Oppdag

Vaskemaskiner

SoftWater Technology

Fargene beholder sin intensitet vask etter vask, og svart falmer ikke til grått.

9000-SERIEN MED SOFTWATER TEKNOLOGI

Den banebrytende SoftWater teknologien i AEG 9000-seriens vaskemaskinene eliminerer urenheter i vannet som kan være skadelige for tekstiler. Vaskemidler blandes mer effektivt med vann, for å gi bedre rengjøring ved lave temperaturer. Denne skånsomme pleien av klærne dine betyr at svart holder seg svart,  og at fargene er like sterke som de var den dagen du kjøpte plagget.

Vasket tøy som henger i garderoben

Klespleie uten kompromisser

Når det gjelder å ta vare på favorittplaggene dine finnes det ingen grunn til å inngå kompromisser. Våre vaskemaskiner fra 9000-serien er designet for å gi deg like bra klesvask med bare 30 grader, som du normalt får ved 60 grader. På denne måten tar du bedre vare på fargene slik at de ser klare ut lengre.

OKOPower vaskemaskin programsymbol

Fantastisk rent på under en time

Vår 8000-serie med hurtigvirkende ØKOMix teknologi har et nytt ØKOPower vaskeprogram. Programmet bruker bare 59 minutter og leverer enestående vaskeresultater med minimalt energiforbruk i vaskesyklusen.

ØKOMix Technology

Garanterer 100 prosent fordeling av vaskepulver, og deretter tøymykner helt ulikt andre vaskemaskiner.

AEG 8000 Series vaskemaskin

Beskytt hvert fiber

Ta vare på klærne dine, så holder de seg like levende som de var den dagen du kjøpte de. AEGs 8000-serien med ØKOMix teknologi blander vaskepulver med vann, deretter tøymykner med vann før de treffer trommelen. Det er den første vaskemaskin-teknologien som fordeler vaskepulver og tøymyknere helt jevnt. Denne jevne fordelingen sikrer umiddelbar rengjøring, da vaskepulveret og tøymykneren når frem til klærne dine fullt ut aktivert — og garanterer for første gang at hvert enkelt fiber blir rengjort og tatt vare på.

En blå vanntett jakke
En animasjon som viser perfekt paring av vaskemaskiner og tørketromler fra AEG

The Dream Team

Sammenstill AEG 8000-seriens klesvasksystemer for å utnytte alle fordelene av ØKOMix teknologi og vårt revolusjonerende AbsoluteCare® System. Oppdag klespleie som er så skånsom, at det er som om du tørker dine mest myke og ømfintlige plagg flatt. Med innovative nye vaskeprogrammer for utendørsklær  gjenoppretter selv sportstekstiler som skal puste fuktighetsavvisende membraner. Farger, teksturer og fibre beskyttes som aldri før.

Vis en av våre vaskemaskiner og tørketromler i 8000-serien

Kan jeg vaske ull i maskinen?

Du trodde kanskje ikke det var mulig, men Woolmark, verdens ledende autoritet på ull, er ikke enige. De har testet våre maskiner, og har bekreftet at de er skånsomme nok til å kunne vaske ulltøyet ditt. Når du ser etiketten «Woolmark Apparel Care», vet du at du trygt kan vaske dine favoritt klær merket med «kun håndvask».

Vår vaskemaskin-serie

Stol på at du kan vaske selv de mest ømfintlige plaggene med AEGs nye klesvask-serie. Vi har kombinert forbrukerinnsikt og vitenskap for å levere en opplevelse som går langt utover rengjøring. En revolusjonerende ny måte å ta vare på klær ved å beskytte fiber, farger og teksturer.

Et pleienivå for ethvert behov

 • Symbol for ProSense® teknologi
  Sparer vann og strøm

  Vaskemaskiner med ProSense® teknologi i 6000-serien tar automatisk høyde for hvor mye du legger i maskinen, slik at vaskesyklusen blir perfekt tilpasset og timet for klærne dine.

  Vis en av våre vaskemaskiner i 6000-serien

 • Symbol for ProSteam® teknologi
  Fri for krøller og lukt

  7000-serien med ProSteam® teknologi kan skilte med PlusSteam slik at vaskesyklusen fullføres med damp som gir mindre krøller, og gjør nesten all stryking overflødig. Klærne dine blir forfrisket og luktfrie.

  Vis alle vaskemaskiner

 • Symbol for ØKOMix teknologien
  Den dypeste rengjøringen

  8000-serien til AEG er den første vaskemaskinen med ØKOMix teknologi som fordeler vaskepulver og tøymykner helt jevnt, slik at de når frem til hver fiber. (kommer snart)

  Vis en av våre vaskemaskiner i 8000-serien

Nypresset uten anstrengelser

Nypresset og stramt utseende kan ta tid, men med ProSteam® teknologien kan du krysse av et av gjøremålene på listen din. Våre vaskemaskiner fra 7000-serien inkluderer en Steam Refresh-syklus. Denne funksjonen gir ømfintlige klesplagg en rask oppfrisking slik at du får færre turer til renseriet.

Klassikere du kan beholde

Det er viktig å ta vare på kvalitetsfibrene i dine garderobefavoritter, slik at de tåler daglig bruk. ProSense® teknologi i 6000-serien veier skittentøyet ditt og beregner hvor mye tid, vann og energi som behøves. Dette reduserer klesslitasjen ved å levere et gjennomrent plagg, uten å utsette det for overflødig mekanisk bevegelse.

Den romslige og praktiske sokkelen til vaskemaskinen

Intelligent klesvask

Våre vaskemaskiner og tørketromler er fylt med funksjoner som er utviklet for å få alt til å se flott ut med et minimalt forbruk av energi, vann og anstrengelse. Men vår ekspertise innen klesvask stopper ikke med fantastisk utstyr – vi tilbyr også alt tilbehøret du trenger for å få perfekte resultater hver gang. AEG vaskemaskin-sokkelen er bare en av tingene som tar stresset bort fra klesvasken ved å heve maskinen slik at det blir enklere å laste inn og ta ut tøyet av maskinen.