Oppdag

Tørketromler

orange dunjakke
9000 Series

De seneste og hittils de mest innovative tørketromlene fra AEG.

tørketrommel fra AEG

Pleiende og nøye tørk

Den unike 3DScan-teknologien leser av fuktigheten i hver klestørk og tilpasser automatisk tiden, og gir et uslåelig resultat. Du kan til og med tørke thermoklærne i våre maskiner og samtidig beholde strukturen. Du skal kunne stole på at dine favorittklær tørkes og pleies på beste mulige måte.

Våg å tørke klærne dine!

Dunjakker beholder sin form, utseende og opptil 30% høyere varmeisolering sammenlignet med lufttørking.

8000-serien

Våre 8000-serie tørketromler har den største kapasiteten i AEG utvalget, og tar lett opptil 9kg.

8000-seriens tørketrommel fra AEG

Ullgenser-vokteren

Våg å tørke klær du aldri skulle trodd, med 8000-seriens tørketromler – til og med den mykeste ullgenseren din. Vår Woolmark akkrediterte tørketrommel er utstyrt med vårt unike AbsoluteCare® system, et skreddersydd tørkeprogram som nøyaktig kontrollerer bevegelsene og temperaturen til tørketrommelen. Ømfintlige ullplagg med «kun håndvask»-vaskeanvisninger holdes flatt mot trommelen under rotasjonen, slik at det ligner flat tørking. Genserne dine beholder fasongen og følelsen, garantert uten krymping.

Forfrisk and forsterk

Gjør utendørstøyet ditt klart for alle utfordringer med AEGs AbsoluteCare® System. Tørketromler kan ofte bety katastrofe for dyre, hi-tech tekstiler, men vår tilnærming er annerledes. 8000-serien har et innovativt vaskeprogram for utendørstøy, med presis timing og finjustert temperaturkontroll som gjenoppretter fuktighetsbeskyttelsen i den vanntette membranen i utendørstekstiler bedre enn lufttørking — for funksjonalitet som du kan stole på. (kommer snart)

Like skånsom som naturlig tørking

Omdefiner tørking i tørketrommel for alle tekstilvarer du har garderoben med 8000-seriens AbsoluteCare® System. Den håndterer delikat finvask skånsomt, og tørker den i lav hastighet. Du kan stole på at selv plagg i 100 prosent silke holder fasongen, og fremstår med enda færre skrukker enn du vil fått med naturlig lufttørking.

Et sammenligningsbilde av en tradisjonell tørketrommel og SensiDry-teknologi. SensiDry har kjøligere og større luftstrøm for å beskytte klærne dine.
SensiDry® teknologi

Beskytt teksturer og reduser slitasje med trygge og energisparende lave temperaturer.

Så godt som nytt

Noen tørketromler kan skade klærne dine. Men ikke våre. AEGs tørketromler fra 7000-serien bruker energieffektiv SensiDry® teknologi for skånsom tørking, ved nesten halvparten av the temperaturen i konvensjonelle tørketromler. Presise sensorer overvåker tørkesyklusen for å sørge for at klærne dine aldri blir utsatt for høye temperaturer. Dette betyr at plaggene dine beholder teksturene de hadde den dagen du kjøpte i lengre tid. 

Vis en av våre tørketromler i 7000-serien


Et nærbilde av ProTex soft-trommelen

Fremstilt for beskyttelse

Beskyttelse av klærne dine er ikke bare en funksjon for oss. Den er innebygd i designet av våre tørketromler. AEG 6000-serien har en ProTex soft-trommel som har et distinkt mønster som øker luftstrømmen til klærne dine. Dette sørger for at tørketrommelen reduserer skrukker og floker i tøyet. Den er din hverdagslige kvalitetsbevarer.

Vis en av våre tørketromler i 6000-serien

Tørketrommel-serien vår

Få ny tillitt til tørketrommel-tørking av selv de mest ømfintlige klærne med AEGs nye klesvask-serie. Vi har kombinert forbrukerinnsikt og vitenskap, for å levere en opplevelse som går langt utover rengjøring. En revolusjonerende ny måte å ta vare på klær ved å beskytte fiber, farger og teksturer.

Et diagram som viser de forskjellige AEG seriene

Et pleienivå for ethvert behov

 • Ikon for ProSense® teknologi
  Spar tid, spar energi

  ProSense® teknologien i tørketromler i 6000-serien bruker avanserte fuktighets- og temperatursensorer for justering av tørketid og energiforbruk uansett hvor mye tøy du trenger å vaske. 

  Vis en av våre tørketromler i 6000-serien

 • Ikon for SensiDry® teknologi
  Trygg tørking ved lav temperatur

  7000-serien kombinerer alle fordelene med henhold til tid og energi fra ProSense® teknologi med SensiDry® teknologi, et intuitivt tørkeprogram for tilpassede varmeinnstillinger.

  Vis en av våre tørketromler i 7000-serien

 • Symbol for AbsoluteCare® System
  Upåklagelig bevaring

  8000-serien har all teknologien til 6000 og 7000-serien i tillegg til vårt unike AbsoluteCare® System. Komplett omsorg, også for silke, ull og utendørsklær.

  Vis en av våre tørketromler i 8000-serien

En mann som har på seg en sprø og nyvasket skjorte

Den som opprettholder den daglige kvaliteten

Gjentatt vasking og tørking kan skade fibrene i klærne som du elsker å gå med hver dag. 6000-seriens tørketromler kan skilte med ProSense® teknologi som bruker avanserte fuktighets- og temperatursensorer for justering av tørketid og energiforbruk uansett hvor mye tøy du trenger å vaske. Dette sparer tid og energi, noe som sørger for at dine favorittantrekk aldri er over-tørket og beholder sitt utseende syklus etter syklus. 

Stablesettet til AEG

Skap ekstra plass

Installer tørketrommelen oppå vaskemaskinen uten fester og få glede av ekstra plass i vaskerommet med stablesettet. Det følger med en uttrekkbar hylle som du kan bruke til enklere påfylling og bretting av nyvasket og tørt tøy.