Produktdetaljer

Integrert kaffemaskin for 45 cm nisje, med helautomatisk tilberedning fra kaffebønner eller malt kaffe. Melkeskummer hjelper deg med å lage en perfekt cappuccino. Stort LCD-display med touch-betjening, samt betjeningshjul, og detaljerte innstillinger for å perfeksjonering av kaffen.

Produktfordeler

Tilbered kaffe eller varme drikker nøyaktig slik du ønsker.

Denne innebygde espressomaskinen gjør at du, med høy perfeksjonisme, kan tilberede en lang rekke kaffespesialiteter og varme drikker, helt etter eget ønske.

Fra sterk espresso til varm melk. Eller noe midt i mellom

Fra en sterk espresso til en mild latte. Velg en kaffevariant som passer deg. Styrken kan justeres for å tilpasse den perfekte aromaen, fra mild til intens.

Nøyaktig mengde melk for alle kopper kaffe

Enten det er snakk om en silkemyk latte macchiato eller en skummende cappuccino, så bruker du funksjonen av mengden melk for å oppnå den ideelle konsistensen. Angi nøyaktig mengde perfekt dampet melk for enhver kopp. Funksjonen sikrer at konsistensen er helt riktig, hver gang.

Perfekt tilberedt melk. Eksepsjonell kaffe

Få akkurat rett konsistens på melken når du bruker varmemuggen. Den gir melken ideelle forhold for det perfekte skummet, så konsistensen passer alle typer kaffe - enten det er en flat og silkemyk latte macchiato eller en skummende cappuccino. Eventuelt noe i mellom.

Opptil seks kopper kaffe med ett knappetrykk

MultiCup-innstillingen er ideell for å servere flere gjester samtidig. Bruk det responsive kommandohjulet for å velge opptil seks kaffekopper, alle klare samtidig. Eksepsjonell kaffe uten lang ventetid.

Perfekt skummet melk. Hver gang

Steamer med høyt trykk varmer opp vann og skummer melk til ideell konsistens. Rask oppvarming av vann er perfekt for te og andre varme drikker.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Reservedeler og tilbehør Support
Mann bretter håndklær