Produktdetaljer

DynamicAir opprettholder konstant luftstrøm for å garantere stabil temperatur i hele kjøleskapet. Electronic Dual Touch Control gir deg full kontroll, panelet og LED-skjermen gir enkel tilgang til temperatur og generelle innstillinger. Opplev fleksibel kjøleskapslagring med FlexiShelf.

Produktfordeler

AEG - Integrert kjøleskap - SKE818F1DC

Hver hylle, jevnt avkjølt

6000 DynamicAir kjøleskap opprettholder en konstant luftstrøm for å garantere en stabil temperatur. Hver hylle er jevnt nedkjølt fra topp til bunn, og bevarer ingrediensene og beskytter kvaliteten.

Hver hylle, jevnt avkjølt. Med DynamicAir

DynamicAir opprettholder konstant luftstrøm for å garantere stabil temperatur i hele kjøleskapet. Hver hylle avkjølt jevnt for å forhindre varme soner. Forhindrer bakterievekst og bevarer ferske ingredienser.

Den elektroniske berøringskontrollen gir presis kontroll av alle funksjoner

Med det responsive og tydelige displayet kan du stille inn temperaturen nøyaktig og enkelt få tilgang til funksjonene for kjøleskap og fryser, med elektronisk berøringskontroll på toppen.

AEG - Integrert kjøleskap - SKE818F1DC

Kjøleskap-plass. Tilpasses sømløst med FlexiShelf

Opplev fleksibel kjøleskapslagring med FlexiShelf. Den fremre delen glir sømløst under det gjenværende segmentet for å få plass til større gjenstander.

AEG - Integrert kjøleskap - SKE818F1DC

Helt uttrekkbar skuff. For fullstendig tilgang

Opplev komplett oversikt og tilgang til ferske råvarer med den helt uttrekkbare skuffen. Den innovative designen gjør at den kan trekkes helt ut. Gir en enklere måte å lagre og hente ingredienser på.

AEG - Integrert kjøleskap - SKE818F1DC

Dør med myk lukking for forsiktig og stille lukking hver gang

Spesielt utformede dørhengsler forhindrer at du lar kjøleskapsdørene stå åpne ved et uhell, noe som kan føre til bortkastet energi og ødelagt mat, ved å sikre en lun, sikker og rolig opplevelse når du lukker døren.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.