Produktdetaljer

Komfyr med rask platetopp for mer effektiv matlaging. Radiant Hob er den raskeste måten å varme opp på uten å bruke induksjon. Lettvint rengjøring, praktiske og intuitive, keramiske kokesoner varmes opp raskt. Svart emalje er den ideelle overflaten som er brukt inni stekeovnen. Det er robust, holdbart og lett å rengjøre.

Produktfordeler

En rask platetopp for mer effektiv matlaging

Radiant Hob er den raskeste måten å varme opp på uten å bruke induksjon. Lettvint rengjøring, praktiske og intuitive, keramiske kokesoner varmes opp raskt.

The Radiant Hob. Et raskt alternativ til gass

Radiant Hob er et raskt alternativ til gass som er lett å holde ren. Keramiske soner varmes opp raskt og nøyaktig for problemfri matlaging.

Tilberedning med varmluftsirkulasjon. For jevn varmefordeling

Med tilberedning med varmluftsirkulasjon fordeler viften jevnt varme gjennom toppen og bunnen av ovnsrommet. Resultatet er mer jevnt, og pålitelig matlaging.

Svart emalje. Den ideelle overflaten

Svart emalje er det optimale materialet til bruk inni en stekeovn. Robust, holdbart og lett å rengjøre, en lettere tilberedningsprosess.

Avtakbare ovnsstiger

Avtakbare ovnsstiger som gjør det enklere å rengjøre ovnen.

Den avtakbare glassdøren. Gjør rengjøring lettvint

Du kan fjerne den avtakbare glassdøren og glasspanelene helt. Rengjøring har aldri vært lettere.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.