Oppdag oppvaskmaskinene våre

Hev standarden på kjøkkenet med oppvaskmaskinene våre. Nå kan du glede deg til strålende resultater hver gang. Det er enkelt å fylle og tømme, og du får skinnende ren og tørr oppvask.

Kvinna höjer den nedre korgen

Med en løftbar kurv hever du nivået

Oppvaskmaskinen 9000 ComfortLift® er den første i sitt slag. Med den unike mekanismen løfter du den nederste kurven opp til en behagelig høyde å jobbe i. Hev standarden med ComfortLift®.

 
9000 ComfortLift®

9000 ComfortLift®

 • Vår unike teknologi løfter den nederste kurven til en behagelig høyde å jobbe i.
 • ComfortRails - Skyver forsiktig inn kurvene for en mer skånsom behandling av oppvasken.

9000 ComfortLift®-funksjoner

 • Lyftbar korg i diskmaskinen med ComfortLift
  ComfortLift® icon
  9000 ComfortLift®

  Oppvaskmaskinen ComfortLift® har en verdensledende mekanisme som hever den nederste kurven til en behagelig arbeidshøyde. Du trenger ikke lenger å bøye deg når du skal tømme eller fylle oppvaskmaskinen.

 • Skenorna ComfortRails
  ComfortRails icon
  ComfortRails

  ComfortRails gjør det smidig å skyve kurvene inn og ut av oppvaskmaskinen. Skinnene forhindrer at oppvasken beveger seg under pågående program så du er trygg på at alle glass og tallerkner står i ro. På denne måten går også maskinen mer stillegående.

 • Koppar och matlådor torkas med AirDry
  AirDry icon
  AirDry

  Med AirDry lufttørkes oppvasken, noe som gir deg tre ganger så bra tørkeresultat enn maskiner med lukket system. Under tørkeperioden åpnes døren automatisk og slipper inn en naturlig luftstrøm som maksimerer tørkeytelsen. Oppvasken blir helt ren og tørr hver gang.

 • MaxiFlex*-lådan får plats med alla typer av köksredskap
  MaxiFlex ikon
  MaxiFlex*-skuff

  I MaxiFlex*-skuffen får du plass til flere sett bestikk og kjøkkenredskaper i forskjellige former og størrelser. Takket være de fleksible avdelerne og dybden i skuffen, kan plassen tilpasses. Nå kan du vaske opp alt på en gang, og vie oppmerksomheten på noe annet.

 • Närbild på invändig belysning
  Belysning ikon
  Innvendig belysning

  Den innvendige belysningen i oppvaskmaskinen gir deg bedre oversikt. Du ser bedre hva som er i oppvaskmaskinen, og hvor du har mer plass.

   
 • Spolarmen SatelliteClean® roterar
  SatelliteClean® ikon
  SatelliteClean®

  Oppvaskmaskiner med SatelliteClean® kommer til over alt i oppvaskmaskinen og rengjør fullstendig og grundig. Den innovative og roterende spylearmen har tre ganger så bra rengjøringsytelse enn en ordinær maskin, og gir skinnende resultat hver gang.

*Tilgjengelig på utvalgte produkter

 
Diskmaskinen 8000 SprayZone

Forvent flekkfrie resultater

Oppvaskmaskinen 8000 SprayZone gir deg strålende resultater. Med funksjonen SprayZone får du opptil tre ganger bedre rengjøringskraft sammenlignet med standardprogram. Oppvasken får en intensiv rengjøring i den dedikerte sonen som fjerner gjenstridige matrester uten behov for bløtlegging eller skylling på forhånd.

8000 SprayZone

8000 SprayZone

 • Opptil tre ganger så god rengjøringsytelse sammenlignet med standardprogram.
 • SatelliteClean® gir opptil tre ganger bedre dekning med den innovative spylerarmen.

8000 SprayZone-funksjoner

 • Ren ugnsform med SprayZone
  SprayZone ikon
  SprayZone

  Grundig rengjøring med SprayZone-funksjonen, som har tre ganger så høy ytelse som et standardprogram. Oppvasken blir ren uten behov for bløtlegging eller skylling på forhånd. Selv fastbrente matrester forsvinner med denne unike sonen. En sikker løsning for gjenstridige matrester.

 • MaxiFlex*-lådan rymmer många köksredskap
  MaxiFlex* ikon
  MaxiFlex*

  I MaxiFlex-skuffen er det plass til flere sett med bestikk og kjøkkenredskaper i forskjellige former. Med fleksible avdelere og skuffens dybde får hver gjenstand plass. Du kan vaske opp alt på en gang mens du kan fokusere på andre ting i kjøkkenet.

 • Koppar blir torra med AirDry
  AirDry ikon
  AirDry

  Med AirDry tørkes oppvasken med naturlig luft og du får tre ganger så gode resultater enn med et system med stengt dør. I tørkefasen åpnes døren og en naturlig luftstrøm som maksimerer tørkeytelsen slippes inn. Oppvasken blir helt ren og tørr - hver gang.

 • QuickSelect med en knapptryckning
  QuickSelect ikon
  QuickSelect**

  Med QuickSelect kan du tilpasse resultatet med noen få enkle tastetrykk. Bruk glidebryteren for å velge programtiden, og legg til ønskede funksjoner. Oppvaskmaskinen fikser resten.

 • Korg med ComfortRails
  ComfortRails ikon
  ComfortRails

  Takket være ComfortRails glir kurvene mykt og smidig på skinnene. Skinnene forhindrer at kurvene beveger seg når programmet kjøres slik at oppvasken står stabilt og trygt.

 • Återstående tid på golvet
  TimeBeam ikon
  TimeBeam

  Takket være TimeBeam ser du på gulvet hvor mye tid som gjenstår av programmet. Når oppvaskmaskinen er i gang, projiserer TimeBeam-teknologien et rødt lys på gulvet ved maskinen.

* Tilgjengelig på utvalgte produkter

** Tilgjengelig på integrerte produkter

Diskmaskinen 7000 GlassCare

Trygt og stabilt for skjøre glass

Oppvaskmaskinen 7000 GlassCare beskytter glassene dine og rengjør meget skånsomt. Våre unike funksjoner gir skinnende resultater og minsker risikoen for at glassene skal bli skadet av vibrasjoner. GlassHolder-funksjonen er tilgjengelig i bunnen av oppvaskmaskinen, og skaper en trygg plassering for høye fine stettglass.

7000 GlassCare

7000 GlassCare

 • SoftGrips og SoftSpikes danner stabilitet for glassene og forhindrer at de blir skadet.
 • I MaxiFlex-skuffen får du plass til bestikk og kjøkkenredskap i forskjellige størrelser så alt kan vaskes opp samtidig.
 • Med QuickSelect kan du velge tilpassede program med kun et tastetrykk.

7000 GlassCare-funksjoner

 • Glas står stadigt med GlassCare
  GlassCare ikon
  GlassCare

  Du trenger ikke lenger å bruke tid på å vaske opp finglassene dine for hånd. Den øverste kurven har myke gummiknotter som gir stabilitet for glass og kopper, og forhindrer at de skades under programmets gang.

 • SoftSpikes & SoftGrips mjuka gummiklamrar
  SoftSpikes & SoftGrips ikon
  SoftSpikes og SoftGrips

  Glassene er som oftest de mest skjøre i oppvaskmaskinen. Det innebærer at de må beskyttes for ikke å ta skade. Den øverste kurven i oppvaskmaskinen har myke gummiknotter som holder de fineste glassene på plass.

 • MaxiFlex* får plats med dina bestick och köksredskap
  MaxiFlex* ikon
  MaxiFlex*-skuff

  I MaxiFlex-skuffen får du plass til flere sett med bestikk i forskjellige former og størrelser. Takket være de fleksible avdelerne og den romslige dybden skuffen kan du justere rommet. Nå kan du vaske opp alt på en gang og heller bruke tid på andre ting.

 • SatelliteClean®-spolarm roterar
  SatelliteClean® ikon
  SatelliteClean®

  Oppvaskmaskiner med SatelliteClean® når alle hjørner og rengjør fullstendig. Den innovative og roterende spylerarmen har tre ganger så bra rengjøringsytelse enn en ordinær. Du får skinnende rene resultater hver gang.

 • Justera korgens höjd med QuickLift
  QuickLift ikon
  QuickLift

  Selv om kurven er fullastet med store gjenstander kan du justere høyden med QuickLift-systemet slik at du lett når oppvasken. Praktisk og effektivt.

 • Återstående tid på golvet
  TimeBeam icon
  TimeBeam

  Takket være TimeBeam kan du se hvor mye tid som gjenstår av programmet på gulvet. Når oppvaskmaskinen er i gang, projiserer TimeBeam-teknologien et rødt lys på gulvet. Tydelig og synlig også på avstand.

*Tilgjengelig på utvalgte produkter

 
Diskmaskinen 6000 SatelliteClean®

Skinnende ren oppvask

Selv oppvask som står tett blir skinnende ren med SatelliteClean®. Den innovative spylearmen rengjør grundig på alle steder og garanterer opptil tre ganger så bra spyledekning som en ordinær oppvaskmaskin.

6000 SatelliteClean®

6000 SatelliteClean®

 • SatelliteClean® garanterer opptil tre ganger så god dekning.
 • Med QuickSelect kan du velge mellom tilpassede program med kun et par tastetrykk.
 • AriDry lufttørker oppvasken og gir tre ganger bedre resultat enn et system med lukket dør.

6000 SatelliteClean®-funksjoner

 • Sprayarmen SatelliteClean® roterar
  SatelliteClean® ikon
  SatelliteClean®

  Oppvaskmaskiner med SatelliteClean® når alt i oppvaskmaskinen og utfører en fullstendig dyprengjøring. Den innovative og roterende spylerarmen har tre ganger så god rengjøringsytelse enn en ordinær, og gir plettfrie resultater hver gang.

 • SoftSpikes & SoftGrips gummiklamrar
  SoftSpikes & SoftGrips ikon
  SoftSpikes og SoftGrips

  Glassene er som oftest de mest skjøre i oppvaskmaskinen. Det innebærer at de må beskyttes litt kstra og få stabilitet for ikke å bli skadet. Øverste kurven har myke gummiknotter som holder de fineste glassene dine trygt og sikkert på plass.

 • QuickSelect med en knapptryckning
  QuickSelect ikon
  QuickSelect**

  Med QuickSelect får du tilpassede resultat med noen få enkle tastetrykk. For å velge programtid bruker du glidebryteren og legger til ønskede funksjoner. Oppvaskmaskinen fikser resten.

 • Rött ljus på golvet
  Beam on floor ikon
  Beam on floor

  Med funksjonen Beam on floor får du informasjon om oppvaskprogrammet projisert til et punkt på gulvet. Den viser et rødt punkt når den er i gang, og grønt når oppvasken er ferdig. Tydelig og synlig selv på lengre avstander.

 • Rena tallrikar och glas på köksbänk
  ExtraHygiene ikon
  ExtraHygiene

  Funksjonen gir deg maksimal ytelse ved hjelp av en kraftfull og desinifiserende skyllefase hvor temperaturen i oppvaskmaskinen økes til 69°C. Tøffe bakterier og skitt fjernes fra oppvasken*** og du får et skinnende rent resultat.

 • MaxiFlex rymmer flera olika bestick och köksredskap
  MaxiFlex ikon
  MaxiFlex*

  I MaxiFlex*-skuffen er det rom for flere sett bestikk og kjøkkenredskap i forskjellige former og størrelser. Takket være de fleksible avdelerne og den romslige dybden i skuffene kan plassen enkelt justeres. Maskinen vasker opp alt på en gang og du kan bruke tiden din på andre ting.

* Tilgjengelig på utvalgte produkter
** Tilgjengelig på integrerte oppvaskmaskiner
*** Testet for Micrococcus luteus og MS2 bacteriofag i en ekstern test utført av Swissatest Testmaterialen AG 2021 (Testrapport No. 20212029).

Diskmaskinen 3000 AirDry

Når døren åpnes tørkes oppvasken

AirDry-teknologien maksimerer tørkeytelsen ved å slippe inn naturlig luftstrøm i maskinen. Under tørkefasen åpnes døren til oppvaskmaskinen automatisk, og med en åpning på 10 cm blir oppvasken helt tørr. Det er opptil tre ganger så effektivt som et system med stengt dør.

3000 AirDry

3000 AirDry

 • AirDry lufttørker oppvasken og gir tre ganger bedre resultat enn et system med stengt dør.
 • Det er enkelt å regulere høyden på QuickLift-kurven.
 • Få en ren oppvask på kun 30 minutter med hurtigprogrammet.

3000 AirDry-funksjoner

 • Koppar blir torra med AirDry
  AirDry ikon
  AirDry

  Med AirDry lufttørkes oppvasken og du får tre ganger så bra resultet enn med et lukket system. Under tørkefasen åpnes døren automatisk og slipper inn en naturlig luftstrøm som gir den beste mulige ytelsen. Oppvasken blir helt ren og tørr - hver gang.

 • Lyft korgen med QuickLift
  QuickLift ikon
  QuickLift

  Selv om kurven er fullastet med store gjenstander, kan du justere høyden med QuickLift-systemet så du lett kan nå oppvasken. Praktisk og effektivt.

 • En hög med rena tallrikar
  Quick Cycle ikon
  Hurtigprogram

  Med oppvaskmaskinens hurtigprogram sparer du tid når du har det travelt. Oppvasken blir ren på kun 30 minutter uten å kompromisse på resultatet.

   

Les mer om oppvaskmaskinene våre

Med energieffektive og smarte funksjoner blir oppvasken renere og hverdagen lettere. Finn riktig oppvaskmaskin for dine behov.

Plass og plassering

Plass og plassering

Mål plassen du har tilgjengelig for plassering av oppvaskmaskinen slik at den passer perfekt.

60 cm - Vi tilbyr en helintegrert oppvaskmaskin med god plass til oppvasken

45 cm - En smal og kraftfull oppvaskmaskin som passer utmerket i et hjem med litt mindre plass.

Forskjellige typer oppvaskmaskiner

Forskjellige typer oppvaskmaskiner

En helintegrert oppvaskmaskin som skjules bak en skapdør for å matche resten av kjøkkenet.

En halvintegrert oppvaskmaskin har en front som matcher kjøkkenet ditt, men på disse modellene er kontrollpanelet synlig.

En frittstående oppvaskmaskin passer i de fleste hjem da du slipper å integrere den med øvrig interiør i kjøkkenet ditt.
Kapasitet

Kapasitet

Vanligvis beregnes kapasiteten på en oppvaskmaskin etter antall kuverter som får plass. En standardkuvert består av det du vanligvis bruker per person til en treretters middag med kaffe etterpå.

13-15 kuvert (60 cm) - En oppvaskmaskin som passer større hushold med plass for mange gjester.

9-10 kuvert (45 cm) - Finnes i smalere utforming og passer i et hjem med et lite hushold og mindre plass.

Energiklasse og vannforbruk

Energimerking av energieffektivitet rangeres fra A til F hvor A er mest effektiv. Velg en oppvaskmaskin med høy energieffektivitet slik at du kan begrense utgiftene til strøm- og vann. Tips: Den smarte AutoSense-funksjonen optimerer vann- og strømforbruket ved å regulere vannmengden og temperaturen etter mengde oppvask og behovet for rengjøring. Vår QuickSelect med Ecometer gir anbefalinger for best mulig energi- og vannforbruk slik at du kan ta mer bærekraftige valg.

Fleksibilitet

GlassCare SoftSpikes og SoftGrips - Myke gummiholdere gjør det stabilt for finglassene dine.

MaxiFlex-kurv - Du kan vaske bestikk i forskjellige former og størrelser samtidig.

QuickLift - Hev eller senk høyden på den øvre bestikkurven.

Tilpass rommene - Sammenleggbare og avtakbare plasseringspinner og holdere gir mer plass. På denne måten får alt kjøkkenutstyret plass.

Fordeler med oppvaskmaskinene våre

WiFi-tilkobling - Få meldinger via appen My Electrolux Kitchen

TimeBeam - Funksjonen viser gjenstående tid av programmet på gulvet

Beam on Floor - Se når oppvasken er ferdig i stedet for å høre signalene fra maskinen. Det vises tydelig på avstand og demper lydnivået på kjøkkenet.

Innvendig belysning – Tennes automatisk når døren på oppvaskmaskinen åpnes.

ComfortLift® - Unik mekanisme som løfter opp den nederste kurven i oppvaskmaskinen til en mer behagelig arbeidshøyde. ComfortLift® -funksjonen er den første i sitt slag.

30 minutters program - Få en skinnende ren oppvask på kun 30 minutter

Les mer om oppvaskmaskinene våre

Med energieffektive og smarte funksjoner blir oppvasken renere og hverdagen lettere. Finn riktig oppvaskmaskin for dine behov.

Klar til å kjøpe?
Eller fortsette med å utforske neste serie av oppvaskmaskiner