Nyheter og arrangementer i nærheten av deg

Gled deg over mer med AEG

Gled deg over fler ekskulsive arrangementer, kampanjer og prisvinnende produkter med AEG. Vi har noe inspirerende for enhver smak, enten det gjelder å lære seg mer om sous vide, eller finne en oppskrift på verdens beste sjokoladekake. Vær mer på kokkekurs og hold deg oppdatert på markedets beste produkter. Denne siden oppdateres gjevnlig, så følg med på nye oppdateringer.

Effektive løsninger for vask og tørk med premium produkter

PerfectPair Premium fungerer enestående hver for seg, men enda bedre når de er tilkoblet My AEG Care-appen. Med deres matchende design og innovative vaskeprogram, sørger de for effektive og smarte løsninger for vask og tørk. Med fjernstyring via My AEG Care-appen kan du dessuten se den totale tiden for hele vaske- og tørkeprogrammet samtidig som du får oppdateringer og meldinger.

Oppdag Perfect Pair Premiums vaskemaskin

Oppdag Perfect Pair Premiums tørketrommel

NØYAKTIG SELVDOSERING AV VASKEMIDDEL. EFFEKTIV PLEIE.

Hver klesvask har forskjellige behov for vaskemiddel. La vår AutoDose, selvdosering, sørge for rett mengde av vaskemiddel så slipper du å tenke på om det er for lite eller for mye neste gang.

Last ned vår My AEG Care App og få en behagelig opplevelse når du vasker klær.

FORSTERK SMAKEN MED RETT TEMPERATUR

Stjernekokker, hjemmekokker, amatører og profesjonelle. Alle har sine smak om den perfekte temperaturen til for eksempel et godt stykke kjøtt. AEG nye dampovnen SteamPro forstår nøyaktig hva du vil og hvordan du vil ha det!

Gå ikke glipp av noe

Vær den første som oppdager våre begivenhetsrike arrangementer, og hold deg oppdatert på den seneste teknologien for hvitevarer og husholdsprodukter.

Oppskrifter

Her finner du fristende, sunne og spennende oppskrifter. Og selvsagt oppskrifter for kos og hygge. Noe for en hver smak!

Få mer av AEG

Våre eksklusive tilbud gir deg rabatter på våre seneste produkter, gratis gaver og mer.