Les mer om våre integrerte kombiskap

Vårt utvalg av kombinerte kjøleskap med fryser er utformet for å gjøre det enkelt for deg og spise sunt, og opprettholde en bærekraftig livsstil. Slik får du muligheten til å oppbevare maten, og samtidig bidra til å ta vare på helsen din og beskytte jorden. Vi verner om kvaliteten på maten ved å oppfylle tre grunnleggende faktorer for økt bærekraft - stabil temperatur, forseilet skuff med separat kjøling og riktig luftfuktighet.

Les mer

Innovasjoner som skiller seg ut idag og bidrar til en bedre morgendag.

Når vi utvikler produktene våre ønsker vi å beskytte kvaliteten på maten med mål om å kaste mindre mat. Bli kjent med funksjonene som tar oppbevaring av mat til et helt nytt nivå og samtidig hjelp med å redusere matsvinnet.

 • Färska grönsaker
  Opptil 20% mindre matsvinn med ColdSense

  Når kjøleskapsdøren åpnes eller varm mat plasseres i kjøleskapet, påvirkes temperaturen i skapet. Dette har negative effekter og kan skade maten. ColdSense sine reaktive kjølesensorer regulerer temperaturen ved temperaturvekslinger og kjøler ned skapet 40% raskere enn et ordinært kjøleskap, så maten i kjøleskapet ikke blir dårlig.

 • Äpplen
  Med TwinTech NoFrost holder maten seg 60% saftigere

  Avansert dobbel kjøleteknologi og fri luftsirkulasjon sikrer at kald og tørr luft fra fryseren ikke brukes for å avkjøle kjøleskapet som standard kombiskap med NoFrost-teknologi gjør. Med vår NoFrost-teknologi trenger du aldri å avrime fryseren din igjen.

 • Grönsaks-låda
  Opp til 95% av vitaminene bevart med GreenZone

  Den forseilede GreenZone-skuffen opprettholder riktig luftfuktighet for frukt og grønnsaker. Den lukkede forseglingen gjør at råvarene beskyttes og ikke blir overmodene og mister verdifulle mineraler.

 • Frukt och grönsaker i kyl
  Cooling 360 beskytter maten i hele kjøleskapet

  Opplev gleden og fleksibiliteten med å kunne oppbevare maten din hvor som helst i kjøleskapet. Hele kjøleskapet opprettholder en stabil temperatur og luftfuktighet, og beskytter kvaliteten på maten. En avansert luftsirkulasjon i den bakre veggen i kjøleskapet muliggjør en aktiv spredning av kald luft som når alle hjørner. Med 40 % bedre fordeling av temperaturen enn et ordinært kjøleskap uten vifte, sikrer den at hver råvare får korrekt avkjøling uansett plassering i skapet.

 • Vakuumbehållare
  Redusert avfall med en vakuumpakker

  Sterkt vakuum kombinert med lufttette beholdere hjelper til med å bevare maten og næringsstoffene lenger, og minsker dessuten matsvinnet. Bra for helsen din og for miljøet. Når rødt kjøtt blir brunt er det på grunn av brist på oksygen. Det er helt naturlig og ikke et tegn på forfall.

 • AEG eco program
  ECO-programmet har flere smartere valg

  Den intuitive kontrollen viser energiforbruket etter valgte innstillinger. Den hjelper deg med å ta mer økonomiske og miljøvennlige valg uten å kompromisse på matens kvalitet.

Redefinerer løsninger. For en bedre morgendag.

 • Opptil 20 % mindre CO2-utslipp enn tidligere produkter

  Vårt nye utvalg av kombiskap reduserer CO2-utslippet med opptil 20 % sammenlignet med tidligere modeller.

 • Nulldeponi i fabrikken vår

  Vi er stolte over å ha oppnådd en nulldeponi-sertifisering for fabrikken vår. Dette innebærer at vi stadig finner muligheter for materialgjenvinning, og å begrense gjenvinningen av energi til ikke-gjenvinningsbart avfall, og minske mengden kassert avfall.

Se etter merket "RELENTLESSLY RESPONSIBLE" på produktsidene våre

Dette er ikke ordinære kjøleskap. Merket indikerer et mer bevisst valg med mindre påvirking på miljøet. Produktene er produsert på en fabrikk med nulldeponi hvor fokuset er satt på å redusere CO2-utslippet.

AEG ble grunnlagt i Berlin og vi har aldri nøyet oss med "godt nok". I vår kjøpsguide finner du riktig kombiskap som passer behovene dine.

 • Grönsaker och avfall
  Innovasjoner som minimierer miljøpåvirkingen

  Hos AEG har vi en kompromissløs innstilling til innovasjoner, og vi utfordrer derfor stadig hva vi kan forvente oss på markedet. Valg av material og overflatebehandlinger baserer vi på funksjon, kvalitet og minimal miljøpåvirking. Våre produkter er produserte av materialer som er sertifiserte og av høy kvalitet som er gjort for å være i kontakt med mat.

 • Insidan av en kyl
  Alltid ansvarlig

  Med bærekraft i fokus jobber vi med teknisk innovasjon utformet for å levere kvalitet og ressurseffektive løsninger. Vi er regulert med strenge myndighetskrav, og alle våre produkter er testet for å møte internasjonale standarder for bærekraft.

Oppbevar maten korrekt så holder den lenger

Hvordan kan vi forlenge matens holdbarhet?

Bruk av fryseren, tilhørende emballasjeløsninger og tørking

For poteter og rotgrønnsaker: 12-16°C mørkt og helst ikke for fuktig.

Bladgrønnsaker: Høy luftfuktighet og temperatur rundt 3-4°C.

Tørkede produkter: Lav luftfuktighet, helst mørkt og ikke for varmt.

Tørket frukt, bær og grønnsaker: Kan tørkes i luften, solen, komfyren, i mattørker eller ved frysetørking.

 

Å fryse inn mat i en lufttett pose er bedre enn ingen emballasje i det hele tatt. Vakuumpose er enda bedre da de forhindrer frostskader.

Matavfall

Mange av råvarene i listen nedenfor kan reddes med riktig oppbevaring.

• Frukt og grønt oppbevares ofte feil og blir glemt

• Brød kan fryses inn

• Ost kan også fryses inn eller brukes i matlaging/baking.

Vanlige feil som fører til matsvinn

• Kjøper for mye og kaster mat som blir til overs

• Glemmer ferskvarer og rester i kjøleskapet

• Bruker feil oppbevaringsmetode (emballasje og temperatur)

• Kaster maten når den nærmer seg holdbarhetsdatoen selv om den er helt fin

8000 Cooling 360 kombiskap

Ta vare på maten, reduser svinnet

Kombiskapet 8000 Cooling 360 bevarer maten med 30 % bedre fordeling av temperaturen på hver hylle. Flere luftkanaler sørger for at temperaturen holder seg stabil, og det rustfrie stålet skaper et elegant og førsteklasses utseende.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Mindre matsvinn takket være 30 % bedre fordeling av temperaturen med Cooling 360°. ¹
 • Med GreenZone bevares inntil 95 % av vitaminene i maten. ²
 • TwinTech® NoFrost hjelper til med å holde maten saftig og ha riktig temperatur.

8000 Cooling 360° funksjoner

 • Åpen kjøleskapsdør
  Cooling 360 ikon
  Cooling 360°

  Kombiskapet Cooling 360° kan med avansert luftsirkulasjon og 30 % bedre fordeling av temperaturen på hver hylle, hjelpe til med å redusere matsvinnet. Interiøret i rustfritt stål skaper et elegant og førsteklasses utseende.

 • Gröna grönsaker i sluten låda
  GreenZone ikon
  Sluten låda - GreenZone*

  GreenZone-funksjonen fjerner overflødig fuktighet samtidig som den bevarer riktig mengde fuktighet for grønnsaken dine. Dette gjør at inntil 95 % av vitaminene i grønnsakene er intakte etter 11 dager i kjøleskapet. ²

 • To epler
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® NoFrost trenger du aldri avise frysen. Det doble kjølesystemet holder maten 60 % mer hydrert enn i et kjøleskap med en fordamper. Ved å ikke bruke tørr luft fra fryseren, opprettholdes ideell luftfuktighet i fryseren som forhindrer at maten tørker ut.

 • Jordbærkake
  ExtraChill ikon
  ExtraChill*

  Ved å oppbevare osten og pålegget i en ExtraChill-skuff, bremser du modningen. Sonen holder en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

 • Jordbær og chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Å ha ferske ingredienser for hånden er nøkkelen når du skal lage smakfulle og nydelige retter. Med CustomFlex® kan du organisere oppbevaringen i kjøleskapet akkurat som du vil. Du kan enkelt og raskt flytte på boksene for å forbedre plassen. Du har et kjøleskap etter smaken din.

 • Et høyt kombiskap
  MultiSpace ikon
  MultiSpace*

  MultiSpace er høyere enn standarden og gir mer plass til å organisere og lagre ingrediensene dine.

¹ Basert på interne tester med gjentatte kontroller med andre AEG-produkter.
² Vitaminkonserveringsgrad basert på ekstern test på vitamin C-retensjon i blåbær etter 11 dager i GreenZone-rom.
* Tilgjengelig på utvalgte modeller

Bevarer næringsstoffene lenger

GreenZone 7000 har en dedikert forseglet skuff som holder luftfuktigheten på et optimalt nivå. Det gjør at det ikke dannes kondens og maten beskyttes bedre. Ved å optimere luftfuktigheten, bevares opptil 95 % av vitaminene. *

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • GreenZone bevarer opptil 95 % av vitaminene. *
 • DynamicAir holder en stabil temperatur og kald luft på hver hylle.
 • TwinTech® NoFrost bidrar til å beholde maten saftig og smakfull.

7000 GreenZone-funksjoner

 • Frukt i kyl
  Sealed enviroment icon
  Forseglet skuff - GreenZone

  GreenZone-skuffen fjerner overflødisk luftfuktighet og bevarer samtidig riktig fuktighetsnivå for grønnsakene. Skuffen bevarer opptil 95% av vitaminene etter 11 dager. *

 • TwinTech® NoFrost

  Med TwinTech® NoFrost trenger du ikke avrime kjøleskapet. Det doble kjølesystemet beholder maten 60 % mer hydrert enn kjøleskap med en fordamper. Ved å ikke bruke den tørre luften fra fryseren, opprettholdes en optimal luftfuktighet som forhindrer at maten blir tørr.

 • Jordgubbar och mjölk i kyl
  DynamicAir

  DynamicAir opprettholder en konstant luftstrøm som garanterer en stabil temperatur overalt i kjøleskapet. Alle hyllene får en jevn kjøling uten å risikere at varmere soner oppstår. Det bevarer ferske matvarer og forhindrer bakterievekst.

 • Grönsaker i kyl
  Extrazone icon
  ExtraZone-skuff

  Organiser kjøleskapet ditt og sørg for at forskjellige matsorter ikke blandes med ExtraZone-skuffen. Du får en god oversikt og enkel tilgang til alle ferskvarene dine samtidig som de oppbevares på beste mulige måte.

 • Kyl med maxispace
  Maxispace icon
  MaxiSpace**

  Takket være MaxiSpace får du 45 % mer kapasitet enn et ordinært kjøleskap.* Det er et høyere og bredere skap, og gir plass til å oppbevare mer matvarer.

  *Sammenlignet med våre egne ordinære kombiskap.

 • Salad i kyl med multiflow
  Multiflow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow beskytter kvaliteten i matvarene dine ved å opprettholde en stabil temperatur i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler muliggjør en aktiv sirkulasjon av kald luft som når overalt i kjøleskapet.

*Vitaminretensjonsrate basert på eksterne tester av vitamin C-retensjonsgrad i blåbær etter 11 dager i en GreenZone-skuff.

**Finnes på utvalgte modeller.

6000 TwinTech NoFrost

Opprettholder saftigheten og smakfullheten i maten

6000 TwinTech® NoFrost - et kombinert kjøleskap med fryser holder maten 60 % saftigere enn et kjøleskap med kun en fordamper. Den har doble kjølesystem som opprettholder en ideell temperatur og luftfuktighet. Den forhindrer også at maten blir tørr, som igjen reduserer behover for avriming av fryseren.

6000 TwinTech® NoFrost

6000 TwinTech® NoFrost

 • TwinTech® NoFrost holder maten saftig og fuktig.
 • Stabil temperatur og en kjølig luft på hver hylle med DynamicAir.
 • CustomFlex® lar deg organisere oppbevaringen din i kjøleskapet som du vil.

6000 TwinTech® NoFrost-funksjoner

 • Äpplen
  Twintech icon
  TwinTech® NoFrost

  Med TwinTech® NoFrost trenger du ikke avrime kjøleskapet. Det doble kjølesystemet beholder maten 60 % mer hydrert enn kjøleskap med en fordamper. Når ikke den tørre luften fra frysen brukes, opprettholdes en optimal luftfuktighet som forhindrer at maten blir tørr.

 • DynamicAir**
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir opprettholder en konstant luftstrøm som garanterer en stabil temperatur overalt i kjøleskapet. Alle hyllene får en jevn kjøling uten å risikere at varmere soner oppstår. Det bevarer ferske matvarer og forhindrer bakterievekst.

 • Man öppnar kyl
  Customflex icon
  CustomFlex®**

  Det å ha tilgang til ferske ingredienser er nøkkelen til å lage deilige og lekre matretter. Med CustomFlex® kan du organisere kjøleskapet og fryseren akkurat som du vil. Du kan reorganisere skuffene raskt og enkelt for å få mest mulig plass til oppbevaring.

 • Grönsaker
  MultiFlow**

  MultiFlow beskytter kvaliteten i matvarene dine ved å opprettholde en stabil temperatur i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler muliggjør en aktiv sirkulasjon av kald luft som når overalt i kjøleskapet.

 • Grönsaker i kyl
  ExtraZone-skuff*

  Organiser kjøleskapet ditt og sørg for at forskjellige matsorter ikke blandes med ExtraZone-skuffen. Du får en god oversikt og enkel tilgang til alle ferskvarene dine samtidig som de oppbevares på beste mulige måte.

 • Kakor i kyl
  ExtraChill**

  Oppbevar favorittoster og pålegg i ExtraChill-skuffen så holder de lenger. Den har en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

*Intern test på TwinTech-teknologien hvor fuktighetsnivået måles etter 9 dagers oppbevaring. Sammenlignet med et produkt fra AEG med fordamper.

**Finns på utvalgte modeller.

5000 ColdSense kyl-frys

Tilpasset kjøling - mindre matavfall

Kombiskapet 5000 ColdSense gjenoppretter temperaturen raskt når døren har vært åpen og lukkes. Dette takket være presise elektroniske kjølesensorer. Du unngår raske temperaturvekslinger, beholder maten lenger og reduserer matsvinnet med opptil 20 %.

5000 ColdSense

5000 ColdSense

 • ColdSense hjelper deg med å redusere matsvinnet med LowFrost-teknologien.
 • Reduser frostdannelse med LowFrost-teknologien
 • DynamicAir gir stabil temperatur og kjølig luft på hver hylle

5000 ColdSense-funksjoner

 • Fräsha grönsaker
  TwinTech icon
  ColdSense

  ColdSense bruker nøyaktige temperatursensorer for å raskt kunne gjenopprette temperaturen etter at døren har vært åpen. De hjelper til med å unngå raske temperaturforandringer slik at maten ødelegges. Dette gjør at matsvinnet reduseres med opptil 20 %.

 • Frusna jordgubbar
  LowFrost icon
  LowFrost

  Avrim sjeldnere. Våre kombiskap med LowFrost-teknologi bruker skjulte kjølekretser som reduserer frostdannelse.

 • Jordgubbar och mjölk i kök
  DynamicAir
  DynamicAir**

  DynamicAir opprettholder en konstant luftstrøm som garanterer en stabil temperatur overalt i kjøleskapet. Alle hyllene får en jevn kjøling uten å risikere at varmere soner oppstår. Det bevarer ferske matvarer og forhindrer bakterievekst.

*Er basert på en intern test som måler kvaliteten på råvarene etter seks dagers oppbevaring. Sammenlignet med et konkurrerende produkt med lignende elektronisk kontroll.

**Finnes på utvalgte modeller.

Les om våre kombiskap

AEG ble grunnlagt i Berlin og vi har aldri nøyet oss med "godt nok". I vår kjøpsguide finner du riktig kombiskap som passer behovene dine.

Les om våre kombiskap

AEG ble grunnlagt i Berlin og vi har aldri nøyet oss med "godt nok". I vår kjøpsguide finner du riktig kombiskap som passer behovene dine.