Produktdetaljer

MaxiSense induksjonstopp (60 cm) med unikt og moderne Pure Black-design. Den har 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. Toppen har også 2 bridge områder for sammenkobling av 2 soner til én stor sone. MaxiSense gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge senter av vindmøllen dekkes. Rask og presis RotaryTouch-betjening.

Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IPE64551FB

Kombiner to soner for å lage mer mat

6000 Bridge-induksjonsplaten klarer seg lett når du lager mat med større panner. Brosymbolet kobler to matlagingssoner sammen for å passe til en stor eller lang panne. Brosonen vil dele samme temperatur og tidsinnstilling.

AEG - Induksjonstopp - IPE64551FB

DoubleBridge. Gjør mer ut av platetoppen din

Med DoubleBridge kan du kombinere to matlagingssoner på to forskjellige kokeområder. Funksjonen er perfekt for plass til kokekar i forskjellige størrelser, og justerer også temperatur- og tidsinnstillinger for maksimal fleksibilitet på kjøkkenet.

AEG - Induksjonstopp - IPE64551FB

Ren design: Vekk det til live med ett trykk

Det rene designet passer sømløst inn i benkeplaten din. Når den er slått av, er platetoppen helt svart. Ingen soner, linjer eller print er synlig. Når den er slått på, blir matlagingssonene og berøringsknappene synlige. For et fremtredende kjøkkendesign.

AEG - Induksjonstopp - IPE64551FB

Hob2Hood®: Den trådløse ventilatoren

Hob2Hood®-funksjonen forbinder platetoppen og ventilatoren med hverandre. Ventilatoren justerer automatisk viftehastigheten basert på varmen, uten at du trenger løfte en finger. For kraftig utsuging når du varmer kraftig opp. Og roligere avtrekk når det småkoker.

LED Slider Controls: for sømløs kjøkkendesign

Når platetoppen er slått av, ser du ingenting annet enn vakkert svart glass. Berør LED Slider Controls for brukergrensesnittet, og komfyren kommer til live. For intuitiv og presis kontroll uten å gå på kompromiss med kjøkkendesign.

AEG - Induksjonstopp - IPE64551FB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften