Produktdetaljer

Tørk ull og sko sikkert og raskt med tørkeristen og det spesielle ullrist- og skorist-programmet.

Produktfordeler

Tørk skånsomt. For optimal klespleie

Dryer Rack settes inn i trommelen slik at sensitive klesplagg som ullgensere, silke og alt annet som bør tørkes liggende, kan tørkes på en skånsom måte. Ta vare på klærne dine mens du tørker dem, så varer de mye lenger.

Dryer Rack. Praktisk klespleie

Med Dryer Rack kan du tørke sensitive klesplagg i trommel uten at de blir slitt av det. Den er enkel å installere og enkel å ta ut. Du setter ganske enkelt stativet inn i trommelen, slik at sensitive plagg som ullgensere eller silke tørkes skånsom.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Support
rød tøybit i luften