå kan du i stedet installere den foran et vindu eller i en kjøkkenøy.

Induksjonsplatetopper reagerer raskt og sikkert. Varmen fordeles jevnt, og platetoppen avkjøles så fort du er ferdig med matlagingen.


En High-Light-platetopp har tydelige varmeindikatorer. Du ser med en gang om overflaten av glasskeramikk er sikker å ta på.

Hvorfor skal du velge en induksjonstopp?

Hvorfor skal du velge en induksjonstopp?

Med induksjon kan du raskere mestre matlagingsteknikken din, og du kan koke opp vann på mindre enn 90 sekunder. Du kan finjustere temperaturen slik at du får bedre smaker og tekstur hver gang du laget mat.

Hvordan innstallerer man en induksjonstopp?

Hvordan innstallerer man en induksjonstopp?

Det er veldig enkelt å bytte ut en tradisjonell platetopp med en induksjonstopp. Ettersom luften sirkulerer under koketoppen, er det verken nødvendig med ventilasjon foran eller bak. Det betyr at du slipper å gjøre om benkeplaten * og i stedet kan ha en nyttig skuff eller innbyggingsovn rett under platetoppen.

*Kokeplatene må ha samme størrelse.

 

Fleksibel matlaging

Fleksibel matlaging

Bridge, Double Bridge, Triple Bridge, Flex Bridge® og TotalFlex er funksjoner som gir mer fleksibilitet når du lager mat.

Hensikten med funksjonene er å la deg kombinere soner på forskjellige måter. Du kan lage større eller mindre kokeområder, for gryter og panner i forskjellige størrelser. Med TotalFlex kan du plassere pannene nesten hvor som helst på glassflaten, noe som gir maksimal fleksibilitet.

Din egen matlagingsassistent

Din egen matlagingsassistent

Platetoppene SenseBoil®, SenseFry® og SensePro® med innovativ sensorteknikk hjelper deg når du lager mat.

Vi har utformet platetoppene våre slik at du skal få oppleve nye kulinariske matopplevelser på kjøkkenet. Du har nå muligheter til å lage dine favorittoppskrifter med presisjon. I tillegg får du også veldig gode smaksopplevelser med Sous Vide.

Se etter 7000- eller 9000-serien for å lære deg mer om disse platetoppene.

Lær mer om våre induksjonstopper

Bli en enda bedre kokk med vårt utvalg av platetopper. Nå kan du være sikker på å få gode resultater hver gang selv om du lager et måltid for to, eller for et større middagsselskap.

Klar til å gjøre et kjøp?
Eller fortsett å utforske neste serie med platetopper