Produktdetaljer

Saltstein for tilberedning av mat på induksjon, ovn og grill. Kan også fryses. Saltsteinen er av typen rosa klippesalt fra Himalaya. Om steinen er varm eller kald, så holder den på temperaturen lenge. Maten berikes med sunne mineraler og naturlig smak.

Produktfordeler

Salting av mat på en ny måte

SaltBlock (saltstein) fra AEG gir en ny plattform for å tilsette smak og servering av mat på en naturlig og sunn måte. Saltsteinen er av typen rosa saltstein, og er hentet fra Himalaya. Steinen kan varmes opp i ovnen, på koketoppen eller kjøles ned i kjøleskapet eller fryseren.

Ren smak. Naturlig kilde

AEGs SaltBlock er laget av rosa saltstein, hentet naturlig fra Himalaya. Varme retter er beriket med sunne mineraler og krydder, så det er ikke behov for ekstra smør eller olje – bare naturlig smakstilsetning.

Én plattform. Allsidig tilberedning

Stålrammen har flere lag, og er designet for overlegen varmedistribusjon. Rammen muliggjør for tilberedning på alle koketopper og ovner. Uten rammen kan saltsteinen også plasseres på grillen.

Sosial mattilberedning

Med SaltBlock kan ingredienser tilberedes på matbordet. Perfekt for sosiale anledninger. De naturlige materialene holder steinen varm lenge etter at du har tatt den ut av ovnen.

Holder lenge på varmen. Holder lenge på kulden

Server maten på saltsteinen rett etter oppvarming eller nedkjøling. Temperaturen på overflaten opprettholdes lenge, og sikrer optimal smak til alle rettene.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Support

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt