Produktdetaljer

AEG Salt stein for induksjonstopper med Bro eller FlexiBro og komfyrer med Bro funksjon. Salt steinen kommer fra Himalaya, og beriker hver tallerken med naturlig krydder og smak. Inneholder 1 stk.

Produktfordeler

Salting av mat på en ny måte

SaltBlock (saltstein) fra AEG gir en ny plattform for å tilsette smak og servering av mat på en naturlig og sunn måte. Saltsteinen er av typen rosa saltstein, og er hentet fra Himalaya. Steinen kan varmes opp i ovnen, på koketoppen eller kjøles ned i kjøleskapet eller fryseren.

Ren smak. Naturlig kilde

AEGs SaltBlock er laget av rosa saltstein, hentet naturlig fra Himalaya. Varme retter er beriket med sunne mineraler og krydder, så det er ikke behov for ekstra smør eller olje – bare naturlig smakstilsetning.

Én plattform. Allsidig tilberedning

Stålrammen har flere lag, og er designet for overlegen varmedistribusjon. Rammen muliggjør for tilberedning på alle koketopper og ovner. Uten rammen kan saltsteinen også plasseres på grillen.

Sosial mattilberedning

Med SaltBlock kan ingredienser tilberedes på matbordet. Perfekt for sosiale anledninger. De naturlige materialene holder steinen varm lenge etter at du har tatt den ut av ovnen.

Holder lenge på varmen. Holder lenge på kulden

Server maten på saltsteinen rett etter oppvarming eller nedkjøling. Temperaturen på overflaten opprettholdes lenge, og sikrer optimal smak til alle rettene.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.