Produktfordeler

AEG - Induksjonstopp - IAE8488SFB

Presisjon i sentrum

Med SensePro®-koketoppen blir alle retter perfekte. Det trådløse steketermometeret måler kjernetemperaturen i maten. Kok pasta, småkok saus, pannestek en biff – vil du ha den rå, medium eller godt stekt? Du kan til og med tilberede sous-vide på koketoppen. Dette er din personlige sous chef som gjør at du kan servere restaurantmat hjemme.

AEG - Induksjonstopp - IAE8488SFB

Tilbered maten med presis temperatur.

Behersk alle retter med SensePro® steketermometer. Den trådløse indikatoren identifiserer temperaturen nøyaktig og kommuniserer varmereguleringer til platetoppen. Den kan til og med måle og opprettholde nøyaktige vanntemperaturer, som betyr at du kan tilberede retter med sousvide metoden. Sørger for profesjonelle resultater.

AEG - Induksjonstopp - IAE8488SFB

Én berøringsskjerm. Full kontroll over tilberedningen

En fullfargeberøringsskjerm gir full kontroll over platetoppen. Overvåk direkte tilbakemeldinger fra hver sone, og juster innstillingene deretter. En intuitiv måte å nyansere tilberedingsprosessen – alt som trengs er en berøring.

AEG - Induksjonstopp - IAE8488SFB

Styr utformingen av koketoppen

Hver gang du lager mat kan du velge den beste utformingen på kokesonen eller den mest hensiktsmessige gryten. Med den smarte brofunksjonen kan du styre to varmesoner som om de var én stor eller dobbel sone.

AEG - Induksjonstopp - IAE8488SFB

Styr ventilatoren direkte fra koketoppen

Med den unike Hob2Hood-funksjonen på denne koketoppen kan du koble betjeningen av ventilatoren din sammen med toppen. Styr viften direkte fra koketoppen ut fra behov når du lager mat - enkelt, trygt og ergonomisk.

AEG - Induksjonstopp - IAE8488SFB

Hver kokesone. Individuelt tidsbestemt

Med en gang du tar i bruk en kokesone har du rask og enkel tilgang til tidsuret via skjermen på berøringspanelet. Ingen veksling mellom menyer eller andre soner. Og fordi hver rett kan tidsbestemmes individuelt er du garantert full kontroll over tilberedningsprosessen.

Anmeldelser

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

Vi samler anmeldelser av produkter med lignende egenskaper

5

Som å ha en ekstra ovn

av Konglekameraten på 08 januar 2020

Når jeg lærte å bruke denne, var det som å få en ekstra ovn. Sous Vide funksjonen er genial. Nå har jeg en meget bra platetopp som også hjelper meg tilberede maten perfekt.

 • Design
  3
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  3
 • Konglekameraten Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Anmeldelser på andre språk Oversatte anmeldelser

4

Utmerket plate, som dessverre har sitt MEN

av Daniel på 21 august 2021 Oversatt fra tsjekkisk

Koketoppen passer til vår størrelse. Automatisk bytte med hette er flott. De forhåndsinnstilte funksjonene er fine. Dessverre har den også sine men i form av en sonde og lengre sous-vide matlaging. Sonden rapporterer noen ganger fra ingensteds at den er uten signal, selv om den hadde vært full en stund og ingen flyttet noe, dessverre kan sonden ikke brukes til steking hvis jeg trenger å varme oljen over 120 ° C. Deretter ønsket jeg å gjøre sous-vide, og jeg ville bruke sammenslåingen av de venstre sonene, noe som ikke er mulig med denne funksjonen, men jeg vil fortsatt angre på det. Uansett, jeg ønsket å gjøre sous-vide i mer enn 12 timer, dessverre etter 4 timer informerte styret meg om at det ville stenge på grunn av inaktivitet. Den automatiske avstengningen av platetoppen høres greit ut når jeg tilbereder normalt og jeg kan sovne, men med sous-vide bør denne beskyttelsen slås av. Hovedsakelig at du kan stille timeren til 23:59. Hva er poenget med en plate som slår seg av mye tidligere uansett :-D
Som et resultat er jeg fornøyd med koketoppen, jeg kan på en eller annen måte håndtere sonden, men sous-vide-funksjonen skuffet meg litt. For pengene det koster, vil den gjerne endre programvaren litt.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  3
 • Kvalitet
  5
 • Daniel Anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Rått

av Linlin på 04 juni 2021 Oversatt fra fransk

Veldig bra produkt.
Oppdag funksjonene takket være råd fra aeg, slik at du kan vite potensialet i produktet, takk.

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  5
 • Funksjon
  5
 • Kvalitet
  5
 • Linlin Anbefaler dette produktet
 • Tilfeldig utvalgt anmeldelse

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text
5

Veldig bra, effektivt, revolusjonerende og intuitivt produkt.

av jetandenne på 01 mai 2021 Oversatt fra fransk

veldig fint produkt, koke ris eller pasta uten å ha vann på min matlaging plate, hva lykke takket være termometer som kan settes i pannen, betyr det ikke nødvendigvis trenger å være vertikal, men kan rett og slett bli satt i en vinkel hvis panner er for små.
Jeg prøvde en fiskepanne (liggende) på høyre kokeplate, og jeg er litt skuffet fordi utsiden ikke varmet opp, men en gang satt til venstre på de 2 kokeplatene, ble problemet løst. platene til venstre tilsvarer 2 forskjellige soner (jeg har fortsatt å finne ut hvordan å blande to automatisk), men individuelt er det veldig enkelt, er det av mangel på tid som jeg ikke har funnet den ennå, fordi alt er veldig intuitiv.
ellers er menyen veldig godt utført og rask å bruke, mange muligheter, ennå ikke alle testet, men det lover flotte retter med mange muligheter. produkt som absolutt ikke angrer, men som fortjener at vi tar litt tid å temme det 100%, så det er muligheter, og jeg vil ta mer og jeg har allerede planlagt å lage mat ved lav temperatur på søndag, vil det være guddommelig.
Når induksjonstopp har blitt kjøpt og registrert på nettstedet, vil du få massevis av tutorials på e-posten din for å bruke det i beste fall, jeg har aldri hatt dette med min forrige induksjon, kort sagt du kjøper et konsept, og du mottar tjenesten mer enn du forvent og det er gratis. Og dette er vanlig, så du kan ta saken i egne hender uten å tøffe deg selv eller ta deg 3 timer på én gang. Kort sagt, en matlagingskurs i stolen med utstyret ditt, mer enn å teste for å praktisere, og du er klar til å gå.
Å konsumere uten moderering ...

Automatisk oversatt av Google

Denne anmeldelsen er hentet fra et lignende produkt eller en annen nettside på annet språk

 • Design
  3
 • Funksjon
  4
 • Kvalitet
  5
 • jetandenne Anbefaler dette produktet
 • Tilfeldig utvalgt anmeldelse

Var denne anmeldelsen nyttig?

I am error text

Andre produkter

AEG - Induksjonstopp - IKE95474FB
FlexiBridge Innbygging Induksjon Platetopp 90 cm

Platetopp med induksjon, 90 cm, med Flexibridge og PowerSlide for fleksibel matlaging. Hob-2-Hood-funksjon, timer, barnelås og DirectTouch for enkel betjening av platetoppen.

 • Kokesoner 5
 • Type Induksjon
 • Dimensjon (mm) 910x520
 • FlexiBridge FlexiBridge
 • Hob2Hood Hob2Hood
AEG - Induksjonstopp - IAE6442SFB
SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 60 cm

Induksjonstopp fra AEG, med booster på alle soner. MaxiSense® justerbare kokesoner registrerer automatisk størrelser og former for alle typer kjeler og panner. Kokesensoren SenseBoil registrerer og justerer automatisk temperaturinnstillingene, og reduserer ...

 • 150 dager åpent kjøp
 • Kokesoner 4
 • Type Induksjon
 • Dimensjon (mm) 590x520
 • SenseBoil SenseBoil
 • Bro Bro
 • Hob2Hood Hob2Hood
AEG - Induksjonstopp - IAE8442SFB
SenseBoil Innbygging Induksjon Platetopp 80 cm

Denne induksjonstoppen fra AEG med SenseBoil® registrerer bobler og reduserer kokingen automatisk til jevn småkoking. Du sparer både tid og strøm. Med den unike Hob2Hood-funksjonen på denne koketoppen kan du koble betjeningen av ventilatoren din sammen med ...

 • 150 dager åpent kjøp
 • Kokesoner 4
 • Type Induksjon
 • Dimensjon (mm) 780x520
 • SenseBoil SenseBoil
 • Bro Bro
 • Hob2Hood Hob2Hood

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt