Oppdag

Oppvaskmaskiner

Først på markedet

For første gang kan du ta ut av, og sette inn i oppvaskmaskinen uten anstrengelser.

ComfortLift oppvaskmaskin fra AEG

«Forsiktig» løftet til et nytt nivå

ComfortLift oppvaskmaskiner er de første som er utstyrt med en smidig og skånsom løftemekanisme som løfter opp det nederste stativet for deg. Dette gjør det mer behagelig å laste inn og ta ut oppvasken, og du trenger sjelden å bøye deg. Etterpå glir ComfortRails stativet smidig på plass uten å skrangle med tallerkenene.

 • Satellite spray-armen
  1
  Alle kroker nås - garantert

  Satellite Spray-armen når overalt i oppvasksmaskinen, og garanterer effektiv vasking og skylling hver gang.

 • Skjøre glass
  2
  Forvent eksepsjonell beskyttelse

  Hold glassene dine trygge, beskyttet og skinnende med SoftGrips. Selv de skjøreste glass beskyttes mot knusing og riper.

 • Den myke lukkemekanismen med ComfortLift oppvaskmaskin fra AEG
  3
  Alltid skånsom

  ComfortRails gjør det mulig å dytte inn kurven forsiktig, uten å riste på tallerkene. 

AEG SoftGrips og SoftSpikes holder et finglass på plass

Den beste glassbeskyttelsen

Champagne fortjener å bli nippet fra dine aller beste glass. I tillegg til det dedikerte glasvaskeprogrammet, ProClean, så holder SoftGrips gummiklemmer hver stedt forsiktig på plass. Dette beskytter dem fra å falle, mens SoftSpikes® gir ekstra støtte. Med ProClean™ er det intet tilfelle som er for lite for dine beste glass.

Naturlig lufttørking

Sørg for at ditt stentøy alltid er tilgjengelig med AirDry. Den nye teknologien i vår ProClean™ vaskemaskin bruker naturlig luftsirkulasjon for å gjøre oppvasken helt tørr. 10 minutter før suklusen slutter, åpnes døren automatisk, og lar lusften sirkulere fritt. Dette sparer tid, energiutgifter, samtidig som stentøyet ditt blir helt flekkfritt.

AEG Glass Basket tar vare på verdifulle champagne-flutes

Prisvinnende beskyttelse

Vask selv de mest delikate glassene dine i oppvaskmaskinen uten bekymringer. Vår prisvinnende glasskurv har myke og fleksible grep for å sikre stettene på glassene gjennom vaskesyklusen, og holder opptil åtte glas. glasskurven kan justeres for å brukes med glasservise i ulike størrelser, og passer inn i den nedre kurven i oppvaskmaskinen for glitrende resultater. Dermed kan du nyte krystallklare glass når du ønsker det, og vite at de vaskes trygt i oppvaskmaskinen.

Fler fordeler ved våre oppvaskmaskiner

Mer plass og fleksibilitet

Selv de største festene kan enkelt vaskes opp med ProClean™. XXL-rommet med plass til opptil 15 kuverter sørger for det største innlastingsvolumet på markedet. Uansett om du har lagd mat for mange gjester eller bare brukt store kokekar, gjør den kort prosess med selv den største oppvasken. Dessuten tar den allikevel ikke opp ekstra plass i kjøkkenet ditt.

Et skinnende rent vinglass og et grytesett

Finjusterte programmer

Oppvaskmaskiner fra AEG kan behandle mange forskjellige typer oppvask, med behov for forskjellige rengjøringsintensiteter. ProClean™-serien har en avansert SensorLogic-funksjon som bruker to sensorer for å måle størrelsen og smussmengden på tallerkenene. Deretter finjusteres det valgte programmet for å tilfredsstille behovene for oppvasken.

Flott rengjøring, halvparten av vannforbruket

Oppnå flotte vaskeresultater og bruk bare halvparten så mye vann som en standard oppvaskmaskin. Det nye WaterSave-systemet er et av de mest vannøkonomiske systemene på markedet. I løpet av hver syklus, blir noe vann lagret i en ekstratank for gjenbruk under forvaskfasen i neste vask. ProClean™ sparer 2 100 liter hvert år sammenlignet med en standard oppvaskmaskin — det tilsvarer 12 badekar.

AEG ProClean med Extra Silent-vaskeprogram

Stillhet er gull

ProClean™-oppvaskmaskinene gjør livet ditt bedre, fordi de virker forstyrrende. Med et Extra Silent-vaskeprogram med lydnivå på kun 37 dB, er maskinene de mest stillegående i klassen. Det betyr at du kan holde et middagsselskap, eller nyte et vinglass i fred. Time Beam-teknologien projiserer en rød stråle på gulvet slik at du vet når maskinen går, og når den er ferdig.