Opplev et smart hjem med produkter fra AEG

Med smarte og moderne produkter hjemme vil du kunne slappe mer av i hverdagen og livet kommer til å føles mye enklere. Du får dager med freshere og renere inneklima, og opplevelsene dine på kjøkkenet blir mer smakfulle. Lær mer om våre smarte løsninger så oppdager du hvordan du kan få bedre kontroll over hverdagen enten du er hjemme eller borte.

Les mer

Med AEG-produkter får du et smartere hjem

Oppgrader hjemmet med innovative produkter så får du mer komfort og en enklere hverdag. Når du velger WiFi-tilkoblede produkter fra AEG kan du enkelt styre dem fra telefonen din. Dessuten samarbeider AEG med kjente digitale aktører som Google for å gi deg de beste tekniske løsningene på markedet.

Se på videoen > >

Produktkategorier

Kjøkkenet

Har du AEG-appen får du det meste ut av produktene dine. Lær deg de praktiske funksjonene og oppdag luksusen med å kunne styre ovnen, platetoppen, oppvaskmaskinen eller kjøl/frys når du er hjemmefra. Når hjemmet ditt er tilkoblet, får du bedre kontroll selv når du er borte.

Vask og tørk

Å ha kontroll over vaskerutinene dine har aldri vært enklere enn nå. Når du har koblet til vaskemaskinen din til AEG-appen får du det seneste innen råd og tips enten du er hjemme eller borte. Anbefalingene til vaskeprogram som er tilpasset garderoben din kan du lagre til neste gang, og legge inn at du ønsker en varsling på mobilen når klesvasken er klar. Du får behovstilpasset klespleie direkte i telefonen din.


AEG-appen

Opplev et tilkoblet kjøkken klar for fremtiden

Gjør kjøkkenopplevelsen din bedre og få mer ut av AEG-produktene dine ved å koble dem til AEG-appen. Nå kan du forbedre matlagingen din ved å bruke Google Assistant-stemmestyring for å få hjelp uten å måtte bruke hendene. Eller benytt deg av fjernkontrollfunksjonalitet for ovner og platetopper, oppvaskmaskiner og kjøleskap/frysere. Forbli tilkoblet så tar du deg og kjøkkenet ditt til neste nivå.

Last ned på App Store ›
Last ned på Google Play ›

Tilkoblede ovner

Styr ovnen din med AEG-appen

AEG-appen er hjelpen din på kjøkkenet og gir deg full kontroll. Takket være stemmestyring kan du forberede ovnen og stille inn riktig temperatur selv om du ikke er hjemme. Oppdag Assisted Cooking, og samle alle favorittoppskriftene dine på et sted.

Tilkoblede platetopper

Styr platetoppen med AEG-appen

Lag mat med selvtillit og imponer gjestene dine ved hjelp av AEG-appen. Du kan kontrollere induksjonstoppen med integrert ventilator, få varsel når det er på tide å bytte ut ventilatorfilteret, og motta energieffektive tips.

Tilkoblede oppvaskmaskiner

Styr oppvaskmaskinen med AEG-appen

Oppdag utvalget vårt av produkter som muliggjør smart og ansvarsfull oppvask. AEG-appen hjelper deg til å ta korrekte beslutninger som sparer både strøm og vann. Basert på hva og hvor mye du har lastet inn i oppvaskmaskinen din, velger appen passende innstillinger. Du vil også få tips og råd om hvordan du best vedlikeholder oppvaskmaskinen din.

Tilkoblede kjøle- og fryseskap

Styr kjøle- og fryseskap med AEG-appen

Å styre temperaturen i kjøle- eller fryseskapet har aldri vært enklere enn nå. Via appen kan du be om varsler når skapet ditt trenger tilsyn eller hvis døren har blitt etterlatt åpen ved et uhell. Dette hjelper deg med å redusere matsvinn.

Tilkoblede produkter

Er du klar for å gi kreativiteten din på kjøkkenet et løft? Bak og lag mat med damp så får du smake på like imponerende resultater som på de fineste restaurantene.
  • Intuitiv
  • Matlagningstermometer
  • Steamify®
Oppvaskmaskinen 9000 COMFORTLIFT® har en unik mekanisme som løfter opp den nedre kurven til en behagelig arbeidshøyde. Dette gjør det enklere og mer ergonomisk å laste inn og ta ut oppvasken.
  • Smart AirDry
  • SoftGrips
  • ComfortLift
AEG-ventilatorer har kraftfulle motorer og lever opp til forventningene vi har uansett hvilket modus den er i. Med en enkel og klassisk design får du garantert et stilrent tilskudd i kjøkkenet ditt.
  • SilenceTech
  • Breeze
  • LED

Kom i gang

Vil du komme i gang med AEG-appen og koble kjøkkenproduktene dine til WiFi? Besøk vår supportside hvor du finner informasjon om hvordan du går frem.

Besøk supportsiden

Les vår FAQ (ofte stilte spørsmål)

* Google, Google Home og Nest Audio er varemerker tilhørende Google LLC. Nest Audio krever WiFi, en stikkontakt i nærheten, en Google-konto og en kompatibel mobilenhet. Informasjon om minste systemkrav finner du på g.co/home/req.

Tilpasset klesvask med AEG

Det har aldri vært enklere å ha kontroll på rutinene dine når du vasker klær. Når du kobler sammen vaskemaskinen med vår AEG-app, får du tips og råd om klesvasken enten du er hjemme eller borte. Lagre anbefalingene du får på vaskeprogram som er tilpasset garderoben din, og legg inn at du ønsker å få et varsel når klesvasken er ferdig. Du får tilpasset pleie av klesvasken direkte i mobilen din og klærne dine varer lenger.

Last ned på App Store ›

Last ned på Google Play ›

En behovstilpasset opplevelse når du vasker klær

Smart Advisor - digitale råd om klesvask

Smart Advisor gir deg fornuftige forslag med anbefalinger basert på hvilke rutiner du har når du vasker klær. Vaskemaskinen lærer seg av vanene dine, og sender deg råd og tips som du enkelt oppdaterer med bare et tastetrykk.

Enkle valg for tilpasset klespleie

Et personlig preg

Med våre innovative funksjoner kan du lagre opp til tre favorittinnstillinger på maskinens kontrollpanel. Velg nøye i det brede utvalget av program slik at du lagrer de som passer deg og behovene dine. Du kan gjøre alt i mobilen.

Opplev en smidig vaskeopplevelse

SyncDry

Når du velger et vaskeprogram, velger SyncDry automatisk riktig tørkeprogram deretter. Når vasken er ferdig trenger du bare flytte klærne til tørketrommelen og trykke på start.

Styr produktet med stemmen din

Stemmestyring

Med kun et par ord blir rutinen en lettelse når du vasker klær. Med AEG-appen og Google kan du styre produktene med stemmen din, enten du vil starte, pause eller stille inn temperaturen. Si bare "OK Google" så setter du i gang.

Tilkoblede produkter

PowerCare-programmet er enestående. Favorittklærne som du bruker hver dag vaskes grundig på kort tid. Programmet er spesielt utviklet for å fullføre vaskeprosessen på kun 59 minutter, noe som resulterer i et lavere strømforbruk når du vasker klær. Teknologien bak PowerCare-programmet blander vaskemiddelet på forhånd, slik at det kan virke effektivt og raskt på tøyet ditt.
Å kle seg pent og velstelt hver dag bør være enkelt. Med ProSteam®-teknologien holder skjortene seg lenger og rynkene reduseres med opptil en tredjedel. Mindre tid på renseriet eller strykebrettet betyr mindre slitasje på fibrene. Nå kan du sørge for at klærne dine lever opp til forventningene dine.
3Dscan-teknologien registrerer fuktigheten på overflaten og innsiden av plaggene dine. Systemet gjør at klærne tørkes med presisjon og omsorg. Det er ikke lenger noe problem å tørke friluftsklærne, dunjakkene eller favorittplaggene i ull og silke.

Kom i gang

Vil du komme i gang med AEG-appen og koble produktet til WiFi? Besøk vår supportside hvor du finner informasjon om hvordan du går frem.

Les mer

Last ned AEG-appen til mobilen

* Google, Google Home og Nest Audio er varemerker tilhørende Google LLC. Nest Audio krever WiFi, en stikkontakt i nærheten, en Google-konto og en kompatibel mobilenhet. Informasjon om minste systemkrav finns på g.co/home/req.