Oppdag

Matoppbevaring

Naturens Friskhet Bevart

Vårt TwinTech kjølesystem sikrer at de beste smakene naturen tilbyr lagres ved optimal temperatur. Alt fra kål til agurk holder seg på sitt friskeste lengre. Bladene er sprøere, eplene er fastere og alt smaker bedre. Den romslige skuffen betyr også at hvis du kjøper store mengder ferske produkter har du også plass til å oppbevare de slik.

Med TwinTech kjølesystem arbeider rommene i kjøleskapet og fryseren uavhengig for å opprettholde optimal temperatur og fuktighet for å bevare maten fersk eller frossen

Med TwinTech® er det enkelt å oppbevare hver ingrediens optimalt.

ProFresh-kombiskapet

Naturens smaker i topp stand

Beskytt smaken, glem frost Bevar ferske og frosne matvarer på sitt beste med AEG Twintech+ system. Den opprettholder temperatur og luftfuktighet, med minimale svingninger, så fryseren holder seg frostfri og kvaliteten på fersk mat ikke forringes. Frukt og grønnsaker holdes seg sprøe og full a smak. Kjøtt og fisk forblir like ferske og levende som den dagen du kjøpte dem.

Tilpasses enhver smak

Tilpass kjøleskapet ditt akkurat slik du vil med det modulære oppbevaringssystemet CustomFlex®. Dørdelene kan endres og flyttes på bare sekunder, noe som gir full fleksibilitet. Klyper for urter, gjennomsikte beholdere for ost og sikre hyller for melkeprodukter, sauser og andre væsker. Organiser oppbevaringen i kjøleskapet ditt akkurat slik det passer deg, og maksimer lagringsplassen.

Kjøtt og fisk har vist seg å øke holdbarheten med opptil 3 dager når maten oppbevares nær 0° C enn med standard kjøling.

Presisjonskjøling for fantastisk kokkekunst

Et fantastisk måltid starter med upåklagelige ingredienser. Matvarer som kjøtt og fisk holder seg og smaker best når de oppbevares ved en viss temperatur, nær 0 grader. Våre kombiskap har et spesielt «Zero Degree»-rom bare for dette, som holder ingrediensene nøyaktig på den temperaturen de bør ha. Så du kan nyte smaken av hver munnfull av det ferskeste kjøttet og fisken.