Produktdetaljer

MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Takket være sin spesielle kullstruktur absorberer CleanAir Filter dårlig lukt i kjøleskapet.

Produktfordeler

Null grader. Maksimal beskyttelse for ingredienser

9000-LongFresh-kjøleskapets innside danner dedikerte miljøer for ømfintlige råvarer og tilbyr et kaldere område enn i resten av kjøleskapet, avkjølt til 0 °C. Perfekt for bevaring av kjøtt, fisk eller fersk mat.

Tar maksimalt vare på ingrediensene. Med ZeroDegrees LongFresh

LongFresh 0°C beholdere, det ultimate miljøet for beskyttelse av ingrediensenes holdbarhet. Område kaldere enn kjøleskapet, holdes ved 0°C, riktig sone for fisk, kjøtt eller finere råvarer. Utstyrt med fuktighetskontroll for å unngå uttørking. For råvarer du har plukket ut med omhu, uten tap av aroma.

Stabile temperaturer, med MultiFlow

MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler gjør at en aktiv sirkulasjon av kald luft når fremt til hvert hjørne.

Den elektroniske berøringskontrollen gir presis kontroll av alle funksjoner

Med det responsive og tydelige displayet kan du stille inn temperaturen nøyaktig og enkelt få tilgang til funksjonene for kjøleskap og fryser, med elektronisk berøringskontroll på toppen.

Kjøleskap-plass. Tilpasses sømløst med FlexiShelf

Opplev fleksibel kjøleskapslagring med FlexiShelf. Den fremre delen glir sømløst under det gjenværende segmentet for å få plass til større gjenstander.

Dør med myk lukking for forsiktig og stille lukking hver gang

Spesielt utformede dørhengsler forhindrer at du lar kjøleskapsdørene stå åpne ved et uhell, noe som kan føre til bortkastet energi og ødelagt mat, ved å sikre en lun, sikker og rolig opplevelse når du lukker døren.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.