Produktdetaljer

AEG Easy2Clean stekebrett for ovner og komfyrer. Med det innovative Non-Stick keramiske belegget er det ikke lenger behov for bakepapir. Friheten til å lage mat på din måte kombinert med enkel rengjøring. Inneholder 1 stk. H: 22 mm / B: 466 mm / D: 385 mm.

Produktfordeler

Easy2Clean-brettet – fordi rengjøring skal være enkelt

Med sitt innovative keramiske belegg vil ikke fett og smuss klebe seg til Easy2Clean-brettet, slik at du kan lage mat uten olje eller bakepapir. Alt du trenger er varmt vann, en våt klut og litt oppvaskmiddel for en problemfri rengjøring.

Brettet Easy2Clean. Friheten til å tilberede mat på din egen måte

Brettet Easy2Clean har et innovativt belegg som gir deg friheten til å legge mat rett oppå brettets overflate og kan lage mat uten matpapir eller smøre brettet med olje. I tillegg fester ikke skitt seg til brettet, derfor trenger du ikke å tenke på irriterende rester.

Det innovative brettet Easy2Clean. Enkel å tilberede mat med. Enkel å rengjøre

Du trenger ikke bløtlegge, skrubbe eller harde kjemikalier fordi rengjøring av brettet Easy2Clean etter matlaging er blåbær, takket være belegget XERADUR 2 fra ILAG®. Alt du trenger, er en våt fille, varmt vann og litt oppvaskmiddel for å få brettet rent igjen.

Brettet Easy2Clean er trygt for deg og miljøet

Det slitesterke brettet Easy2Clean har et keramisk belegg som er forseglet uten bruk av syntetisk PFTE- og PFOA-forbindelser, slik at du ikke trenger å være bekymret for å frigjøre giftige gasser på høy temperatur. Du kan trygt og sikkert tilberede mat.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.