Les mer om våre integrerte kombiskap

Vårt utvalg av kombinerte kjøleskap med fryser er utformet for å gjøre det enkelt for deg og spise sunt, og opprettholde en bærekraftig livsstil. Slik får du muligheten til å oppbevare maten, og samtidig bidra til å ta vare på helsen din og beskytte jorden. Vi verner om kvaliteten på maten ved å oppfylle tre grunnleggende faktorer for økt bærekraft - stabil temperatur, forseilet skuff med separat kjøling og riktig luftfuktighet.

Les mer

Innovasjoner som skiller seg ut idag og bidrar til en bedre morgendag.

Når vi utvikler produktene våre ønsker vi å beskytte kvaliteten på maten med mål om å kaste mindre mat. Bli kjent med funksjonene som tar oppbevaring av mat til et helt nytt nivå og samtidig hjelp med å redusere matsvinnet.

 • Färska grönsaker
  Mindre matsvinn med ColdSense

  Når kjøleskapsdøren åpnes eller varm mat plasseres i kjøleskapet, påvirkes temperaturen i skapet. Dette har negative effekter og kan skade maten. ColdSense sine reaktive kjølesensorer regulerer temperaturen ved temperaturforandringer og kjøler ned raskere enn et standard kjøleskap, noe som reduserer sjansene for at maten blir dårlig.

 • Äpplen
  Med TwinTech NoFrost holder maten seg 60% saftigere

  Avansert dobbel kjøleteknologi og fri luftsirkulasjon sikrer at kald og tørr luft fra fryseren ikke brukes for å avkjøle kjøleskapet som standard kombiskap med NoFrost-teknologi gjør. Med vår NoFrost-teknologi trenger du aldri å avrime fryseren din igjen.

 • Grönsaks-låda
  Opp til 95% av vitaminene bevart med GreenZone

  Den forseilede GreenZone-skuffen opprettholder riktig luftfuktighet for frukt og grønnsaker. Den lukkede forseglingen gjør at råvarene beskyttes og ikke blir overmodene og mister verdifulle mineraler.

 • Frukt och grönsaker i kyl
  Cooling 360 beskytter maten i hele kjøleskapet

  Opplev gleden og fleksibiliteten med å kunne oppbevare maten din hvor som helst i kjøleskapet. Hele kjøleskapet opprettholder en stabil temperatur og luftfuktighet, og beskytter kvaliteten på maten. En avansert luftsirkulasjon i den bakre veggen i kjøleskapet muliggjør en aktiv spredning av kald luft som når alle hjørner. Med bedre temperaturfordeling enn et ordinært kjøleskap uten vifte, sikrer den at hver råvare får korrekt avkjøling uansett plassering i skapet.

 • Vakuumbehållare
  Redusert avfall med en vakuumpakker

  Sterkt vakuum kombinert med lufttette beholdere hjelper til med å bevare maten og næringsstoffene lenger, og minsker dessuten matsvinnet. Bra for helsen din og for miljøet. Når rødt kjøtt blir brunt er det på grunn av brist på oksygen. Det er helt naturlig og ikke et tegn på forfall.

 • AEG eco program
  ECO-programmet har flere smartere valg

  Den intuitive kontrollen viser energiforbruket etter valgte innstillinger. Den hjelper deg med å ta mer økonomiske og miljøvennlige valg uten å kompromisse på matens kvalitet.

Redefinerer løsninger for en bedre morgendag.

 • Opptil 20 % mindre CO2-utslipp enn tidligere produkter

  Vårt nye utvalg av kombiskap reduserer CO2-utslippet med opptil 20 % sammenlignet med tidligere modeller.

 • Bær på kjøleskapshylle
  Nå bruker vi resirkulert plast

  La oss presentere våre unike kombiskap med et interiør som er produsert av opptil 70%* resirkulert plast. Plasten fra kasserte kjøleskap brukes for å produsere nye produkter. Dette bidrar til å redusere avfallet og åpner opp for en mer sirkulær og bærekraftig produksjon.

  *Kjøleskapets interiør rHIPS er laget av opptil 70% resirkulert plast, noe som tilsvarer 13% av det totale interiøret.

  I samarbeid med Coolrec, EU-markedsledere innen WEEE-resirkulering og EcolStudio.

 • Null deponi ikon
  Nulldeponi i fabrikken vår

  Vi er stolte over å ha oppnådd en nulldeponi-sertifisering for fabrikken vår. Dette innebærer at vi stadig finner muligheter for materialgjenvinning, og å begrense gjenvinningen av energi til ikke-gjenvinningsbart avfall, og minske mengden kassert avfall.

Se etter merket "RELENTLESSLY RESPONSIBLE" på produktsidene våre

Dette er ikke ordinære kjøleskap. Merket indikerer et mer bevisst valg med mindre påvirking på miljøet. Produktene er produsert på en fabrikk med nulldeponi hvor fokuset er satt på å redusere CO2-utslippet.

AEG ble grunnlagt i Berlin og vi har aldri nøyet oss med "godt nok". I vår kjøpsguide finner du riktig kombiskap som passer behovene dine.

 • Grönsaker och avfall
  Innovasjoner som minimierer miljøpåvirkingen

  Hos AEG har vi en kompromissløs innstilling til innovasjoner, og vi utfordrer derfor stadig hva vi kan forvente oss på markedet. Valg av material og overflatebehandlinger baserer vi på funksjon, kvalitet og minimal miljøpåvirking. Våre produkter er produserte av materialer som er sertifiserte og av høy kvalitet som er gjort for å være i kontakt med mat.

 • Insidan av en kyl
  Alltid ansvarlig

  Med bærekraft i fokus jobber vi med teknisk innovasjon utformet for å levere kvalitet og ressurseffektive løsninger. Vi er regulert med strenge myndighetskrav, og alle våre produkter er testet for å møte internasjonale standarder for bærekraft.

Oppbevar maten korrekt så holder den lenger

Hvordan kan vi forlenge matens holdbarhet?

Bruk av fryseren, tilhørende emballasjeløsninger og tørking

For poteter og rotgrønnsaker: 12-16°C mørkt og helst ikke for fuktig.

Bladgrønnsaker: Høy luftfuktighet og temperatur rundt 3-4°C.

Tørkede produkter: Lav luftfuktighet, helst mørkt og ikke for varmt.

Tørket frukt, bær og grønnsaker: Kan tørkes i luften, solen, komfyren, i mattørker eller ved frysetørking.

 

Å fryse inn mat i en lufttett pose er bedre enn ingen emballasje i det hele tatt. Vakuumpose er enda bedre da de forhindrer frostskader.

Matavfall

Mange av råvarene i listen nedenfor kan reddes med riktig oppbevaring.

• Frukt og grønt oppbevares ofte feil og blir glemt

• Brød kan fryses inn

• Ost kan også fryses inn eller brukes i matlaging/baking.

Vanlige feil som fører til matsvinn

• Kjøper for mye og kaster mat som blir til overs

• Glemmer ferskvarer og rester i kjøleskapet

• Bruker feil oppbevaringsmetode (emballasje og temperatur)

• Kaster maten når den nærmer seg holdbarhetsdatoen selv om den er helt fin

Åpent kombiskap med mat

Matlagingen starter i kjøleskapet

God mat starter med ferske råvarer, hvor smak og konstistens oppbevares på best mulig måte. De temperaturregulerende MultiChill 0°C- og fuktregulerende GreenZone+-skuffene sørger for den beste forutsetningen for råvarene dine.

Fleksibilitet med appen

Fleksibilitet med appen

 • MultiChill 0°C-skuff for optimalisert temperaturregulering.
 • Sikker tining, marinere kjøtt, oppbevare matrester eller hev deigen med appen.
 • Reguler fuktigheten for frukt og grønnsaker med GreenZone+.

9000 MultiChill 0°C funksjoner

 • Mat i fryser
  MultiChill icon
  MultiChill 0°C​

  Den temperaturregulerende MultiChill 0°C-skuffen skreddersyr oppbevaringen av matvarene dine. Velg den perfekte temperaturen for kjøtt, fisk og ost, eller for marinering av kjøtt, sikker tining, kjøling av drikke og til og med oppbevaring av fryste varer.

 • Smarttelefon foran et kjøleskap
  Food Program icon
  Assistert matlaging via appen

  Matlagingen starter i kjøleskapet med ferske råvarer. Still inn MultiChill-skuffen for en sikker tining, marinering, oppbevaring av matrester ved ideelle 2⁰ eller la deigen heve over natten på 5⁰ for ferskt brød til frokost dagen etter.

 • Frukt og grønnsaker
  GreenZone icon
  GreenZone+ Crisper for grønnsaker

  Bevar den perfekte kvaliteten på frukt og grønnsaker ved å optimalisere fuktnivået i GreenZone+. Dette sørger for at smakene, konsistensen og fargene blir godt bevart.

 • Fryst og kjølt mat
  Kjøleskap og fryser ikon
  Velg mellom kjøleskap og fryser

  Fryser med dobbelt bruksområde. Hvis du trenger mer plass i kjøleskapet kan du stille inn fryserskapet til å kjøle kjøtt, fisk, meieriprodukter eller fersk pasta.

 • Resirkulert kjøleskap
  Resirkuelering ikon
  Resirkulert plast

  En ny og grønnere innovasjon. Interiøret i AEGs kjøleskap med fryser er laget av 70% resirkulert plast. Plast fra kasserte kjøleskap har blitt brukt til å lage nye kjøleskap for å redusere påvirkningen på miljøet.

8000 Cooling 360 kombiskap

Optimal kjøling, redusert matsvinn*

Kombiskapet 800 Cooling 360° har flere luftkanaler for å optimere kjølingen. Dette bevarer matvarenes kvalitet på alle hyller i kjøleskapet, og bidrar til å redusere matsvinnet med 28%*. Rustfritt stål sørger for et stilrent uttrykk på kjøkkenet.

8000 Cooling 360°

8000 Cooling 360°

 • Mindre matsvinn takket være 30 % bedre fordeling av temperaturen med Cooling 360°. ¹
 • Med GreenZone bevares inntil 95 % av vitaminene i maten. ²
 • TwinTech® NoFrost hjelper til med å holde maten saftig og ha riktig temperatur.

8000 Cooling 360° funksjoner

 • Åpen kjøleskapsdør
  Cooling 360 ikon
  Cooling 360°

  Kombiskapet Cooling 360° kan med avansert luftsirkulasjon og 30 % bedre fordeling av temperaturen på hver hylle, hjelpe til med å redusere matsvinnet. Interiøret i rustfritt stål skaper et elegant og førsteklasses utseende.

 • Gröna grönsaker i sluten låda
  GreenZone ikon
  Sluten låda - GreenZone*

  GreenZone-funksjonen fjerner overflødig fuktighet samtidig som den bevarer riktig mengde fuktighet for grønnsaken dine. Dette gjør at inntil 95 % av vitaminene i grønnsakene er intakte etter 11 dager i kjøleskapet. ²

 • To epler
  TwinTech ikon
  TwinTech® No Frost

  Med TwinTech® NoFrost trenger du aldri avise frysen. Det doble kjølesystemet holder maten 60 % mer hydrert enn i et kjøleskap med en fordamper. Ved å ikke bruke tørr luft fra fryseren, opprettholdes ideell luftfuktighet i fryseren som forhindrer at maten tørker ut.

 • Jordbærkake
  ExtraChill ikon
  ExtraChill*

  Ved å oppbevare osten og pålegget i en ExtraChill-skuff, bremser du modningen. Sonen holder en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

 • Jordbær og chili
  CustomFlex*
  CustomFlex*

  Å ha ferske ingredienser for hånden er nøkkelen når du skal lage smakfulle og nydelige retter. Med CustomFlex® kan du organisere oppbevaringen i kjøleskapet akkurat som du vil. Du kan enkelt og raskt flytte på boksene for å forbedre plassen. Du har et kjøleskap etter smaken din.

 • Et høyt kombiskap
  MultiSpace ikon
  MultiSpace*

  MultiSpace er høyere enn standarden og gir mer plass til å organisere og lagre ingrediensene dine.

*Sammenlignet med kjøleskapet 5000 ColdSense. Basert på eksterne tester av holdbarheten av smøreost og kokt skinke oppbevart på kjøleskapshylle. Resultatet kan variere avhengig av type råvare. Forventet potensiell reduksjon av matsvinn er kun basert på hvitevarens yteevne og ikke brukeratferd.
¹ Basert på interne tester med gjentatte kontroller med andre AEG-produkter.
² Vitaminkonserveringsgrad basert på ekstern test på vitamin C-retensjon i blåbær etter 11 dager i GreenZone-rom.
* Tilgjengelig på utvalgte modeller

Bevarer næringsstoffene lenger

GreenZone 7000 har en dedikert forseglet skuff som holder luftfuktigheten på et optimalt nivå. Det gjør at det ikke dannes kondens og maten beskyttes bedre. Ved å optimere luftfuktigheten, bevares opptil 95 % av vitaminene. *

7000 GreenZone

7000 GreenZone

 • GreenZone bevarer opptil 95 % av vitaminene. *
 • DynamicAir holder en stabil temperatur og kald luft på hver hylle.
 • TwinTech® NoFrost bidrar til å beholde maten saftig og smakfull.

7000 GreenZone-funksjoner

 • Frukt i kyl
  Sealed enviroment icon
  Forseglet skuff - GreenZone

  GreenZone-skuffen fjerner overflødisk luftfuktighet og bevarer samtidig riktig fuktighetsnivå for grønnsakene. Skuffen bevarer opptil 95% av vitaminene etter 11 dager. *

 • TwinTech® NoFrost

  Med TwinTech® NoFrost trenger du ikke avrime kjøleskapet. Det doble kjølesystemet beholder maten 60 % mer hydrert enn kjøleskap med en fordamper. Ved å ikke bruke den tørre luften fra fryseren, opprettholdes en optimal luftfuktighet som forhindrer at maten blir tørr.

 • Jordgubbar och mjölk i kyl
  DynamicAir

  DynamicAir opprettholder en konstant luftstrøm som garanterer en stabil temperatur overalt i kjøleskapet. Alle hyllene får en jevn kjøling uten å risikere at varmere soner oppstår. Det bevarer ferske matvarer og forhindrer bakterievekst.

 • Grönsaker i kyl
  Extrazone icon
  ExtraZone-skuff

  Organiser kjøleskapet ditt og sørg for at forskjellige matsorter ikke blandes med ExtraZone-skuffen. Du får en god oversikt og enkel tilgang til alle ferskvarene dine samtidig som de oppbevares på beste mulige måte.

 • Kyl med maxispace
  Maxispace icon
  MaxiSpace**

  Takket være MaxiSpace får du 45 % mer kapasitet enn et ordinært kjøleskap.* Det er et høyere og bredere skap, og gir plass til å oppbevare mer matvarer.

  *Sammenlignet med våre egne ordinære kombiskap.

 • Salad i kyl med multiflow
  Multiflow icon
  MultiFlow**

  MultiFlow beskytter kvaliteten i matvarene dine ved å opprettholde en stabil temperatur i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler muliggjør en aktiv sirkulasjon av kald luft som når overalt i kjøleskapet.

*Vitaminretensjonsrate basert på eksterne tester av vitamin C-retensjonsgrad i blåbær etter 11 dager i en GreenZone-skuff.

**Finnes på utvalgte modeller.

6000 TwinTech NoFrost

Opprettholder saftigheten og smakfullheten i maten

6000 TwinTech® NoFrost - et kombinert kjøleskap med fryser holder maten 60 % saftigere enn et kjøleskap med kun en fordamper. Den har doble kjølesystem som opprettholder en ideell temperatur og luftfuktighet. Den forhindrer også at maten blir tørr, som igjen reduserer behover for avriming av fryseren.

6000 TwinTech® NoFrost

6000 TwinTech® NoFrost

 • TwinTech® NoFrost holder maten saftig og fuktig.
 • Stabil temperatur og en kjølig luft på hver hylle med DynamicAir.
 • CustomFlex® lar deg organisere oppbevaringen din i kjøleskapet som du vil.

6000 TwinTech® NoFrost-funksjoner

 • Äpplen
  Twintech icon
  TwinTech® NoFrost

  Med TwinTech® NoFrost trenger du ikke avrime kjøleskapet. Det doble kjølesystemet beholder maten 60 % mer hydrert enn kjøleskap med en fordamper. Når ikke den tørre luften fra frysen brukes, opprettholdes en optimal luftfuktighet som forhindrer at maten blir tørr.

 • DynamicAir**
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  DynamicAir opprettholder en konstant luftstrøm som garanterer en stabil temperatur overalt i kjøleskapet. Alle hyllene får en jevn kjøling uten å risikere at varmere soner oppstår. Det bevarer ferske matvarer og forhindrer bakterievekst.

 • Man öppnar kyl
  Customflex icon
  CustomFlex®**

  Det å ha tilgang til ferske ingredienser er nøkkelen til å lage deilige og lekre matretter. Med CustomFlex® kan du organisere kjøleskapet og fryseren akkurat som du vil. Du kan reorganisere skuffene raskt og enkelt for å få mest mulig plass til oppbevaring.

 • Grönsaker
  MultiFlow**

  MultiFlow beskytter kvaliteten i matvarene dine ved å opprettholde en stabil temperatur i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler muliggjør en aktiv sirkulasjon av kald luft som når overalt i kjøleskapet.

 • Grönsaker i kyl
  ExtraZone-skuff*

  Organiser kjøleskapet ditt og sørg for at forskjellige matsorter ikke blandes med ExtraZone-skuffen. Du får en god oversikt og enkel tilgang til alle ferskvarene dine samtidig som de oppbevares på beste mulige måte.

 • Kakor i kyl
  ExtraChill**

  Oppbevar favorittoster og pålegg i ExtraChill-skuffen så holder de lenger. Den har en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

*Intern test på TwinTech-teknologien hvor fuktighetsnivået måles etter 9 dagers oppbevaring. Sammenlignet med et produkt fra AEG med fordamper.

**Finns på utvalgte modeller.

5000 ColdSense kyl-frys

Bevar matens kvalitet

ColdSense har nøyaktige sensorer som raskt justerer tilbake temperaturen i kombiskapet etter åpning og stenging. Dermed unngår du store temperaturforskjeller, og maten får bedre beskyttelse.

5000 ColdSense

5000 ColdSense

 • ColdSense hjelper deg med å redusere matsvinnet med LowFrost-teknologien.
 • Reduser frostdannelse med LowFrost-teknologien
 • DynamicAir gir stabil temperatur og kjølig luft på hver hylle

5000 ColdSense-funksjoner

 • Ferske grønnsaker
  TwinTech icon
  ColdSense

  ColdSense bruker nøyaktige temperatursensorer for å raskt kunne gjenopprette temperaturen etter at døren har vært åpen. Det hjelper til med å unngå raske temperaturforandringer slik at maten ødelegges, noe som også kan redusere matsvinnet.

 • Frosne jordbær
  LowFrost icon
  LowFrost

  Avrim sjeldnere. Våre kombiskap med LowFrost-teknologi bruker skjulte kjølekretser som reduserer frostdannelse.

 • Jordbær og melk i kjøleskap
  DynamicAir
  DynamicAir*

  DynamicAir opprettholder en konstant luftstrøm som garanterer en stabil temperatur overalt i kjøleskapet. Alle hyllene får en jevn kjøling uten å risikere at varmere soner oppstår. Det bevarer ferske matvarer og forhindrer bakterievekst.

*Finnes på utvalgte modeller.

Les om våre kombiskap

AEG ble grunnlagt i Berlin og vi har aldri nøyet oss med "godt nok". I vår kjøpsguide finner du riktig kombiskap som passer behovene dine.

Forskjellige typer kombiskap

Hvilket type kombiskap passer i kjøkkenet ditt?

Side-by-side - Kjøleskap og fryser i full høyde for bedre ytelse. Isbitmaskin og vanndispenser finnes på utvalgte produktmodeller.

Frittstående kombiskap - Kombinert kjøleskap og fryser over hverandre med separate dører.

Integrert - Kombiskapet er skjult bak kjøkkendører for å matche resten av kjøkkenet ditt. Velg et kombiskap eller separate enheter. Målene kan variere, så se nærmere på utvalget vårt for å finne riktig størrelse og skapene som passer deg.

Mål og kapasitet

Innebygde kombiskap produseres vanligvis i standard størrelser for å passe bak dørene i kjøkkenskapet, mens frittstående modeller kan variere både i høyde og bredde. Kjøleskap med fryser fra AEG er mellom 60 cm og 75 cm i bredde og opp til 190 cm høye. Vi har blant annet MaxiSpace-kombiskap som har 45% større kapasitet enn et kombiskap i standard størrelse. Alle mål er tilgjengelige på produktsidene våre.

Raskeste installasjonen på markedet

Installer ditt nye kombiskap raskt og feilfritt. Bredden på døren er begrenset for å sikre at kombiskapet blir installert uten å kollidere med omgivende møbler. Produktene våre og den innebygde plattformen gjør at installasjonen blir nøyaktig uten at du trenger å måle. Malene som følger med har fastsatte mål som hjelper deg å plassere produktet og du får en problemfri installasjon. Se demonstrasjonsvideoen vår.

Lydnivå

Om du ønsker et rolig og koselig kjøkkenmiljø bør du velge et kombiskap med et lavt desibelnivå(dB). Lydnivået påvirkes av flere faktorer som størrelse, vekt, vibrasjoner, rør og kompressor. Disse kan variere mellom forskjellige modeller. AEG tilbyr stillegående kombiskap helt ned til 33-35 dB(A).

Stillegående produkter

Med vårt nye sortiment kan du redusere lydnivået med 1 dB(A) sammenlignet med tidligere modeller. Dette takket være syv ganger færre vibrasjoner og andre nye metoder for å forbedre opplevelsen av lyd fra produktet.

Energieffektivitet

Bruk mindre penger på strømforbruket med et produkt som har høy energieffektivitet. Energiklassen på alle kombinerte kjøleskap med fryser, går fra A til G, hvor A er mest energieffektiv.

Tips! Reduser energiforbruket ved å plassere kombiskapet med god avstand til panelovn eller komfyr.

Hva skal du oppbevare i kjøleskapet og fryseren?

Fersk frukt og grønnsaker - Se etter et kjøleskap med dype skuffer som er dedikert for større grønnsaker. Om du vil oppbevare mye fersk mat bør du vurdere å kjøpe et større kombiskap.

Kjøtt og fisk - LongFresh-skuffen finnes på utvalgte produkter og holder kjøtt og fisk ferske lenger.

Drikke - Vurder gjerne et vinstativ, regulerbare hyller eller et innebygget vinskap. Noen av våre kombiskap har en innebygget isbitmaskin.

Frysevarer - Hvis du pleier å fryse inn mye mat bør du velge et kombiskap hvor fryseren er på størrelse med kjøleskapet.

Les om våre kombiskap

AEG ble grunnlagt i Berlin og vi har aldri nøyet oss med "godt nok". I vår kjøpsguide finner du riktig kombiskap som passer behovene dine.