Oppdag

Induksjonstopp

En spiseskje smør hviler trygt på den kjølige kokeplaten ved siden av en boblende gryte med tomatsaus

Kjøligere overflate, tryggere kjøkken

Vår intelligente induksjonsteknologi varmer opp kokekar og maten i dem, men ikke noe annet. Overflatene rundt kokekarene forblir alltid kjølige under bruk. Ingenting blir brent, og den glatte, jevne overflaten betyr at smuss ikke kan skjule seg noe sted. I tillegg blir den kun varm når det står kokekar på overflaten. Ingen kokekar, ingen varme, ingen uhell.

Smelting av sjokolade i en kjele på en AEG induksjonstopp

Presis varme, perfekte resultater

Gjør det enkelt å oppnå presise og profesjonelle resultater. AEG induksjonstopper har en hendig glidebryter som gjør at du kan variere varmen fra intens til lav på et øyeblikk. Slik kan du lage sprøstekt laks like vellykket som du smelter jevn, silkeaktig sjokolade.

Et sammenligningsbilde som viser hvordan en AEG induksjonskoketopp oppvarmes raskere og lager popcorn hurtigere enn andre koketopper.

Raskere enn andre koketopper

Induksjonstopper varmes raskere opp enn andre platetopper, slik at du bruker mindre tid på matlagingen og mer tid på å mestre oppskrifter. Våre induksjonstopper har følsomme berøringskontroller som tar deg fra kald til varm, og tilbake, på null komma niks. Du kan enkelt passe på at gourmet-rettene dine mister varmetilførselen i det øyeblikket du trenger det.

Våre induksjonstopper

Grønnsaker som svis av på en grillpanne

umiddelbar oversikt, presis kontroll

MaxiSense®Combi induksjonstopp gir deg frihet til å lage mat med kokekar i alle slags størrelser. Enten du koker en lapskaus i en stor kjele, eller småkoker grønnsaker i en liten kjele, tilpasser FreeZone seg til kjelene. Det store displayet viser alt som skjer på platetoppen, inkludert plasseringen av hvert kar og varmenivået under karet. Du har fullstendig kontroll.

 Induksjonstopp AEG MaxiSense Pure
Enkel å rengjøre

Den rene overflaten til MaxiSense® Pure gjør at grundig rengjøring går som en drøm.

Den elegante The MaxiSense® Pure koketopp

Glatt og elegant overflate

Gi kjøkkenet ditt et vakkert glatt og strømlinjet uttrykk. Tøm arbeidsoverflaten fullstendig, MaxiSense® Pure forblir av inntil du berør den. De moderne, røde LED-kontrollene til induksjonstoppen og varmesonene er kun synlig når du trenger de, slik at arbeidsoverflaten din har en elegant og diskré finish til enhver tid.

Kjeler og panner i forskjellige størrelser aktive ved ulike valgte temperaturer

Passer til alle anledninger

Friheten til å lage mat slik det passer deg, fra store middagsfester til de mer hverdagslige måltidene. Denne platetoppen er ideell for alle kokekar, og gir deg feilfrie resultater med konsistent, jevn varme. Tilpass kokeområdet og koble sammen inntil fire kokesoner for få mest ut av det tilgjengelige området. FlexiBridge gjør at du enkelt kan lage komplekse måltider med store kokekar eller mange retter.

Flere fordeler med induksjon

 • Et kokekar med kokende vann på en AEG-induksjonskoketopp
  1
  Raskere varme

  Kok vann raskt med PowerBoost knappen. Den er ideell til disse andre raske matlagingsjobbene, som å brune kjøtt.

 • En kvinne bruker betjeningspanelet til MaxiSense Combi induksjonskoketoppen
  2
  Sett tilberedningen på vent

  La ikke forstyrrelser ødelegge et fantastisk måltid. Trykk på «stop and go» for å sette varmen på vent, trykk på den igjen for å fortsette.

 • En platetopp kommuniserer trådløst med en ventilatorhette ved å buke AEGs hob2hood
  3
  Den håndfrie ventilatoren

  Hob2Hood kontrollerer automatisk ventilatorhetten basert på hva du tilbereder på platetoppen.

Et diagram som viser temperaturendringen i en stekende panne med kjøtt og grønnsaker når den beveger seg på PowerSlide

Rett fra kokende til å holde varm

Få mer smak fra hver rett med den mest presise temperaturkontrollen. PowerSlide lar deg koke, småkoke og holde retten din varm bare ved å skyve kokekaret fra den ene sonen til den andre. Velg blant en rekke forhåndsinnstilte varmenivåer eller definer ditt eget. Med PowerSlide kan du kontrollere matlagingen til nærmeste grad for fremragende resultater, rett etter rett.

Matlaging uten distraksjoner

Med 100 % fokus kan du skape perfekt mat. Denne toppmoderne platetoppen styrer kjøkkenventilatoren din, slik at du har én mindre distraksjon på kjøkkenet. Den starter kjøkkenventilatoren trådløst og regulerer viftehastigheten i forhold til hva du tilbereder. Den øker hastigheten når du koker, og reduserer den når du småkoker. I tillegg kan du lett kontrollere avtrekket fra displayet på koketoppen.

Et utvalg av moderne kjeler og panner med forskjellige størrelser.

Fungerer kokekarene mine med induksjon?

De fleste moderne kokekarene egner seg til induksjon. Kokekar i stål, støpejern og emalje er kompatible. Hvis du er usikker på om dine kokekar vil fungere med induksjon kan du teste de med en magnet. Hvis magneten fester seg under kokekaret, fungerer det.