
Lidenskapelig matlaging. Resultater med presisjon.
Med våre ovner får du full kontroll. Oppdag nye smaker og avansert teknologi – fra dampens eleganse til sous-vide i perfeksjon. Lag mat som en proff hjemme på ditt eget kjøkken, med funksjoner og design som inspirerer den ambisiøse hjemmekokken til å skape kulinariske mesterverk, ned til minste detalj.

Stilrent design som løfter kjøkkenet
Vi hjelper deg med å velge riktig ovn
Integrert, damp eller varmluft – dagens ovner byr på mange valgmuligheter. Men hvilken passer best for akkurat ditt kjøkken og dine matlagingsvaner? I vår kjøpsguide finner du alt du trenger å vite for å finne riktig modell.
Vanlige spørsmål om ovner
Etter bruk er det som regel nok med en fuktig klut for å fjerne lett smuss. Ved behov for en grundigere rengjøring kan du bruke et rengjøringsmiddel eller aktivere ovnens selvrensingsprogram – enten pyrolyse, som brenner bort smusset og etterlater aske, eller damprengjøring, som løser opp fett og matrester på en skånsom og effektiv måte.
En varmluftsovn fordeler varmen jevnt med hjelp av en vifte, noe som gir raskere og jevnere tilberedning – selv når du bruker flere nivåer i ovnen samtidig.
Energiforbruket avhenger av ovnens modell, størrelse og hvordan den brukes. Ved å velge en ovn med høy energiklasse og utnytte de smarte funksjonene kan du redusere både strømforbruket og kostnadene. Med Youreko kan du enkelt regne ut hvor mye energi og penger du sparer.
De fleste ovner når 200 °C på 10-15 minutter. Noen modeller har hurtigoppvarming, og blir dermed varme på under fem minutter.
¹Basert på eksterne tester hvor nivået av C-vitamin i rå brokkoli ble sammenlignet med dampet brokkoli. Testen er utført basert på askorbinsyre (C-vitamin) i mat med HPLC/UV-synlig metode.