Kjøpeguide

Tips til kjøp av en vaskemaskin med tørketrommel

PowerClean - 100% flekkfri* allerede ved 30°C

Tørketromle alt du vasker.** Spar opptil 40% energi og vann.

PowerCare med SensiDry®-teknologien tilpasser programmet etter materialet uansett om det er ull, silke eller ytterklær. Varmepumpeteknologien styrer temperaturen og bevegelsen på trommelen for å sikre alle plaggene jevn vask og tørk hver gang.

Kombinert vaskemaskin og tørketrommel 9000 AbsoluteCare®

Vaskemaskinene våre med tørketrommel i 9000 AbsoluteCare®-serien bruker jevne bevegelser på trommelen, og lave temperaturer ved tørking. Med den innovative varmepumpeteknologien sørger maskinene for at klærne tørkes skånsomt og jevnt.

9000-seriens teknologier

• AbsoluteCare® - Tilpasset klespleie til alt tøy
• SensiDry® - Skånsom tørking ved lave temperaturer
• SteamRefresh - Nøytraliserer lukt og frisker opp klærne dine
• PreciseLoad+ - Tilpasser programmet til mengden klesvask

9000-seriens høydepunkter

 • Tvättmaskinens trumma i närbild
  CareDrum ikon
  CareDrum

  Utformingen av trommelen gjør at klærne beskyttes mot mekanisk slitasje, og at de glir mykt ved hjelp av en putelignende struktur. En tynn vannfilm dekker dessuten hullene under vaskesyklusen som gir en mer skånsom vaskeopplevelse.

 • Tre vikta högar med skjortor
  PreciseLoad Ikon
  PreciseLoad

  PreciseLoad tilpasser automatisk programtid, energi- og vannforbruk, i forhold til mengde vask. Benytt deg av skreddersydde program og ta vare på klærne dine på best mulig måte.

 • Rosa och lila skjortor på galge
  Nonstop programme ikon
  Non-stop 3h/3kg

  Non-stop 3t/3kg er et komplett vaskeprogram som vasker og tørker klær opptil 3 kg. på kun tre timer. Favorittplaggene dine blir klare til bruk med ett og samme program. Praktisk og enkel.

My AEG Care-app

Velg skreddersydde vaske- og tørkeprogram i appen, få anbefalinger til hvilke program du skal velge for det du skal vaske, og få en melding når klesvasken din er klar.

*Eksterne tester av PowerClean 59 min. på et 30°C-program med 5 kg. last viser på 100% flekkfjerning av de 59 vanligste flekkene vi får i husholdet.
**Basert på interne tester som sammenligner luft-trommelens maksimale innløpstemperatur på en varmepumpetrommel og en kondenstrommel.

PowerClean - 100% FLEKKFRI* ALLEREDE VED 30°C – PÅ KUN 59 MIN.

Alle plaggene dine får riktig pleie takket være gjennomtenkte funksjoner

PowerCare med PowerClean-programmet bruker en teknologi som forblander vaskemiddelet og sørger for at det fordeles jevnt. Det er bevist at gjenstridige flekker fjernes på under en time.* Tørketiden tilpasses mengden klesvask i maskinen, og gir imponerende resultat.

Kombinert vask og tørk 8000 PowerCare

Vår vaskemaskin med tørketrommel, 8000 PowerCare, aktiverer effektiviteten i vaskemiddelet takket være en teknologi som forblander vaskemiddelet. Det gir overlegne vaskeresultater på under en time på 30°C. Klærne tørkes optimalt, og beholder utseende og form lenger

8000-seriens høydepunkter

 • Caredrum closeup
  Caredrum icon
  CareDrum

  Utformingen av trommelen beskytter klærne mot slitasje, og gjør at de glir mykt med hjelp av en putelignende struktur. En tynn vannfilm dekker dessuten hullene under vaskesyklusen som gir en mer skånsom vaskeopplevelse.

 • Universaldose drawer
  Universaldose icon
  UniversalDose

  UniversalDose er designet for å løse opp alle typer vaskemidler effektivt, PODS®-kapsler inkludert. Den unike teknologien med vannstråler gjør at PODS®-vaskemidlet aktiveres 60% raskere sammenlignet med når de plasseres i trommelen. Dette gir ekstra kraft til fjerning av flekker i kalde og raske en-timesvasker.***

 • Autodose technology
  Autodose icon
  AutoDose

  AutoDose bruker unike sensorer for å beregne eksakt mengde vaskemiddel og skyllemiddel som klesvasken din trenger. Når du bruker opptil 60% mindre vaskemiddel *** kan du stole på at kvaliteten på klærne dine holder lenger.

My AEG Care-app

Velg skreddersydde vaske- og tørkeprogram i appen, få anbefalinger til hvilke program du skal velge for det du skal vaske, og få en melding når klesvasken din er klar.

*Eksterne tester av PowerClean 59 min. på et 30°C-program med 5 kg last viser på 100% flekkfjerning av de 59 vanligste husholdflekkene. ** Intern test som undersøker et bomullsprogram i 30°C under en time hvor PODS® i UniversalDose-rommet sammenlignes med PODS® i trommelen.
*** Basert på en intern testmetode hvor vaskemiddel som brukes for en klesvask på 2 kg. med AutoDose sammenlignes med en gjennomsnittlig manuell dose.


Vit skjorta på galge

Vask rent og tørk tørt i samme program

Kunsten å ta vare på klærne dine

SteamRefresh nøytraliserer uønskede lukter* og reduserer krøllene på plaggene dine. Når du vasker klær med damp blir plaggene dine freshe på bare 25 minutter uten vask. Legg til vår dampduft så får du en opplevelse av nyvaskede klær.

Kombinert vask-tørk 7000 ProSteam®

Kombimaskinen 7000 ProSteam® er en smart 3-i-1-løsning som effektiviserer vaskerutinene dine med vaske-, tørke-, og dampprogram i ett. Når du bruker damp bruker du 96% mindre vann**. Det er en mer skånsom måte å ta vare på klærne dine på og klærne varer lenger.

7000-seriens høydepunkter

 • Caredrum
  Caredrum ikon
  CareDrum

  Utformingen av trommelen beskytter klærne mot mekanisk slitasje, og gjør at de glir mykt ved hjelp av en putelignende struktur. En tynn vannfilm dekker dessuten hullene under vaskesyklusen som gir en mer skånsom vaskeopplevelse.

 • Universaldose-låda
  Universaldose ikon
  UniversalDose

  UniversalDose med sin utforming løser opp alle typer vaskemidler effektivt, PODS®-kapsler inkludert. Den unike teknologien med vannstråler gjør at PODS®-vaskemidlet aktiveres 60% raskere sammenlignet med når de plasseres i trommelen. Dette gir ekstra kraft til fjerning av flekker i kalde og raske en-timesvasker.***

 • Autodose-lådan
  Autodose ikon
  AutoDose

  AutoDose bruker unike sensorer for å beregne eksakt mengde vaskemiddel og skyllemiddel som klesvasken din trenger. Bruk opptil 60% mindre vaskemiddel *** så kan du være sikker på at kvaliteten på klærne dine holder lenger.

My AEG Care-app

Velg skreddersydde vaske- og tørkeprogram i appen, få anbefalinger til hvilke program du skal velge for det du skal vaske, og få en melding når klesvasken din er klar.

* En ekstern test viser at sigarettlukt nøytraliseres etter ett Steam Fresh-refresh-program.
** Intern test med 1 kg belastning under Steam-programmet sammenlignet med Delicates-programmet.
*** Intern test som undersøker et bomullsprogram i 30°C under en time, hvor PODS® i UniversalDose-rommet er sammenlignet med PODS® i trommelen.
**** Basert på en intern testmetode hvor vaskemiddelet som brukes for en klesvask på 2 kilo med AutoDose sammenlignet med en gjennomsnittlig manuell dose.

Lær deg mer om våre kombimaskiner

Våre kombinerte vaskemaskiner og tørketromler er inndelt i serier slik at du tydelig skal se hvilke fordeler de forskjeliige seriene har. Basert på tilgjengelige funksjoner og teknologier kan du gjøre et trygt og velinformert valg. Oppdag våre kombinerte vaskemaskiner med tørketrommel og opplev førsteklasses klespleie.

 • 123 icon
  Er en kombinert vaskemaskin med tørketrommel rett for meg?

  Vi har identifisert hovedgrunnene til hvorfor så mange synes det er vanskelig å velge mellom en vaskemaskin og en vaskemaskin med tørketrommel. Her forklarer vi hvorfor en kombinert vaskemaskin fra AEG kan være det perfekte valget for deg og dine behov.

 • Innovation ikon
  Innovasjon i tankene

  Med AEG er det mange innovative funksjoner å oppdage. Vi har håndplukket de viktigste som gagner din daglige vaskerutine.

 • Ikon
  Oppdag utvalget

  Få hjelp og tips i vår guide som viser forskjellene mellom de forskjellige vaskemaskinene med tørketrommel i vårt sortiment.

Tre grunner til hvorfor du skal velge en vaskemaskin med tørketrommel fra AEG

1. Du kan tørke ømfintlige klær eller gjenopprette funksjonaliteten i ytterklær i samme maskin som du vasker dem.

2. Hvis du har en hektisk hverdag kan du planlegge klesvasken din og komme hjem til nyvaskede og tørre klær som er klare til bruk.

3. Spar plass med en vaskemaskin med tørketrommel. En utmerket løsning om du bor litt mindre.

Spar energi og vann med varmepumpe og SteamRefresh

Vi presenterer vår 9000 SensiDry - en kombinert vaskemaskin med tørketrommel med varmepumpe som har vår mest innovative tørketeknologi i vårt kombimaskinutvalg. Temperaturen som brukes til å tørke er nesten halvparten sammenlignet med en ordinær kondenstrommel. Til og med dine mest ømfintlige plagg i silke og ull tørkes forsiktig slik at du har dem lenger. Med varmepumpen i våre vaskemaskiner med tørketrommel kan du spare 55% energi i hvert program

SteamRefresh-programmet i våre kombinerte vaskemaskiner og tørketromler, er et 30-minutters program som finnes fra 7000-serien. Nå kan du enklet spare tid, energi og vann når du vasker og tørker tøyet ditt. Med dampprogrammet trenger du ikke stryke like mye. Unngå for mye klesvask slik at klærne dine får leve lenger - alt i en AEG-vaskemaskin med tørketrommel.

Våre innovative løsninger

 • Rosa skjorta på galge
  Sensidry ikon
  SensiDry® med varmepumpe

  Dette er vår mest bærekraftige løsning. Takket være varmepumpen brukes nesten halvparten så lav temperatur som i en ordinær kondenstrommel. Selv dine mest ømfintlige plagg tørkes forsiktig slik at de varer lenger.

 • Lila skjortor på rad
  Snabbprogram-ikon
  Raskt 30ºC-program

  PowerClean er et vaske- og tørkeprogram som du kan bruke hver dag. Du garanteres en grundig men skånsom klesvask i 30ºC på kun 59 minutter med en belastning på opptil 5 kilo. Spar energi samtidig som du kan være trygg på at du får optimale og rene resultat når du vasker og tørker klær.

 • En man in orange tröja
  Ull-ikon
  Vask og tørk finstas og ullplagg

  Fremragende pleie av klærne er standard på alle vaskemaskiner med tørketrommel fra AEG. Alle tilgjengelige program kan brukes til å vaske rent og tørke tørt - selv de mest ømfintlige plaggene.

 • Flygande färgglada kläder
  Mixload ikon
  Unike teknologier for alt tøy

  SpecialCare Wash-to-Dry-teknologien lar deg skånsomt vaske og tørke alle plagg som henger i klesskapet og du kan være sikker på at alle plagg vil pleies grundig, Alt fra vanntette fritidsklær til finstasen, og til ullgenserne dine.

 • Vit skjorta med grå bakgrund
  Steam refresh-ikon
  Hvorfor skal du vaske klærne når du kan bruke SteamRefresh?

  Av og til er det nødvendig med et komplett vaskeprogram. Velg en kombinert vask og tørk fra AEG med SteamFresh-program og spar opptil 96% vann sammenlignet med et ordinært vaskeprogram i vaskemaskin.

 • Autodose-låda
  Autodose ikon
  AutoDose - det beste fra to verdener

  Du kan velge mellom manuell eller automatisk dosering av vaske- og skyllemiddel med AutoDose-rommet. Vaskemaskinen registrerer hvor mye klesvask det er i maskinen og tilsetter nøyaktig mengde vaske- og skyllemiddel. Bra for tøyet ditt - bra for miljøet. **

* Intern test med 1 kilo vask under Steam-programmet sammenlignet med Delicates-programmet.
** Basert på en intern testmetode der vaskemiddelet for en mengde klær på 2 kilo med AutoDose, sammenlignes med en gjennomsnittlig manuell dose.

Klar til å kjøpe?
Eller fortsette til neste serie