Produktdetaljer

Mikroplastfilter som passer til vaskemaskiner, for å redusere utslippet av mikroplastfibre via vaskevannet.

Produktfordeler

AEG - Mikroplastfilter og kassett - A9WHMIC1

Reduser utslippet av mikroplastfibre i vaskevannet

Med litt hjelp fra deg reduserer vårt mikroplastfilter mengden mikroplastfibre som kommer inn i vaskevannet når du vasker syntetiske klær.

AEG - Mikroplastfilter og kassett - A9WHMIC1

Fang opp til 90 % av mikroplastfibre >45 mikron frigjort av syntetiske klær*

Vaskemaskiner kan ikke stoppe syntetiske klær fra å frigjøre mikroplastfibre når du vasker dem. Men vårt mikroplastfilter hjelper til med å forhindre at mikroplastfibre som frigjøres fra de syntetiske klærne dine kommer ut gjennom vaskevannet.

*Filtreringskapasitet målt ved hjelp av en intern testmetode med blandingsmaterialer av polybomull og polyester i 40°C syntetisk syklus.

AEG - Mikroplastfilter og kassett - A9WHMIC1

Må trygt monteres fast på veggen din.

Skruer for å montere mikroplastfilteret sikkert på en vegg ved siden av vaskemaskinen er inkludert. Det er ikke nødvendig å koble den til en stikkontakt siden den drives av vanntrykk.

AEG - Mikroplastfilter og kassett - A9WHMIC1

Forstyrrer ikke vaskerutinen din.

Når mikroplastfilteret skal rengjøres, vil indikatoren tennes. Hvis indikatoren slås på under en vaskesyklus, kan syklusen fullføres, og mikroplastfilteret kan rengjøres før neste vask.*

*Når det indikerer at det trengs rengjøring, vil mikroplastfilteret bli forbigått og ingen mikroplastfibre vil bli filtrert.

AEG - Mikroplastfilter og kassett - A9WHMIC1

Regelmessig rengjøring sørger for at den fungerer optimalt.

Med regelmessig rengjøring vil mikroplastfilteret fortsette å fungere optimalt til det er på tide å skifte kassetten. Den leveres med en rengjøringsbørste. Kast de oppsamlede mikroplastfibrene i riktig sortert avfall.

AEG - Mikroplastfilter og kassett - A9WHMIC1

Minst 50 % av all plast i mikroplastfilteret er resirkulert

Minst 50 % av all plast i mikroplastfilteret er fra resirkulerte kilder.

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Allerede eier av dette produktet?

Registrer produktet ditt så får du en god opplevelse fra start. Du finner raskeste veien til support, reservedeler og tilbehør på lenkene nedenfor.

Registrer produkt Reservedeler og tilbehør Support
rød tøybit i luften