Produktdetaljer

AEG dampsett i 8 deler. Dampsett i rustfritt stål for ovner med full damp. Å dampe mat er en sunn og rask tilberedningsmetode som får frem den ultimate smaken og teksturen i ingrediensene. Inneholder 1 perforert og 1 tett panne 16x17 cm, 1 perforert og 1 tett panne 16x26 cm, 1 perforert og 1 tett panne 13x32 cm og 1 tett panne 11x17 cm m / lokk

Produktfordeler

Ta dampytelsen din til neste nivå ved å bringe flott smak og konsistens til ingrediensene. Med dette 8-delers kvalitetssettet i rustfritt stål som kommer i en full rekke med ulike størrelser for å kunne passe med alle typer ingredienser, fra fisk og kjøtt til ris og grønnsaker. Små perforeringer lar dampen sirkulere rundt maten samtidig som den holder overflødig vann separat. Dette hjelper deg med å oppnå saftige retter. Optimalisert for å brukes med dampovner og kan vaskes i oppvaskmaskin. 8 deler, rustfritt stål.

Profesjonelle resultater hver gang. Med dampsettet

Det profesjonelle dampsettet i 8 deler. Leverer eksepsjonelle resultater. Hver eneste gang. Leverer den maksimale ytelsen for din dampovn. Enkel dampkoking. For sunn mat når som helst.

Nyt varigheten til rustfritt stål av høy kvalitet.

Varige materialer i rustfritt stål av høy kvalitet kan vaskes i oppvaskmaskin og er egnet for å lagre mat i kjøleskapet.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.