Produktdetaljer

ExtractionTech 6000 ventilatoren inneholder en kraftig, effektiv motor som lar deg rense kjøkkenmiljøet for røyk og matlukt uten at du må vente.

Produktfordeler

AEG - Integrert ventilator - DPE5650M

Fjerner effektivt ubehagelig lukt for et friskere kjøkken

Med sin sterke og pålitelige ytelse vil ventilatoren 5000 Extractor effektivt fjerne lukt på kjøkkenet. Opplev en oppfriskende matlagingsopplevelse - hver gang.

Ren luft. Raskere.

Denne ventilatoren renser kjøkkenet for matlagingslukt raskt. Det er fordi den avanserte ventilatoren har en energieffektiv og kraftig motor.

AEG - Integrert ventilator - DPE5650M

LED-lys for en mer raffinert matlaging

Våre LED-lys bruker langt mindre energi enn andre lamper, med langt lengre levetid. Og de gir ekspertbelysning for detaljer mens du lager mat.

Maksimal filtrering, igjen og igjen

Et svært funksjonelt filter som fanger opp og fjerner fett og lukt under matlagingen. Det avtakbare filteret kan rengjøres i oppvaskmaskinen, slik at kjøkkenventilatoren din alltid er effektiv.

Ventilatorinnstillinger. For hånden. Med mekaniske kontroller

Innovative mekaniske kontroller gjør reguleringen av ventilatorfunksjonene mer praktisk. Fra å endre viftehastigheten til å justere lysinnstillingene, ta fullstendig kontroll over matlagingsprosessen.

AEG - Integrert ventilator - DPE5650M

Rask og pålitelig førsteklasses installasjon

Bruk PerfectFit-løsninger for rask, nøyaktig og førsteklasses installasjon av den nye ventilatoren. Med 25 % færre monteringstrinn og verktøyfrie alternativer, gir det en brukervennlig opplevelse, noe som gjør arbeidet til en enkel én-persons-jobb.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.