MY AEG-APPEN

MY AEG-APPEN

Nå trenger du ikke lenger Google om hvilken som er den beste måten å rengjøre klær på eller hvordan du skal tolke vaskelappen. Møt eksperten med små tegn: MyAEG-appen. Koble produkter til appen for en smartere og raskere vei til overlegen pleie. Teknologien behandler effektivt opptil 48 stoffer og 40 flekker. Det er intuitivt. Det er øyeblikkelig. Det er personlig pleie – og alt kommer fra smarttelefonen din.

LAST NED

SMARTERE OMSORG

D skal ikke bare vaske og tørke klærne dine – du må også ta godt vare på dem. I appen velger du stofftype, farge og grad av skittenhet, deretter vil My AEG-appen anbefale det mest passende programmet og sende det til vaskemaskinen automatisk. Dette er den smarte måten å ta vare på plaggene dine på. Bruk Care Advisor som sørge for at klærne dine føles nye lengre. Den gir ekspertomsorg ved alltid å anbefale det beste programmet for plaggene dine.

GJØR DET ENKLERE FOR DEG

Tilpass og skreddersy måten du vasker dine klær på. Lagre favorittinnstillingene dine, inkludert tilpassede Care Advisor-program, ved å bruke My Favourites. Lagre opptil 6 vaskeprogrammer og 6 tørkeprogrammer for kjapp tilgang. Spar tid ved å vaske klær du bruker ofte med kun ett knappetrykk.

De tilkoblede vaskemaskinene i AEG 9000-serien bruker banebrytende SoftWater-teknologi til å eliminere urenheter i vannet som kan skade tekstiler. Denne skånsomme pleien av klærne dine betyr at sort holder seg sort og at fargene forblir like sterke som den dagen du kjøpte de.

Våg å tørke klær som du aldri trodde var mulig å tørketromle med tilkoblede tørketromler i AEG 8000-serien. Vår Woolmark akkrediterte tørketromler er utstyrt med vårt unike AbsoluteCare®-system. Genserne dine beholder fasongen og følelsen, garantert uten krymping.

HA FULL KONTROLL

Bruk My AEG-appen til å starte klesvasken og kontrollere statusen fra hvor som helst i hjemmet ditt.
I My AEG-appen, velg foretrukket vaskesyklus og trykk på Wi-Fi-symbolet. Dette vil aktivere Remote Start-modusen. I løpet av syklusen vil appen vise statusen på overvåkingsskjermen og den vil varsle deg når programmet er fullført. Med My AEG-appen har du full kontroll over klesvasken.

TØRKETROMLING

Vask er bare halvparten av ligningen. Riktig tørking av plaggene er en viktig del av det å ta vare på plaggene dine. My AEG-appen fungerer vel så bra sammen med tørketromler. Bruk Care Advisor for automatiske programvalg basert på dine behov. Lagre favorittprogrammene dine med My Favourites og kontroller tørketrommelen fra hvor som helst i hjemmet ditt.

GUIDE TIL VASKEANVISNINGER

Du behøver aldri å bli forvirret av en vaskeanvisning igjen. Care Advisor i MyAEG-appen oversetter symbolene på vaskeanvisningene dine til faktiske programmer på vaskemaskinen eller tørketrommelen din. Bare velg de symbolene du ser på vaskeanvisningen for å la appen velge og sende det optimale programmet til produktet ditt. Personlig pleie via smarttelefonen din.

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om My AEG-appen, tilkoblede apparater eller behøver du assistanse med tilkoblingsoppsettet til WiFi-nettverket ditt? Sjekk vår FAQ for å finne svar på ofte stilte spørsmål. Ønsker du å komme i gang med My AEG-appen og det tilkoblede produktet ditt? Last ned vår Hurtigstartveiledning og koble til.

Sjekkliste

  • Apple: Telefon eller nettbrett. Minimum iOS 8.0 eller nyere
  • Android: telefon eller nettbrett: Minimum Android 4.0.3 eller nyere
  • Wi-Fi: 802.11 b/g/n @ 2.4GHz med WEP, WPA eller WPA2 AES/TKIP med Internettilkobling.
  • Sørg for at signalstyrken er god nok der produktet skal installeres.
  • Dersom dette er for langt unna Wi-Fi-ruteren, kan det hende at du behøver en nettverksforsterker.