Produktdetaljer

MaxiSense induksjonstopp (60 cm) med brofunksjon og 4 effektive soner, alle med Booster for rask og intens varme. MaxiSense gjør at alle kjeler passer på alle soner, så lenge krysset dekkes. DirekTouch-betjeningen sørger for rask og presis regulering av temperaturen. Sikker å bruke med tastelås, sikkerhetsutkobling og restvarmeindikasjon. AutoMax oppkokingsautomatikk, timer og Stop&Go.

Produktfordeler

Mer plass. Mer smak. Samtidig

6000 Bridge-induksjonsplaten klarer seg lett når du lager mat med større panner. Bridge-funksjonen forbinder to matlagingssoner på to sider av platetoppen for å passe til en stor eller lang panne. Brosonen vil dele samme temperatur og tid.

AEG - Induksjonstopp - IKE64450FB

DoubleBridge. Gjør mer ut av platetoppen din

Med DoubleBridge kan du kombinere to matlagingssoner på to forskjellige kokeområder. Funksjonen er perfekt for plass til kokekar i forskjellige størrelser, og justerer også temperatur- og tidsinnstillinger for maksimal fleksibilitet på kjøkkenet.

AEG - Induksjonstopp - IKE64450FB

Færre trinn og bedre kontroll med Direct Touch-kontroll

Brukergrensesnittet til Direct Touch bruker tallene 1–14, slik at du kan angi riktig temperatur med en gang uten å måtte veksle mellom pluss- og minusknappene.

AEG - Induksjonstopp - IKE64450FB

Raskere varme for ekstra hastighet med PowerBoost

Aktiver PowerBoost-funksjonen for øyeblikkelig varme. Dette gjør den ideell for å koke opp vann raskt, og gjøre panner klare til steking når du trenger dem.

AEG - Induksjonstopp - IKE64450FB

Timer for platetoppen. Laget for presisjon

Den innebygde timeren for platetoppen kan stilles på opptil én time og slår av platetoppen automatisk når innstilt tid utløper. For presise resultater uten anstrengelser.

AEG - Induksjonstopp - IKE64450FB

Helt trygt for barna dine med barnelås

Barnesikringen sørger for at platetoppinnstillingene ikke kan endres ved et uhell, slik at du kan bruke platetoppen trygt når barna dine er i nærheten.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Eier du allerede dette produktet?

Registrer produktene dine i MyAEG og finn alt du trenger på ett og samme sted.

  • Smidigere service og support
  • Enkel tilgang til bruksanvisninger og veiledninger
  • Spesialtilbud og rabatter
Bli medlem nå Reservedeler og tilbehør Support
Mann bretter håndklær