Produktdetaljer

AEG stettglass stativ for 60 cm og 54 cm oppvaskmaskin. Kan foldes sammen og holder opptil 8 stettglass, mykt men fast og sikkert. Kan foldes helt flat for enkel oppbevaring. Inneholder 1 stk.

Produktfordeler

AEG - Glasskurv oppvaskmaskin - A9SZGB01

Beskytt glassene dine

AEG Glass basket gir deg tryggheten til å ha finglassene dine i oppvaskmaskinen. Den universelle glasskurven holder inntil 8 glass trygt og sikkert og har større kapasitet og fleksibilitet enn andre systemer for oppvaskmaskiner. Så du kan bruke og vaske de fineste glassene dine så ofte du ønsker. Universal passform til alle 60 cm og 45 cm oppvaskmaskiner og kan foldes sammen for enklere oppbevaring når den ikke er i bruk.

AEG - Glasskurv oppvaskmaskin - A9SZGB01

Fleksibiliteten som passer for alle glass

Softgrip-håndtaket holder glassene godt på plass, og de fleksible sleidene kan justeres til glasstørrelse slik at du kan vaske store glass og glass med lange stett.

AEG - Glasskurv oppvaskmaskin - A9SZGB01

Maksimer plass og funksjonalitet

Den allsidige glasskurven kan holde opptil 8 stettglass. Når den er brettet i to kan du bruke opptil 4 glass og fremdeles spare plass.

AEG - Glasskurv oppvaskmaskin - A9SZGB01

Passer perfekt til oppvaskmaskinen din

Den nye glasskurven er egnet til alle 45 cm og 60 cm AEG-oppvaskmaskiner. Den universale designen gjør at den kan brukes til alle 45 cm og 60 cm oppvaskmaskiner.

AEG - Glasskurv oppvaskmaskin - A9SZGB01

Bare fyll og tøm

Designet til glasskurven gjør det mulig å sette inn og ta ut glassene lett.

AEG - Glasskurv oppvaskmaskin - A9SZGB01

Kan foldes vekk

Glasskurven er designet for enkel oppbevaring og er bare 5 cm dyp i brettet tilstand. En skikkelig plassparer.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

bilde på et kjøkken

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.