Produktdetaljer

Komfyr med XXL-kapasitet som gir bedre plass og bedre synlighet. Varmluftsviften sirkulerer temperaturen jevnt og skaper ideelle forhold for baking. Som et resultat oppnår du perfekte resultater uansett hva du lager.

Produktfordeler

En rask platetopp for mer effektiv matlaging

Radiant Hob er den raskeste måten å varme opp på uten å bruke induksjon. Lettvint rengjøring, praktiske og intuitive, keramiske kokesoner varmes opp raskt.

The Radiant Hob. Et raskt alternativ til gass

Radiant Hob er et raskt alternativ til gass som er lett å holde ren. Keramiske soner varmes opp raskt og nøyaktig for problemfri matlaging.

Flere alternativer med den multifunksjonelle ovnen

Viften og flere varmekilder i denne multifunksjonelle ovnen kan brukes i mange kombinasjoner. Resultatet er optimal allsidighet.

Varmluft. For rask, jevn matlaging hver gang

Varmluftsviften sirkulerer temperaturen jevnt og skaper ideelle forhold for baking. Som et resultat oppnår du perfekte resultater uansett hva du lager.

Svart emalje. Den ideelle overflaten

Svart emalje er det optimale materialet til bruk inni en stekeovn. Robust, holdbart og lett å rengjøre, en lettere tilberedningsprosess.

XXL-kapasitet. Bedre plass. Bedre synlighet

Denne avanserte stekeovnen har et sjenerøst hulrom med XXL-kapasitet og full glassdør for enestående synlighet.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.