Produktdetaljer

Oppbevaringsskuff i rustfritt stål, som matcher andre hvitevarer i kjøkkenet. Frigjør benkeplass og skaper en ren og sømløs design.

Produktfordeler

Stilig og smart oppbevaring.

Den innebygde oppbevaringsskuffen matcher hvitevarene dine, og gir en ren og sømløs finish. Den romslige skuffen frigjør plass slik at kjøkkenbenken er ledig og kjøkkenet er ryddig.

Tallerkener og annet utstyr kan trygt lagres oppbevaringsskuffen.

Frigjør plass på kjøkkenbenken med en ekstra oppbevaringsskuff. Det monterte panelet på forsiden vil matche de andre hvitevarene dine, og gi en ren og sømløs finish.

Oppbevaringsskuffen skjuler glassene dine

Frigjør benkeplass og skap mer plass på kjøkkenet med oppbevaringsskuff med plass til å skjule glasstøy og krus. Det monterte panelet på forsiden vil skape en ren og sømløs finish.

Lagre sous-vide-poser skjult, med den integrerte oppbevaringsskuffen

Frigjør benkeplass og skap mer plass på kjøkkenet med oppbevaringsskuffen - et flott sted å lagre sous-vide poser. Det monterte panelet på forsiden skaper en ren og sømløs finish.

Kjøkken i Barista-stil med oppbevaringsskuff

Frigjør arbeidsplass med oppbevaringsskuffen – den perfekte plassen for kaffebønner og tilberedningsutstyret. Det monterte panelet på forsiden skaper en ren og sømløs finish.

Hva synes du?
Hjelp oss å forbedre våre produkter

Din mening hjelper oss til stadig forbedring og hjelper andre kunder til å bestemme seg for hvilket produkt de skal kjøpe. Bruk stjernene så starter du din vurdering.

Skriv en anmeldelse

Velkommen. Dette er din plass. Fortell oss din mening.

Anmeld som gjest nedenfor, eller logg inn for å skrive en anmeldelse

{{ props.errorNickname }}

Dette vil synes sammen med din anmeldelse. Vennligst ikke bruk ditt fulle navn hvis du ønsker at din anmeldelse skal publiseres

Vi trenger e-post adressen din for å verifisere anmeldelsen din og eventuelt kontakte deg

{{ props.errorEmoji }}

De mest nyttige vurderinger fra kunder som fokuserer på kvalitet, design og verdier på apparater og hvitevarer. For tilbakemeldinger på service, forsendelse og installasjon, vennligst ta kontakt med Kundeservice. Disse vurderingene blir moderert før de publiseres på denne nettside. For mer informasjon, vennligst Les våre retningslinjer.

Vennligst godta vilkårene og betingelsene

Tusen takk for anmeldelsen din

Vennligst sjekk innboksen din for bekreftelsesmeldingen din.

bilde på et kjøkken

Andre produkter

AEG - Varmeskuff - KDK911424M
Varmeskuff

Varmeskuff med front i svart og rustfritt stål, for innbygging. Ideell til oppvarming av servise, heving av deig eller for å holde maten varm til gjestene kommer.

  • 150 dager åpent kjøp
AEG - Varmeskuff - KDE911424M
Varmeskuff

Varmeskuff i rustfritt stål, for innbygging. Ideell til oppvarming av servise, heving av deig eller for å holde maten varm til gjestene kommer.

AEG - Varmeskuff - KDE911424B
Varmeskuff

Varmeskuff i svart farge for innbygging. Ideell til oppvarming av servise, heving av deig eller for å holde maten varm til gjestene kommer.

  • 150 dager åpent kjøp

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.

Har du et problem?

Får å raskt komme i gang med dine produkter, anbefaler vi at du besøker vår supportside og leser artikler som kan hjelpe deg.

Kjøp reservedeler

Finn og bestill originale reservedeler til ditt produkt i vår web shop. De leveres hjem til deg.

Ta kontakt

Kontakt oss for å bestille service eller få svar på eventuelle spørsmål. Vi nås på telefon og e-post.

Vi forenkler service prosessen for deg

Registrer ditt Electrolux produkt så sparer vi dine detaljer slik at du enkelt får tilgang til manualer, informasjon om kjøp, garantier og bestillinger av service.

Registrer ditt produkt