Produktdetaljer

Med vanntilkobling kan du velge mellom både kaldt vann, isbiter eller knust is rett i glasset. Dette frittstående kjøleskapet med MultiSwitch-skuff har mulighet for å justere temperaturen fra -18 til 7 grader i skuffen etter behov. Få varsler på telefonen med vedlikeholdstips og om døren ikke er lukket, og beskytt kvaliteten på maten med MultiFlow ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet.
Les mer

Produktfordeler

Kjøl eller frys. Det er opp til deg.

9000 MultiSwitch-kjøleskapet har en egen skuff hvor du selv justerer temperaturen etter behov fra -18 til 7 °C. Så enten maten trenger kjøleskap eller fryser så har du fleksibiliteten til å oppbevare matvarene i optimale forhold.

Full kontroll. Med My AEG Kitchen-appen

Administrer kjøleskapet ditt fra telefonen din med My AEG Kitchen-appen. Få fullt innsyn i kjøleskapets ytelse. Fra å motta varslinger hvis døren er åpen, til vedlikeholdstips for optimal ytelse fra kjøleskapet.

AEG - Frittstående kombiskap - RMB954F9VX

Tilpasningsdyktig for enhver smak, med CustomFlex®

Nøkkelen til å skape friske herlige retter er å ha ferske råvarer tilgjengelige. Med CustomFlex® kan du organisere kjøleskapet ditt akkurat som du vil. Omorganiser oppbevaringskuffer raskt og enkelt for å maksimere lagringsplass. Kjøleskapet som tilpasser seg din smak.

Ultimat avkjøling uten uttørking. TwinTech® No Frost.

TwinTech® No Frost kombiskap beskytter smaken av hver ingrediens. Overlegen i forhold til standard NoFrost med separat kjøling av kjøle- og frysedel. Avansert teknologi kombinerer to kjølesystemer for kjøleskap og fryser. Fryseren er 'no frost'. Fuktigheten i kjøleskapet holdes optimal og resulterer i 60 prosent mindre tap av matmasse og ingrediensene mister ikke fuktighet.

Avansert bevaring av næringsstoffer. Med UltraFresh+

Bevar næringsstoffer og fargen av frukt og grønnsaker med UltraFresh+. Den forseglede skuffen med en aktiv membran opprettholder optimal fuktighet, ved å fjerne all overskytende kondens. Et spesielt filter forhindrer tidlig oksidering. Fargerike grønnsaker varer 40 % lenger. For grønnsaker fulle av næringsstoffer.

AEG - Frittstående kombiskap - RMB954F9VX

Stabile temperaturer, med MultiFlow

MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler gjør at en aktiv sirkulasjon av kald luft når frem til hvert hjørne.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.