Kjøpeguide

Finn komfyren som passer best i kjøkkenet ditt

En AEG-komfyr i et kjøkken

Plass

Ha et par grunnleggende faktorer i tankene før du kjøper en komfyr, som for eksempel komfyrens utforming og hvilken tilgjengelig plass du har i kjøkkenet.

50-60 cm bred - Frittstående komfyrer muliggjør at du kan velge mellom forskjellig slags platetopper og ovner som gir deg stor fleksibilitet.

Tips: Før du bestemmer deg for hvilken komfyr du skal kjøpe, anbefaler vi at du leser våre kjøpeguider for platetopper og ovner.

Et kontrollpanel på en komfyr

Energiforbruk

Senk dine energikostnader samtidig som du beskytter jorden vår. Produktets energiklassifisering er merket på en skala fra A+++ (mest energieffektiv) til G (minst energieffektiv). Velg en komfyr med en energiklasse, f. eks A eller høyere.

Inn zoomet platetopp

Rengjøring

Alle ønsker å spare tid på rengjøring og bruke minst mulig kjemikaler, ikke sant?

Selvrengjørende ovn - en komfyr med pyrolyseovn er tilpasset for å klare av høye temperaturer når den varmes opp til 500 grader. Rengjøringsprogrammet omvandler fett, skitt og matrester til fin aske som du enkelt kan tørke bort med en fuktig klut.

Katalytisk belegning - en komfyr med katalyseovn har absorberende paneler som fjerner fett og skitt. Det fungerer best om temperaturen er ca. 200 grader og programmet kjøres minst en timme.

Hvilken topp?

Med induksjon får du varme umiddelbart slik at panner og gryter varmes opp raskt. Med hjelp av et touch panel svarer platetoppen raskt og presis, og varmer maten etter hva som kreves for å få et optimalt resultat.

HighLight er en uslagbar platetopp i keramikk som varmer opp dine kaseroller og panner, og holder varmen stabil under hele matlagingsprosessen. 

Legg til damp

Noen ovner i vårt sortiment legger til damp når du baker med hjelp av SteamBake. Kombinasjonen av varme og damp lager en sprøhet og en gylden utside samtidig som den bevarer saftigheten og ferskheten på innsiden.

Å få et jevnt resultat gang etter gang, krever en kontrollert varme og at varmen er fordelt konsekvent i ovnen din. Med damp får du glimrende resultat.

Tips! AirFry-platen fra AEG fungerer med utvalgte komfyrmodeller. Den gir gode og sprøe grønnsaker, og pommes frites med bruk av mindre olje.

En komfyr fra AEG

Velg produkt

Uansett om du liker å lage festmåltider til middag eller vanlig hverdagsmat, så har AEG en komfyr som passer deg.

Oppdag vårt sortiment med komfyrer