- eller les mer om hva du skal tenke på før du kjøper
Ovn
Kompaktovn
Utvid dine kulinariske ferdigheter
Utforsk nye måter å lage mat på og eksperimenter med nye ingredienser. AEG har et utvalg av kombinasjonsovner som gjør at du kan lage mat med varme, damp, SousVide eller en kombinasjon av disse. Alle retter smaker bedre og er mer næringsrike.
Nøyaktighet uten stress
Vellykket matlaging uten stress hver gang med vår Assisted Cooking, en matsensor som overvåker matlagingen og Steamify®-funksjonen som gjør det lettere å lage mat i en dampovn.
Nyt sunnere matlaging
AEGs ovner beskytter ingrediensene slik at næring, smak, konsistens og farger maksimeres. Ved å lage mat med damp kan du lage mat med mindre salt og fett samtidig som mineraler og opptil 90 % av C-vitaminet* bevares.
*Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.
Velg en ovn med rett dampnivå
Ovnene våre er inndelt i serier som gjør det lettere for deg å velge hvilken ovn som passer best for deg. Hver serie representerer ulike fordeler og gir muligheter for variert matlagning.
9000 SteamPro
Lag mat med damp og lever profesjonelle resultater ved å tilsette sous-vide-teknikken.