Produktdetaljer

Komfyr med radiant topp, som er den raskeste måten å varme opp på uten å bruke induksjon. Lettvint rengjøring, praktiske og intuitive, keramiske kokesoner varmes opp raskt. Varmluftsviften sirkulerer temperaturen jevnt og skaper ideelle forhold for baking.

Produktfordeler

Varmluft. For rask, jevn matlaging hver gang

Varmluftviften sirkulerer temperaturen jevnt, og skaper ideelle forhold for baking. Dermed oppnår du perfekte resultater uansett hva du lager.

Matlaging på flere nivåer. Tilbered mer samtidig

Med matlaging på flere nivåer sikrer den ekstra varmeringen at rettene dine alltid tilberedes med jevnt resultat – selv når den er lastet med to brett samtidig.

Nøyaktig kontroll - koble til steketermometeret

Steketermometeret kan måle kjernetemperaturen fra midten av retten din i løpet av tilberedningen. Det eliminerer gjettingen slik at du kan oppnå perfekte resultater hver gang.

Timeren betyr at du aldri kan oversteke

For å sikre at rettene ikke overstekes, kan denne ovnen skilte med en elektronisk timer som skrur av varmen når den angitte tiden er oppnådd.

Keramisk platetopp. Rask og effektiv

Keramisk platetopp er rask og enkel å rengjøre med keramiske soner som varmes opp raskt og nøyaktig for uanstrengt matlaging.

Svart emalje. Den ideelle overflaten

Svart emalje er det optimale materialet for ovnsrommet. Robust, slitesterk og enkel å rengjøre, tilrettelegger det for tilberedningsprosessen.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.