Produktdetaljer

Komfyr med rask platetopp for mer effektiv matlaging. Radiant Hob er den raskeste måten å varme opp på uten å bruke induksjon. Lettvint rengjøring, praktiske og intuitive, keramiske kokesoner varmes opp raskt. Svart emalje er den ideelle overflaten som er brukt inni stekeovnen. Det er robust, holdbart og lett å rengjøre.

Produktfordeler

Tilberedning med varmluft. For jevn varmefordeling

Med tilberedning med varmluft fordeler viften varmen jevnt gjennom øvre og nedre del av ovnsrommet. Resultatet er en jevnere, pålitelig matlaging.

Tilberedning med varmluft – flytter varmen jevnt

Med tilberedning med varmluft fordeler viften varmen jevnt gjennom øvre og nedre del av ovnsrommet, som gir mer konsekvente matretter.

Keramisk platetopp. Rask og effektiv

Keramisk platetopp er rask og enkel å rengjøre med keramiske soner som varmes opp raskt og nøyaktig for uanstrengt matlaging.

Svart emalje. Den ideelle overflaten

Svart emalje er det optimale materialet for ovnsrommet. Robust, slitesterk og enkel å rengjøre, tilrettelegger det for tilberedningsprosessen.

Smart design for enkel rengjøring

Det smarte designet av dørene på denne stekeovnen gjør det svært enkelt å holde glasset rent. Du kan fjerne dører og glassruter og effektivt rengjøre dem på begge sider.

Ovnen som er lettere og mer praktisk å rengjøre!

De flyttbare hyllene gjør det enklere enn tidligere å gjennomføre en grundig rengjøring av ovnen, til og med i de vanskelige hjørnene, med mindre tid og mindre anstrengelser.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.