Produktdetaljer

Komfyr med XXL-kapasitet som gir bedre plass og bedre synlighet. Varmluftsviften sirkulerer temperaturen jevnt og skaper ideelle forhold for baking. Som et resultat oppnår du perfekte resultater uansett hva du lager.

Produktfordeler

Varmluft. For rask, jevn matlaging hver gang

Varmluftviften sirkulerer temperaturen jevnt, og skaper ideelle forhold for baking. Dermed oppnår du perfekte resultater uansett hva du lager.

Matlaging på flere nivåer. Tilbered mer samtidig

Med matlaging på flere nivåer sikrer den ekstra varmeringen at rettene dine alltid tilberedes med jevnt resultat – selv når den er lastet med to brett samtidig.

Keramisk platetopp. Rask og effektiv

Keramisk platetopp er rask og enkel å rengjøre med keramiske soner som varmes opp raskt og nøyaktig for uanstrengt matlaging.

AEG - Elektrisk komfyr - CCB6400BBW

XXL-kapasitet. Bedre plass. Bedre synlighet

Denne avanserte ovnen har en stort rom i XXL-kapasitet og glassdør over det hele for full synlighet.

Svart emalje. Den ideelle overflaten

Svart emalje er det optimale materialet for ovnsrommet. Robust, slitesterk og enkel å rengjøre, tilrettelegger det for tilberedningsprosessen.

Smart design for enkel rengjøring

Det smarte designet av dørene på denne stekeovnen gjør det svært enkelt å holde glasset rent. Du kan fjerne dører og glassruter og effektivt rengjøre dem på begge sider.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.