Produktdetaljer

Maten holdes på sitt beste med MultiFlow. Teknologien holder en stabil temperatur inne i kjøleskapet ditt, og forhindrer at ingrediensene dine tørker ut. CustomFlex® gir deg friheten til å tilpasse plassen i kjøleskapet ditt. Beskytt kvaliteten, smaken og friskheten til kjøtt og oster i ExtraChill skuffen.

Produktfordeler

Stabil temperatur. For beskyttelse av matens kvalitet. Med MultiFlow

MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler fordeler kald luft og holder en stabil temperatur over tid. Kvaliteten på ingrediensene dine blir beskyttet over tid.

Stabile temperaturer, med MultiFlow

MultiFlow beskytter kvaliteten på maten ved å opprettholde stabil temperatur og fuktighet i hele kjøleskapet. Flere luftkanaler gjør at en aktiv sirkulasjon av kald luft når fremt til hvert hjørne.

Tilpasningsdyktig for enhver smak, med CustomFlex®

Nøkkelen til å skape ferske, herlige retter er å ha alle dine ferske råvarer tilgjengelige. Med CustomFlex® kan du organisere kjøleskapet ditt akkurat slik du vil. Omorganiser oppbevaringskuffer raskt og enkelt for å maksimere lagringsplass. Kjøleskapet som tilpasser seg etter din smak.

Extra Chill skuff. For delikate ferske oster og ferskt kjøtt

Brems modningen av favorittostene dine og kjøtt ved å oppbevare dem i Extra Chill skuffen. Sonen holder en lavere temperatur enn resten av kjøleskapet.

10 års trygghet

10 års garanti på kompressoren gir deg maksimal trygghet.

Håndter det ideelle miljøet nøyaktig med fuktighetskontroller

Grønnsaksskuffen i dette kjøleskapet er utstyrt med spesialdesignede fuktighetsregulerende ventiler som gjør at du presist kan regulere det indre fuktighetsnivået. Fruktene og grønnsakene er nå beskyttet med akkurat riktig fuktighet.

Tilbehør

Support

Visste du at kan løse mindre problem selv uten å boke en service? Du kan søke etter ditt problem nedenfor så starter du selvhjelpen.